Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 21
monykk spune:
cristiana70 nu era vorba de popa , alinuk spunea ca nu m-ai ai loc de nunti ca poate
ptr. ca se dau 200 de euroi de aia sunt toate resto ocupate
si eu stiam ca se fac botezuri in post dar cand a fost sotul la biserica i-a spus ca
nu se poate
elena mvl tin pumni sa nasti repede , crede-ma stiu cum e
mihacarm prin ce ai trecut cred ca te-a intarit , iti doresc sa fiti sanatoasi cu toti,
sa va bucurati de ea toata viata , eu una cred ca nu stiu daca rezistam sa nu le
plesnesc pe alea si eu am nascut prin cezariana dupa cum stii dar bebe a primit lapte mereu
lilisor nu stiu cine ii mai intelege un lucru e clar ca nu sunt nebuna sa ma duc la Mitropolie
sa cer dezlegare , am schimbat data acum e pe 14 aprilie
cat despre mare eu as vrea sa vin cu tot cu bb ca anul trecut de nu am putut ca a zis doctora ca
nu-mi recomanda find insarcinata sa stau la soare asa ca tare as vrea sa merg anul asta
despre mama ta asta e mai ai nevoie de ea asa ca incearca sa-ti pastrezi calmul cat vei mai
putea si tu ca esti om deh
kateryna nu mai stiu ce sa zic de popi astia ma gandesc ca s-a referit exclusiv la data de 31
martie cand vroiam noi nu stiu , ma enervez degeaba acum tot am schimbat data ...
adinush in sfarsit ai rezolvat , bine ai revenit 

Rares Cristian de Crisotexa
Rahela Daria de Cleopiciu
Alex-Arianna de Messa
Mihnea-Gabriel de Maryela
Letitia~Ioana de Terbitza
Ariana-Iulia de Ari-ela
Monu eu una zic ca nu merita nici 5 mil. ptr. ce facea dar 8 nici atat , calmeaza-te si incearca sa
gasesti pe altcineva prin cunostinte poate ..... fetelor care stiti pe cineva
Mony mami de Denis
Messa spune:
LA MULTI ANI bebei si bebice de 1 lunisoara si 2 lunisoare, inclusiv a mea! 

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
kateryna spune:
Avand in vedere ca astazi e Dragobetele, bb Anelin le ofera tuturor fetitelor de mamici de ianuarie-februarie 2007, www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070224&ctime=042541" target="_blank">o floare si o invitatie la o cafea ( a se citi laptic).
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George
adela2006 spune:
ylilimic eu zic ca subiectul tau e ca si cu alaptarea fiecare face ce crede ca e mai bine ptr ea si copil nu ? de ce sa se supere fetele ? banuiesc ca doar nevoia de bani le face pe majoritatea sa mearge din nou la lucru ca eu nu pricep faza asta cu plictiseala cand au nene timp sa se plictiseasca cu un copil mic ?
deci fiind asa o familie mare si destul de fericita sunt sigura ca nu va arunca nimeni cu rosii
monu ![]()
![]()
8 milioane ? pai e cam mult mai ales la cat facea
maryela vezi ca se invata copilu cu termometru si nu e bine ; incearca sa-i ti tu piciorusele presate pe burtica de fiecare data cand o schimbi si va face asa , e mai bine decat cu termometru sau supozitor cu timpul va face si bebe mihnea gabriel ( cum ii spuneti ? ) singur asa am patit si eu cu a mea si acum face singura
cu debridatul sa il dai inainte de masa cu seringa cate putin si il va inghiti , eu sunt foarte incantata de el
nici la noi nu e nici o reactie de la vaccinul din spital am inteles ca abia dupa 3 sau 5 luni ( ca au fost mai multer pareri )am intrebat doctorita ca ziceau fetele ca la ele s-a inflamat si puroiaza si la mine nu se vede nici locu si am crezut ca nu ni l-a facut la spital
pe cap o dau acum cu ulei de la jonson cu levantica ( m-a vrajit reclama si ma gandeam ca adoarme mai repede dar ca orice reclama era doar .....reclama
)sau cu cel de la nivea , nu am avut cojite niciodata
a fost preotu a facut slujba alexia a fost foarte cuminte desii era rupta de foame a ras tot timpul am fixat si botezu nu prea imi convine ca cica o baga cu totul in apa sper sa nu raceasca ; sper ca va fi cald in aprilie si se misca nasa repede cu imbracatu ( cred ca o chem mai des sa faca exercitii
)
acum il asteptam pe tati sa mergem la plimbare
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
adela2006 spune:
sa nu uit elena mvl draga punem majoretele la treba poate poate 

si chiar asa unde e aelita ?
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
gabriela_s spune:
referitor la tema zilei:
la mine la servici se sta cel putin 10 ore pe zi si in nici un caz din motive de lingusit seful sau tras de timp, ci asta ne e slujba.peste zi se aduna diverse probleme care nu se pot rezolva pe moment(prioritar e clientul care e in fata ta),trebuie sa gasesti ragazul sa dai telefoane,mailuri,faxuri etc,si pt asta ori vii dimineata mai devreme,ori pleci mai tarziu.majoritatea colegilor mei se plang ca nu isi vad copii decat dormind.e normal,ca daca pleci la 7 si ajungi la 8-9 sau si mai tarziu...am multe colege care nu stau acasa mai mult de cele 126 de zile din concediul de maternitate.eu una ma intreb serios daca un copil mic pana la 2 ani are mai mult nevoie de bani sau de apropierea mamei?insuficienta materiala se poate rezolva daca stii sa te prioritizezi cat de cat.atata timp cat ai grija ca nevoile copilului sa fie pe primul loc,apoi darile casei...restul se pot reduce.poti sa renunti la un abonament la tel mobil,la haine mai scumpe,poti sa mai renunti la iesiri in oras etc (se presupune ca iti asumi anumite sacrificii atunci cand decizi sa faci un copil).bine,vorbesc acum despre familiile cu un nivel bunicel de trai,unde veniturile depasesc in oarece masura salariul mediu pe tara.despre asa zisurile "cazuri disperate" nu ma bag sa discut,acolo intr-adevar orice banut in plus e binevenit.cum ziceam,cred ca un copil mic ,pana in 2-3 ani,are mai multa nevoie sa isi simta parintii aproape ,in special mama.eu vreau sa o pun pe micuta pe picioare,sa o vad cum incepe sa mearga,sa vorbeasca,sa se descurce singurica in chestiile elementare.
la mine,recunosc,financiar vorbind nici nu e prea mare diferenta dintre salariu si indemnizatia de crestere copil+alocatie,deci...si tati castiga suficient cat sa o scoatem la capat.
asa ca eu pledez pentru ingrijirea copilului pana la 2 ani...
nu dati cu rosii,nu acuz pe nimeni,sunt convinsa ca mamele care se intorc la servici din motive de "plictiseala" sunt extrem de putine,nu cred ca e vreo mama care sa prefere munca la birou statului alaturi de copil doar asa...poate doar workaholicele
intotdeauna exista un motiv gen bani insuficienti(un singur salariu in casa),teama de plafonare si pierderea postului, etc.la ora actuala in tara noastra exista si multi angajatori care isi santajeaza angajatele cu pierderea postului in cazul in care vor sa ramana acasa mai mult de 2-3 luni,si multe alte cazuri nefericite.
cleo ai reusit cu spray-ul acela si batista bebelusului???
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
gabriela_s spune:
am uitat sa precizez ca mai exista un fenomen oarecum frecvnt, cazul in care exista multe rate de achitat(casa+masina+diverse credite) si atunci mama se vede nevoita sa se intoarca mai repede la servici.cum am zis,poti renunta la una alta si sa te descurci,dar pe astea daca nu le platesti o incurci serios.cand ai doar rata la casa 10 mil pe luna,cam greu sa te descurci cu ce iti da statul,chiar daca sotul castiga binisor.
marog,pana la urma nu cred ca e nimeni de acuzat,nici cele care stau ,nici cele care nu stau cu bebele.poti f bine sa incerci sa faci in asa fel incat cel mic sa nu simta lipsa,doar ca e mult mai greu...

//pozele noastre
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Liuda spune:
va salutam
repede la raport
am dormit bine, aseara am avut un pic de scandal cam 2 ore ca a durut-o burta pe diana, insa cu sab-simpex ne-a trecut . A ramas bona peste noapte insa nu a avut mari probleme pentru ca a dormit pasarica! Eu la fel am dormit bine.
azi sant om.
apropo de botezuri - noua preotul ne-a zis clar - se boteaza in post. Nu se tine cont de post atunci cand e vorba de crestinarea copilului, Religia zice ca e bine cat mai repede (si sa nu se tina cont de 40 de zile ) sa faci din pagan crestin. Numai ca petrecerea in post nu se face dacat cu mancare de post - ceea ce e mai complicat sa ca lasam dupa post dansatul si infulecatul. Insa crestinarea la biserica o facem vinerea ce vine. la ora 16. E adevarat ca am scris ca ma duc sa vb. cu preotul de vreo 3 ori, pai de atatea ori am si fost dar nu am gasit preotul.
despre nas infundat - fetelor cu 450 000 cumparati batista bebelusilui - e aur acel aparat care se pune la aspirator si aspira nasul copilului, nici o suta de pompe nu dau pe asta> in 15 sec. aveti copil cu nas desfundat. se pune ser fiziologic sau ceai caldut inainte pentru a inmuia mucsorii - si apoi "treci la aparat"!!! ma chinuiam cu pompa de muream si copilul se inerva si tot nu scoteam tot. Inainte o aspiram cam de 3 ori pe zi (noaptea, dimineata si seara) Acum doar odata dimineata si vreau sa zic ca nu se mai infunda nasul ca inainte. E salvarea mea!
in rest nu mai scriu nimic - ma duc la cumparaturi ca mai punem cate ceva la frigi ca e cam gol.
va pup si sa aveti zile usoare!
Va pupic pe buric.
Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007
gabriela_s spune:
kate acum am vazut poza
pupa baiatul pe nasuc din partea noastra!!!ce cavaler e ...!!![:-p]
le urez si eu LA MULTE LUNITE bebeilor care astazi implinesc o luna sau doua!!!sa va traiasca micutii si sa va bucurati de ei mamicilor!!!

LA MULTI ANI!!!
Alex-Arianna //Rares Cristian //Mihnea-Gabriel//Rahela Daria//Ariana-Iulia//Letitia~Ioana
//pozele noastre
marinar spune:
facm si noi prezenta
La multe luni bebicilor care azi implinesc 1-2 lunisoare!!!
kate pupici de la emma pt cavalerul anelin.
cata noi am iesit azi afara doar o ora, dar acum emma e pe balcon ca altfel nu mai doarme. tu te intrebi daca e ok sa doarma atat si eu ma intreb de ce nu doarme si ea ziua in casa. noaptea e ok dar ziua...e jale.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)