Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)
Raspunsuri - Pagina 20
A.Alina spune:
quote:
Originally posted by cleopiciu
KATERYNA ,MULTUMIM PT. URARI!!!!
AJUTATI-MA VA ROG CA NU MAI POT!!!!!!!!!!!!
CE sa-i mai cumpar Dariei pt. nascuc ca tot infundat il are si nu stiu ce sa ma mai fac!!!!!!!!!!!Eu ii pun ser fizilogic dar ........cred ca e degeaba....La farmacie a spus ca nu am ce sa-i pun........
offffffff ca n-au inventat si astia ceva pt. nasucul bebelusului...
CLEO si BEBE DARIA (24.12.06)
Noua dr. pediatru ne-a dat Vibrocil 1 picatura de 3 ori/zi. Si noi asteptam sa ne vina batista ca cica au avut ei ceva pb cu serverul de aia au intarziat cu comanda. Noi speram sa o primim luni.
Alina si Vlad Alexandru (08.01.2007)
cleopiciu spune:
YLILIMIC,ALINA VA MULTUMESC PT. RASPUNSURI!!
O sa incercam detoate sper sa reusim ...
YLILIMIC ,esenta de eucalipt unde se gaseste?
CLEOSI BEBE DARIA (24.12.06)
gabriela_s spune:
cleo eu folosesc spray pe baza de apa de mare (marimer) si pe urma batista bebelusului.merge f bine,spray-ul ala patrunde pana adanc de tot si inmoaie bine ,apoi cu batista trag o gramada din nasucul ei.dupa operatiunea asta respira perfect!
lili nu mai rade de mine cu gradele alea,n-am si eu dreptul la o scleroza mica,asa...postpartum?
...
adinush bine ai revenit!!!
ce-ti face grasunica???
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Catalina spune:
Pupam fetele si salutam prezenta lui Adinush din nou la noi. Ne lipseste Aelita dar sa speram ca e in vacanta si nu poate sta pe net si nu e nimic in neregula.
Noi ne-am trezit la 6 (cu bebe care fonfaie numa inainte sa se trezeasca) si de atunci tot intr-o treaba: data papa la bebe, schimbat, curatenie, spalat rufe, intins, facut cumparaturi, mancare. Acu io pe net si tati a evadat nitel sa vada cum e pe afara, daca om putea iesi. Stiu ca e f frig, voi iesiti azi?
Bebe doarme. De fapt si ieri a bagat la somn de m-a speriat. Si doarme si noaptea (ma rog, cu trezirea de rigoare). Bai, o fi normal asa ceva? Cred ca baga vreo 15-18 ore de somn in 24 ... .
Cleopiciu si noi l-am desfundat cu Marimer spray cu apa de mare si Batista B. Incearca si cu asta ...
Am inceput sa il spalam cu Sebamed si am schimbat si uleiul tot de la Sebamed. Parca s-au mai estompat bubitele sau poate mi se pare mie. Asistenta mi-a zis sa incep sa il perii si cand am facut-o au aparut o gramada de cojite. Offff. Voi aveti? Ce faceti pt ele? Dupa baie ii dati cu ulei si in cap?
Hai va pup, mai vorbim
adela2006 spune:
fetele multam de sprijin si incurajari sunt mai bine
catalina eu ii dau cu ulei si pe cap/par nu avem nici un fel de cojite doar niste pete rosii pe ceafa
ylilimic si tema zilei din pacate austriecii aia nu erau ei chiar prosti ar fi bine daca ar fi si la noi asa , ma uit la maica-mia care nu e zi sa nu stea la ore suplimentare si merge si sambata si duminica la lucru si considera ca asa e normal sau "mai fac si eu un ban in plus" ; puteam sa ma intorc mai repede la lucru dar consider ca , copilul e mult mai important decat sa fac eu bani ptr sefa mea cu momentele astea ( incepe sa mearga sa vorbeasca ) nu ma mai intalnesc si nu e tot una sa-ti povesteasca bona despre ele sau sa fiu langa ea din primele momente
la multe luni la toti bebeii sarbatoriti azi
facem si noi 1 luna jumate ce trece timpul acusi face un an ; si da lili cred ca vom fi impreuna si peste 2 ani sa povestim ce fac copilasii , anul asta nu vin la mere abia celalalt an si atunci poate ne si vedem 
ieri a ajuns si socrela pe la 6 ca puteam si sa dorm pana venea si dupa ce a inceput ca are copilu bubite ( i-am schimbat uleiul de corp si i-au aparut cateva bubite ) ca o dam cu toate tampeniile ca ea nu i-a dat cu nimic am plecat la bucatarie sa "spal vase si sa fac mancare" apoi am mai facut si o plimbare prin zona sa-mi iau pufuleti si lapte
acu il asteptam pe preot sa ne faca slujba si iesim cu tot cu tati afara ca e soare si frumos
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
ylilimic spune:
cleopiciu - eucalipt ca si celelalte esente le iei de la un magazin de cadouri care au si esente pt aromatizoare. Cred ca gasesti si la plafar, eu asa am vazut.
Poti sa pui si in aromatizor in camera, nu strica nimanui.
sanatate multa!
adela - si la noi se munceste in disperare la ore suplimentare. Cred ca daca am fi remunerati corespunzator, nu ar mai trebui sa ne lasam familiile atat de multa vreme singure. Desi am la lucru niste exemplare care stau la ore suplimentare doar pt ca sunt pupincuristi sau tin prea mult la titlu/scaun. Cat despre mame, de asta am si spus ca nu vreau sa fac referire la niciuna dintre noi, presupun ca doar deficitul financiar le face sa renunte la placerea de a sta cu copilul. De altfel articolul facea clar referire la cele care din motiv de plafonare/plictiseala se intorc la munca, gen Adriana Iliescu, mamica la 65 de ani.
Hai ca poate mi-o iau ca ating si subiectul asta...
Astept rosiile!
Cat despre vacanta la mare, din 100 de mamici cu bebici, poate s-o gasi macar una sa vina pe litoral anul asta...zic si io!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
cleopiciu spune:
GABRIELA SI CATALINA VA MULTUMESc 
CATA la spital cind ia facut baita am vazut ca o daduse cu ulei in caput,dupa baita......,mie o asistenta mi-a spus sa o dau inainte de baita cu jumatate de ora... ,incearca sa il dai cu ulei inainte ,perie si dupaia fa-i baita ,poate da rezultate....
este foarte nornal ca bebe sa doarma ,nu-ti mai face griji ,cit am fost internata cu Daria ,dormea ziua de nu-mi venea sa cred deabea o trezem sa pape ,noaptea era mai greu ca incepea scandalul ...,dar au fot vre-o 2 nopti din opt in care a dormit foarte bine si noaptea ......
CLEO SI BEBE DARIA (24.12.06)
ylilimic spune:
Si pentru ca a lipsit cateva zile de pe forum mi-am permis sa o uit pe draga megbeng care pe 22 a facut o foarte frumoasa varsta
sper ca ai petrecut frumos si cand te va lasa bb sa vi sa ne povestesti 
si tot la capitolul
urez tuturor piticilor ce azi implinesc 1 respectiv 2 luni multa sanatate !
Rares Cristian de Crisotexa
Rahela Daria de Cleopiciu (insanatosire grabnica)
Alex-Arianna de messa
Mihnea-Gabriel de Maryela
Letitia~Ioana de Terbitza
Ariana-Iulia de ari-ela
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
Maryela spune:
Kateryna multumim tare mult de urari!
Apropo, si noi tot pe 4 martie avem botezul, adica tot in post.Cred ca depinde de preoti.
Noi suntem mai cumintei, nu foarte ca pe urma strica...:)
Ne-am obisnuit sa ne bage mami termometrul in fund in fiecare zi si drept urmare daca nu avem termometru in fund, nu facem nici kk...Cu debridatul asta nu reusesc sa il dau cum trebuie, se inneaca, tuseste, il scuipa.Mai incercam, vedem...Fetelor oare vaccinul care i l-au facut in spital trebuia sa se inflameze,ca la noi nu a facut nimic , inca.
Adela, saru`mana si tie de urari . Cu ce fel de ulei ii dai la bebe in cap? Noi folosim crema de la Sanosan.
Referitor la soacre si mame...ce sa zic, eu am mai mare incredere in soacra-mea sa stea cu bebe decat in mama...Ce sa fac, asta e..Bine ca nu intra mama pe forum...![]()
Va pupam tare!
P.S. Mai e cineva de nascut???Daca da, bafta multa!
Marilena si cel mai dulce bebe, Mihnea -Gabriel( 24 ianuarie 2007)
monu spune:
Salutare fetele, sunt f suparata.
Antonia nu a acceptat laptele Enfamil si a ramas pe Humana. Dar pana sa imi dau seama ca nu il accepta am chinuit bietul copil care avea niste dureri de burta urate de tot din cauza laptelui. In fine. Acum revenim la normal. E o fomista si jumatate.
Supararea e alta. si acum sa imi scuzati limbajul... sa imi bag picioarele de viata daca voua vi se pare ok. daca da asat e sunt eu intr-o ureche. pai bine dom'le sa imi zica o tanti ca pentru 10 ore din care doar 6-7 ore sta efectiv cu fata ca 5 mil e putin si ca vrea 8! In condintiile in care nu facea mancare, curatenie, nu schimba copilul, nu ii dadea papa! Pur si simplu trebuia sa o supravhegheze sa nu imi sara in cap cat o hraneam pe Antonia si sa iasa cu noi la plimbare. 8 mil!!! Pai ce fac! Stau acasa pe 8 mil ca sa le dau la bona! Care, unele, se aita ca e si greu sa faca atata lucru!!!! 

Scuzati off topic.![]()
![]()
DAr imi vine sa plang nu alta. Asa ca o sa stau solo cu copiii si asta e. Cu banii aia cumpar mancare si haine la copii.
Anis, Lili, celelalte mamici cu 2 copii mici, voi aveti trucuri anume ca sa impacati ambii copii cand vine ora mesei? ca la mine cand se pun ambele pe urlat de foame e haos. Ce sa fac? Sa ii cumpar la bb balansoar ca sa o pun in camera unde se joaca Alexia sau in bucatarie sa le pot hrani? sunt fiarta de suparare.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia