Mamici de ianuarie-februarie 2007 (68)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Pe vantu' asta nu se scoate copilu' din casa...daca era fara vant mergea, dar la ce a fost in nici un caz

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Maria Antonia 1 Februarie 2007

Bondariciu piticutz LUCA Albimik MARIA ANTONIA

Am crescut atat de mult

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

Alinuk - cu cea mai mare placere editez, dar habar nu am cum..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Laura parca ai descris-o pe fii-mea, numa ca a mea doarme numai pe burta noastra, nici in pat nu-i place; insa nu are colici inca, ma gandesc cum o fi cand or incepe!
Am pus si noi poze in albumul comun
bebelina

de Ana Bianca (18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Laura,

daca te intorci la acel mesaj (sau oricare alt mesaj scris de tine, vei vedea ca la inceput pe bara de deasupra mesajului scris sunt niste iconitze (au o linie gri sub ele).

Daca pui cursorul pe ele ti se vor dezvalui fiecare. Unul din ele este "Editeaza raspus", dai click pe el si astfel ai posibilitatea sa reintri pe mesaj si sa modifici. De asemenea poti chiar sa-l stergi daca vrei.

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb margelutza
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi_de_viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

alinuk am incercat in perioada de post adica vroiam pe 31 martie dar preotul a zis ca nu se poate
cica trebui dezlegare de la Mitropolie , acum am zis ca pe 14 aprilie , sa vedem ce o iesi ca nu mai
pot si cine stie poate ai dreptate ii incanta cei 200 de euroi

adela esti prea buna zau asa , cred ca soacra ta nu are nimic la mansarda de gandeste asa , nu merita sa-ti faci
sange rau din cauza ei

ERIK ,

VICTORIA
sa fiti sanatosi si norocosi

Mony mami de Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns furnicusa spune:

Buna fetelor,

Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta cu bb Raisa Maria nascuta la Spitalul Elias pe 22 februarie, ora 15.50, 3790 gr, 51 cm si scor apgar 10. Sunt inca in spital, am probleme deja cu sanii, mici rani. Cum imi recomandati sa procedez, sa las sa se vindece ranile complet sau sa ma mulg intre timp? Va pup si chiar daca am scris asa de rar, imi sunteti dragi toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai ce se coiesc popii astia, de parca n-ar fi interesul lor (fiindca e in interesul lu shefu', adica DD) sa boteze plozii!!! Monykk, zi-le ca ori boteaza copilu' ori treci la martorii lu Iehova si vii la popi dupa aia sa-i convertesti.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wannajo spune:

Buna seara tuturor!!!
Va pup cu drag pe toate si va felicit pe cele care intre timp sunteti mamici si va tin pumnii celor ce asteptati inca momentul ca minunea sa se intample!
Noi am revenit acasa din 10 februarie, insa pana acum ne-a fost destul de greu. Am reusit usor-usor sa ne intram intr-un ritm (inca haotic). Prima saptamana a fost derutanta- nu apucam sa dormim, sa mancam, sa mergem la toaleta, sa ne dezmeticim.
Multumim mult de tot Messa (Alina) pt ca ai tinut legatura permanenta intre mine si fetele de pe forum! Si multumiri speciale pt ca ne-a dat o gramada de sfaturi bune si ne-a incurajat! Abea astept sa megem in parc cu bebeii!
Voi incerca sa intru mai des pe forum, desi imi va fi dificil - de luni sunt singura acasa cu bebe si inca dezorientata.
Vroiam sa completez si datele lui bebe: am nascut la Maternitatea Giulesti, cezariana cu anestezie epidurala (sa va feriti de dr. anestezista Nicolau...!!!Mie mi-a gresit anestezia prima data, ca sa nu spun ca initial nu vroia sa-mi faca epidurala, a trebuit a o conving.)Bebe se numeste Andrei David si a avut a nastere 49 cm si asa cum deja a transmis Alina si apare pe pagina de start: apgar 10 si 3,500 kg.
Acum crestem si suntem cumintel-mai avem colici, dar luam Bonnisan.
Am avut multe aventuri la inceput: din spital bebe a iest cu o stafilococie cutanata (luata din spital, de pe scutecele lor nenorocite) si cu eritem al sugarului (bebe era rosu ca racul).Imi venea sa-i strang de gat pe toti!
O sa incerc sa intru cat de curand sa povestesc si nasterea lui bebe si sa pun in album si cateva poze.
Mii de pupici!!!
wanna & Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Intru si eu repede pana nu se trezeste fetita.
Pana acum 2 zile nici nu am simtit ca avem bebe in casa. De doua seri insa e show si la noi. Sotul se panicheaza repede cand o aude plangand. Cred ca micuta e putin constipata sau a invatat sa adoarma in brate, nu stiu. Ceva are ea. E comica cum deschide gurita, trage un oaaaaa, apoi se repede si trage cu sarg din tzatza. Parca isi spune oful cand suge.

Azi i-am facut baita singura, fara mama sau sot. Nu a sughitat, dar a stranutat o singura data cand era deja infasata. Eu dupa baita o infas ca mi-e mai usor la manevrat. Asa m-am obisnuit din spital. Cand are mainile pe-afara mi-e mai greu sa o fac sa ragaie.

Ma uit pe raspunsurile pe care le-am editat in timp ce citeam insa multe mi se par depasite. Asa ca:

La multi ani, Erik,sa cresti mare, vanjos, sa fie mama mandra de tine!

messa, m-ai bagat in sperieti cu efectele adverse ale vaccinului de cumparat. Totusi, noi vom merge pe el pentru ca pediatra din spital pe acesta l-a recomandat.
Felicitarile mele pentru ca stii sa faci haz de necaz!

misha, cred ca deja ai nascut, asa ca Felicitari, bebe fara colici, cuminte care sa doarma, sa manace si sa murdareasca scutece!

alinatxa, dureri sub coaste de la ceza. nu am, insa uneori ma tine in partea dreapta cand stau in picioare. Adica nu pot sa stau doar in piciorul drept. Dar asta cand stau prea mult in picoare sau cand fac efort (gen curatenie prin casa).

HERMANDELA, felicitari pentru Evelyn Ingrid!
A.Alina, trimite un PM cu datele tale pe ID mamicile si s-o gasi cineva sa le adauge in lista.

gio, la ce mucus in kk te referi ?

marybell, deci nu prea l-a durut pe cel mic vaccinul? Acum astept comentariile lui sraluca care a optat pentru cel de la stat.
mariana 1976, felicitari!

Lauraionescu, e scumpa foc Eva cand doarme pe burtica lui tati.

Cu suzeta mare problema si la noi! As vrea totusi sa o primeasca, dar deocamdata asteptam una noua. Am dat comanda de mai multe ca sa le incercam pe toate si sa nu mai stam toata ziua sa sterilizam.

Alinatxa, ai curaj, nu gluma. Si noi am vrea 2 bebei dar mai degraba as adopta.
Adelea, momente cand simt ca nu sunt o mama buna am si eu. Insa imi amintesc ca cineva a spus (nu stiu unde si cand) ca pentru „bebelusul tau esti cea mai buna mama”, asa ca imi fac curaj.

La cap. socrele, si a mea incepe sa ma cam calce pe nervi. Acum 2 zile ii spune sotului ca e tare suparata ca nu am chemat-o cand i-am facut prima baita fetitei. Adica, de ce am chemat-o doar pe mama. Si asa si-a adus aminte ca ei nu i-am facut nicio poza cu fetita (mama are una in spital).

Mie in spital numai de poze nu-mi ardea cand fetita urla din toti plamanii de foame. Sa zica mersi ca nu a venit a patra zi cand deja tipam si eu la toata lumea care imi dadea sfaturi. In a cincea zi insa ma calmasem ca imi venise laptele si fetita papa si dormea, ramasem singura in salon, asa ca mama, sora si sotul au stat toata ziua cu mine si am avut timp si chef de poze. E vina mea ca nu a venit atunci?

Legat de tema zilei, cred ca voi opta pt sterilet. Pana atunci, prezev. (insa noi mergem de mult timp pe o marca mai mult mai ieftina).

Noapte buna (fara disco)!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

quote:
Originally posted by Messa

bai, in piscina se sta in putza goala, ii invatzam de pe-acum, ca sa creasca cu dor de utza...

adela, zi-i ca Alexia nu-i baiat, ca n-a fost in stare fiul dumneaei ca doar se stie ca nu XX-urile femeii ci xy-urile barbatului decid sexul copilului...

A.Alina, n-o sa fie rasfatzata, ca tu la a ta ii pui slip, a mea o sa stea in popoul gol.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Lasa, MESSO, ca i-am spus si eu la fel, azi vara, ca tatici fac sexul copiilor, nu mamicile. Vrea femeia nepotzel baiat, sa stropeasca peste tot, ca al meu, cum dai jos pampersul, cum udam hainutzele, masa, fatza, hainele lui mami, tot ce prindem!

Ai "scufundat-o" pe Alina, are bait, nu fetitza!

A.ALINA, va asteptam cu drag, pana atunci ai putea sa dai o fuga pana la Teba, eu am inceput sa iau hainutze de vara pentru David, stiu deja cum e, italienii fac iarna hainutze de vara si vara d'alea de iarna. Daca vii, negresit sa ma anunti!

Da' auziti, aici in Arad se fac botezuri si in post, ca doar nu e nunta. MONYKK, 200 euroi la popa?

TZUCHI, 27 de grade? Probabil eu sunt ca tin copilul la maxim 21 de grade, dar NU ii place la caldura. Uite, acum am facut focul in teracota, sa fie cald pentru baie, la noapte trebuie sa las usa deschisa, ca se maraie si se foieste daca ii este prea cald.

La noi a fost o vreme splendida astazi, dupa vizita la doctora ne-am delectat si cu o partida scurta de cumparaturi la Selgros, pustiul asezat in cos cu scaunul de masina, a dormit betooooon! Mai facem!

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput