Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 7
adi_64 spune:
mama mea a fost operata acum 2 zile si se prezinta binisor...azi a iesit de la reanimare si a fost dusa la rezerva.chirurgul care a operat-o este in dilema in legatura cu stomacul.asteptam rezultatul anatomo-patologic sa vedem natura tumorii(???). banuieste ca ar fi o forma rara de cancer de stomac (deoarece stomacul este curat la interior, iar peretii acestuia sunt grosi de 2 cm). dar si asa ni s-au dat garantii de 6 luni - 1 an, iar durerile cumplite ale mamei au luat sfarsit.
va voi tine la curent cu noi vesti.
adelyna spune:
Maria esti o draguta,toate suntem unite prin suferinta fata de cei dragi.
Mama mea este cum nu se poate mai rau,nu se misca nici in pat,este ingrozitor de slaba,sangereaza si respira tot mai greu,dar mananca(desi nu prea mult).Ma uitam la hainele ei din sifonier in seara asta si ii simteam mirosul fin de altadata(cand era sanatoasa era o femeie cocheta).
Nu mai suporta nici perfuziile(nu mai are vene pt ele).
Spune mereu sa am grija de fetele mele pana se face ea bine.imi este asa dor de mamica mea din trecut.....M-a ajutat enorm.
cami21 spune:
Buna fetelor, am ceva timp de cand nu am mai intrat pe aici. Condoleante celor care au pierdut pe cineva drag intre timp.
Din pacate,nici eu nu am vesti bune. Astazi se implinesc 3 saptamani de cand baiatul meu a plecat, sper ca intr-o lume mai buna, unde sa nu mai aiba parte de toata durerea pe care a suportat-o aici. A ales sa plece fix la 10 luni dupa mama, maita cum ii spunea el, pe care a iubit-o nespus.
Este infiorator cum poti sa pierzi 2 persoane dragi, mama si copil,in citeva luni, nu este drept sa se intimple asa ceva si mintea mea refuza sa accepte acest lucru.
Daca are nevoie cineva de Tramal,Tramadol, Lyrica, am ramase destule prin casa, le trimit cu placere, mai am medicamente naturiste de la clinica Nova Vita de la Belgrad(aproximativ pt. o luna), poate este cineva care are nevoie de ele.
Sanatate multa la toti
Crinutz spune:
Doamne, in seara asta am citi numai vesti proaste aici. Cami, Dzeu sa il aiba in grija pe baietelul tau si asa cum ii spuneam si lui Ingres, la subiectul ei, sa va dea voua celor ramasi putere sa indurati aceasta tragedie cumplita. Sincere regrete! Nu pot sa cred ca niste copii se duc asa....
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
mariarusu spune:
Cami nu gasesc cuvinte ,
cred ca toate ne punem acum in locul vostru , si ne doare si mai tare , ai dreptate nu e drept
Maria
lucianpreda spune:
bun regasit.
ca sa zic...?..ma uit aici si...vad numai lume suparata.off... am intrat iarasi sa vad ce mai este nou...nu ma pricep eu la incurajari dar...cred ca stiti mai bine ca trebuie sa fiti tari cand sunteti in aceste situatii si sa fiti alaturi cu orice chip de persoana bolnava....Socrul meu dupa cum v-am spus a iesit din spital este mai bine in sensul ca nu mai are durerile acelea groaznice pe care le avea inainte de operatie...dar....tot are dureri de burta...odata ce i-au scos fierea ma asteptam sa ii fie greu dar paraca totusi nu trebuie sa ii fie asa greu.ma asteptam sa ii fie mai bine sa treaca mai repede peste asta...in mom de fata nu stim ce sa credem.biopsia aceea care a fost trimisa la laborator cu probe din nodulul gasit la fiere nu araata ca ar fi vb de cancer.a spus doctorul ca cu toate ca nu s-au atins de tumora de pe pancreas daca e vb de cancer ar trebui sa iasa la biopsia din fierrea aceea necrozata.nu a iesit vreun semn ca ar fii vb de cancer.dar el se simte ft rau...dupa 2 luni de la operatie nu a mai luat deloc in greutate.acum cateva zile am fost la un docctor oncolog cu tomografia aceea facuta inainte de operatie si acesta nee-a dat trimitere la citostatice la fundeni.nu suntem de acord cu citostaticele.pe cine am auzit nu i-a fost bine cu ele mai ales ca acum un an pe vremea asta se stingea si cumnatul din viata fiul vitreg al socrului meu.si el saracu a facut citostatice si stim foarte bine ce inseamna astea.asteptam tomografia urmatoare peste o luna.pana atunci am hotarat sa incercam niste tratamente cu extract plant ceaiuri picaturi etc.sa vedem cum or sa fie si o sa revin sa va tin la curent.va multumesc..
si,,.....sanatate
lpd
Crinutz spune:
Lucian, eu stiu f bine ce inseamna citostaticele, insa te-as sfatui sa nu renuntati definitiv la ele (daca socrul tau este si el de acord, bineinteles) si sa faceti in paralel alte tratamente naturiste. Sunt si citostatice mai slabe poate nu ii dau de-alea atata de puternice. Sunt f nocive intr-adevar insa e posibil sa faca si bine pe undeva. Riscul de a nu le face e destul de mare. Nu stiu ce sa zic... si noua ne-a fost frica sa renuntam, doar spre final cand ea nu a mai vrut sa auda de ele i-am rescpectat dorinta, insa poate daca le continua....cine stie...ar fi durat mai mult viata ei. Nu o sa stim niciodata. Deci, vorbiti cu medicul care face tratamente si intrebati-l cat sunt de puternice si cum pot afecta alte organe in special ficatul avand in vedere ca nu mai are fiere. Eventual dati-i ceva care sa protejeze ficatul ff bine in perioada cat ar face cito.
E doar sfatul meu, voi faceti cum credeti ca e mai bine si cum vrea socrul tau in primul rand.
Sanatate multa, multa !!!
Danyalo, ce mai faci? Cum e cumnatul tau? Sper sa vii cu vesti mai bune.
Celelalte fete ce mai faceti, cum va simtiti?
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
danyalo spune:
Am tot citit ...stiu ca ai mai intrebat de mine Crinutz...dar nu am putut sa scriu!
Cumnatul meu este la fel de rau...arata f. rau..mananca dar nu asimileaza nimic...e f.f.f. slab(nu as putea spune ce a mai ramas din baiatul frumos de alta data), nervos, agitat....ce sa mai zic...
sora mea e cu nervii prastie... nu mai poate...nu prea mananca...nici ea...a slabit... nu mai poate!E groaznic! Nu stiu ce sa ma zic!
Eu o sa intru mai rar la acest subiect....pt. ca urmeaza o per. in viata mea in care trebuie sa fiu cat mai relaxata/ linistita ! Dar cred ca nu voi rezista tentatiei de a va citi macar!
Va urez din tot sufletul muulta sanatate si putere...ca sa duceti pe umeri aceste maaari greutati/ incercari!
dany
Crinutz spune:
Dany, ca de obicei iti spun ca imi pare rau dar tu stii ca suntem alaturi de tine. Iti doresc sa iti fie bine pt ceea ce ti-ai propus sa faci in urmatoarea perioada dar mai vino pe la noi cu vesti, poate bune.
Te sarut
nico_daniela spune:
Buna ziua!
Acum cateva zile am dat un search pe "google" - "metastaze" si v-am gasit pe voi. Am inceput sa citesc primul capitol in speranta ca voi gasi o rezolvare, un raspuns. Am plans de fiecare data cand am citit ca cei dragi voua au decedat; sincere condoleante tuturor celor indurerati, stiu ca durerea e uriasa si ai impresia la inceput ca te copleseste, ca nu poti face fata, ca nu mai poti trai...Dar trebuie sa ne ridicam, trebuie sa mergem mai departe, daca nu pt noi insine macar pentru cei dragi noua - copii, parintele ramas in viata, prieteni. Dumnezeu sa ii odihneasca in pace pe cei plecati dintre noi, iar noua sa ne dea puterea sa ne ducem poverile pana la capat!
Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.