Ajutor - Remedii pt metastaze (2)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kittutza spune:

Iana, imi pare tare rau sa citesc vestile de mai sus.
Eu zic ca e mai important sa aiba un confort cat de cat, asa incat nu-i refuzati nici o placere - sa manance ce doreste, ca sa-si poata lua resursele fizice si sa nu aiba nici un sentiment de frustrare pe linia asta, deja are destule cauzate de boala.
Nu cred sa aiba dureri, sau cel putin dureri mari, pentru ca s-ar manifesta.

Constipatia zic eu ca este cauzata de faptul ca mancarea nu ramane in stomac, ci o vomita, deci nu prea are ce "scoate afara".

Eu zic ca ar fi bine sa aduceti preotul sa-l spovedeasca si sa-l impartaseasca, in plus nu i-ar strica nici un maslu - apropierea de biserica este foarte importanta, ajutorul lui Dumnezeu este de nepretuit! Sa nu o luati ca pe o precedere a momentului inevitabil in viata fiecaruia, ci ca pe un lucru firesc, pe care trebuie sa-l faca orice crestin, mai cu seama in Sfantul Post al Craciunului.

Iana, imi doresc sa fiu alaturi de voi cu sufletul si cu un cuvant bun, este foarte important! Iti multumesc pentru urare si va doresc si voua multa, multa sanatate!

Lauriciu, cum se mai simte mama ta?

Ronas, curaj, inca o data!

Iar voua tuturor, sa fiti puternici si cu credinta in Dumnezeu!

Mergi la inceput

Iana, am uitat sa-ti spun, relativ la febra pe care o face tatal tau; e posibil sa fie de la citostatice (mai ales daca mai ia si citostatice orale) sau de la faptul ca tumorile se suprainfecteaza.

Face febra mare? Poate ar fi bine sa ia un antibiotic, stiu ca mamei i s-a administrat.

Mergi la inceput

Ronas, uite peste ce stire am dat in Buna Ziua Iasi, de azi.

http://www.bzi.ro/Bolnavii-oncologici-trebuie-sasi-ridice-tratamentul-inainte-de-sarbatori--A39384.html

Celelalte fete, poate ar fi bine sa verificati si voi aspectul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kittutza tatal meu nu mai face citostatece.a avut un moment saptamana trecuta cand a zis ca merge mai departe ,apoi cand au sunat cei de la salvare nu a vrut sa mearga.
Sunt 3 saptamani de la prima si ultima tura de cito.Tinand cont ca a fost o doza usoara cred ca aceste simptome nu sunt de al ele.
Preotul l-am adus de la inceput cand ni s-a spus ca are si metastaze la ficat,i-a facut maslu si l-a impartasit.
Aseara mi-a zis mama ca urineaza si putin la cate lichide bea.
Mama ii da algacamin pt. temperatura,in fiecare seara,cat despre constipatie si eu cred la fel.

Mergi la inceput

Of, Iana :(
In cazul asta, e posibil ca febra sa fie cauzata de o suprainfectare a tumorilor. Ii scade febra de la Algocalmin? Eu zic sa nu stea asa, intrebati medicul daca e cazul de antibiotic - mama lua Avelox, un antibiotic foarte puternic, dar si foarte eficient.

Nu abandonati lupta, mentineti-i psihicul tare tatalui tau si... daca e posibil cat de cat si pe al vostru.

Multa sanatate, sa va ajute Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Da Kittutza si eu cred ca din cauza tumorilor face febra.Ii scade cu algocamin .
Are si ceva antibiotic ,cred ca augmentin ,dar nu-i da inca.
Multumesc tare mult de sustinere.
Crinutz nu ne schimbi capitolul?

Mergi la inceput

Iana si celelalte fete aflate in situatia asta grea, contati pe sustinerea mea. Din pacate, stiu ce inseamna sa treci prin momentele astea. :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

Este sub observatia doctorilor Miron si Clement, dar sunt rezervata cu privire la acesti doctori.
Multumesc pentru incurajari si voua va doresc tot binele din lume

Mergi la inceput

Dr. Miron este OK, insa eu as mai cere si parerea dl-ui prof. Carasevici. Poti incerca si la dl. dr. Volovat.

Multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronas spune:

la inceput doctorul Miron a fost aproape de mama chiar ne-am bucurat ca este in observatie la el, asta poate si din cauza ca mama a fost un caz grav in aceeasi operatie i-au fost extirpat ambii sani si a fost scos si uterul, dar pe urma nu si-a mai datinteresul de loc nici nu puteai sa stai de vorba cu el trebuia sa astepri ore in sir infata usilor sa iti trantesca in nas doua cuvinte

Mergi la inceput