Ajutor - Remedii pt metastaze (2)
Raspunsuri - Pagina 21
lauriciu spune:
E binisor, Iana,
Are zile bune si zile mai putin bune, cam vomita de la chimio si nu prea poate manca, desi ii e foame.
Pe 2 dec are urmatoarea cura de cito.
vezi ca se pare ca exista niste medicam care, daca se administreaza inainte de cito, scad efectele adverse (dispar greturile si voma). Intreaba si tu la dr., am aflat si eu acum de ele, o sa-i cer pt cura din 2.12.
Sanatate taticului tau!
Sanatate tuturor!
iana_mari spune:
Am fost la oncolog cu rezultatul analizelor si sunt bunicele.
Doar fosfataza alcalina,este analiza care indica tumora la pancreas e mai mare,dar nu de speriat.
A stabilit oncologul o data pe saptamana perfuzii de 30 -45 min.
Data viitoare o sa-l intreb de acel medicament.
Sanatate multa mamei.
iana_mari spune:
Tata a inceput sa se simta rau.A avut dureri,el zice ca a baut lapte mult.A facut si temperatura 2 zile la rand,iar acum m-a sunat mama si mi-a zis ca nu a iesit nici afara.
Fetelor voi ce ati facut in situatii de genul asta?
Ce le-ati dat pt. durere si temperatura?
Crinutz spune:
e posibil sa faca ceva si de la lapte, stiu ca nici mama nu prea il mai suporta.
De durere depinde ce ii da dr, se da tramadol de obicei dar e f tare si se simte cam rau dupa el. Poate a facut o viroza ceva de face si temperatura. Mai bine l-ar vedea un medic cat mai repede.
Sanatate!
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
iana_mari spune:
Crinutz tata azi e mai bine.Nu a mai facut temperatura si a scapat si de constipatie.Am vorbit cu dr. la tf. si mi-a zis sa-i dau antibiotice pana joi cand venim la oncolagie.Tata zice ca a vomitat ceva care miroase fffff urat.Oare ce ar putea fi?La el tumora nu a putut fi scoasa .
Mi-ar placea sa vorbesc cu mai multe persoana ale caror parinti sunt bolnavi de cancer,mai schimbam opinii...
Crinutz spune:
iana_mari, ma bucur ca e mai bine tatal tau. Stateam si ma gandeam la ce ai zis ca ai vrea sa vb cu persoane care au parintii bolnavi de cancer...Si eu asteptam la fel, o opinie, un sfat, o vorba buna si am gasit atunci f multe persoane. din pacate fetele are erau atunci f active la subiectul asta nu mai intra pt ca si lor li s-a sfarsit visul. Parintii nostri s-au dus rand pe rand, acuzand aceleasi simptome. Parca stiam cand va veni sfarsitul pt ca toate semanau atat de bine. Si totusi, mie mi-au fost de mare ajutor fetele si le multumesc ca au fost alaturi de mine.
Poate nu mai sunt atat de multe persoane bolnave de nu mai intra nimeni atat de des si de mult. Asta ar fi bine !
In fine, nu vreau sa te ingrijorez si sa te intristez, poate la tine destinul va fi mai bun. Fa tot ce poti sa faci si ai incredere, fii optimista si bucural pe tatal atu cat poti de mult. Asta va conta in final, bucuria si multumirea lor. Eu nu cred ca am reusit sa o fac fericita pe mama......asta e! Nu mai am ce sa fac acum....
Te pup si cand ai nevoie de ajutor striga si vom veni sa te ajutam.
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007
lauriciu spune:
Buna dimineata,
N-am mai intrat de ceva timp, am cam avut aventuri...mama e in spital iarasi, la cardiologie la municipal...dupa a 6-a (cred) criza de tahicardie din care 2 in aceeasi zi - respectiv luni. Ultimele 3 crize s-au rezolvat cu socuri electrice, ca nu a mai raspuns la nici un tratament. Si dupa, e absolut epuizata.
Data asta au pastrat-o in spital fiindca nu au stiut cat mai suporta inima ei genul asta de tratament (puls 200-o lasa asa cateva ore bune, sperand sa iasa din criza, apoi socuri electrice). S-au gandit la o operatie (sa dezbrace probabil aorta de tumoare, dar au exclus pana la urma varianta asta, intrucat situatia nu e tocmai roz la ea)
Acum o s-o tina vreo saptamana sa stea cu perfuzie cu Cordarone, poate previn eventualele crize ce ar urma. Si se gandesc si la o transfuzie de sange ca ultima hemoglobina e 7 (am inteles ca asta e destul de grav).
Urmatoarea cura de cito e pe 2.12.
Nu stiu cum o s-o suporte, e ingrozitor de slabita...nu stiu ce sa fac...
Abia incepuse sa manance putin si sa se inzdraveneasca.
Mi-e tare mila de ea s-o vad asa, tare mila.
Si mi-e frica de ce va urma.
Si ma gandesc ca n-o sa mai fie cu noi si apoi ma simt asa vinovata ca am putut gandi asa ceva, in fine...
Ce face tatal tau, Iana?
lauriciu spune:
Nici eu nu cred ca resusesc s-o fac pe mama fericita. E asa suparata...E f furioasa pe mine, imi reproseaza in continuu cate ceva, de la un nimic pana la lucruri f seriase, de genul ca nu ma intereseaza, ca pana si unui strain ii pasa si numai mie nu...Si asa greu inghit chestiile astea, dar tac si o las sa vorbeasca. Si e atata furie in ochii ei in astfel de momente ca am impresia ca m-ar manca...
Si mi-e greu sa ma impart, am copil mic (apropos, colac peste pupaza, face si Radu febra de ieri, nu stiu de ce)
Stiti ce-mi doresc? Ca indiferent ce imi spune sau reproseaza, macar sa nu creada cu adevarat...
iana_mari spune:
Crinutz eu am citit capitolele din urma si am vazut ca ai facut tot ce se putea pt. mama ta.Sa nu ai nici-o urma de vinovatie in sufletul tau.
Si eu simt ca uneori am fost rece cu tatal meu ,adica ma refer ca i-am vizitat rar(SUNT LA 70 DE KM. DISTANTA).
Noaptea am insomnii si ma gandesc la tata oare doarme,oara il doare.
Am vorbit cu mama si mi-a zis ca ofteaza intr-una si nu zice nimic nici ca-l doare nici ca nu.Mai este o zi pana vine la Tulcea la citostatice.
Lauriciu off,prin cate treci ,faci bine ca nu pui la suflet,poate din cauza durerii si a neputintei nici nu-si da seama ce zice.
Nu ar fi bine sa nu-i faceti cito. daca nu le mai suporta?
Zic si eu.
Multa sanatate mamei si copilului si tie multa putere.