Ajutor - Remedii pt metastaze (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

buna fetelor
Din pacate nici eu nu am vesti bune!
Cumnatul meu a fost inmormantat ieri... cu multa durere...cu multa-multa lume...
A lasat in urma un gol imens...o sotie tanara si indurerata..un copilas de 9 luni...parinti, frati rude, cunoscuti...cu inima sfasiata!
La nici 30 ani..acum isi va privi copilasul din ceruri!
DD sa-i ierte greselile...facute in lumea asta cu voie sau fara voie!
A scapat de chinurile acestei boli cumplite...si ma rog sa ajunga intr-o lume mai buna fara durere si chin!

Adelina-Dumnezeu sa o ierte pe mamica ta!
Va pup pe toate...si intotdeauna voi arunca un ochi...si voi lasa un cuvant de imbarbatare ...
Nu mai am puterea sa scriu nimic!
dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Doamne, ingrozitor, ingrozitor... sunt terifiata, un copilas de 9 luni? Off.. putere multa surorii tale, draga de ea..
O imbratisare

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

danyalo imi pare foarte foarte rau.... Dumnezeu sa-l odihneasca !
Va citesc mai mereu si as fi vrut sa aud de macar un caz ameliorat sau chiar vindecat... mai e putin si se implineste un an de cand l-am pierdut pe tata.... uneori nici acum nu-mi vine sa cred ca s-a dus

Fetelor, va doresc mult curaj si putere sa mergeti mai departe !

Ce mai faci Cela ? Nu ai mai scris de mult...

Crinutz, sper ca te simti ceva mai bine, cum iti este ?

Sanatate la toti !

Ingrid si Cristi 4 ani si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Doamne, Dany, ce veste! Imi pare rau de tot, mai ales ca el era cel mai tanar dintre toti de la acest subiect. Dzeu sa il odihneasca! Asa a fost sa fie din pacate. Sa o ajuti pe sora ta sa treaca peste durerea asta. Nu ma asteptam, sincer sa se intample asa de repede, credeam ca fiind tanar va rezista mai mult. Te imbratisez si sa fii puternica caci nu ai incotro. Macar pt sora ta.

Ingrid, eu ce sa fac...nu prea am chef de nimik, asa in general, parca dintr-o data nimik din ce faceam, simteam inainte nu mai are rost acum. Am momente cand mi-e asa de dor de mama...;incat imi vine sa urlu. Ma uit la pozele cu ea si nu imi vine sa cred ca nu e in camera ei uitandu-se la TV. E greu si cu cat trece timpul cu atat e mai greu.
Si eu as vrea sa stiu ce mai face Cerasela. Daca citesti da-ne un mic semn sa stim ca esti ok.
Multe imbratisari la toate.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariarusu spune:

sincere condoleante dany
sper din tot sufletul ca sora ta va gasi puterea sa treaca peste acest necaz, pentru copilasul ei, are atata nevoie de ea , sarmanii.....

din pacate in mai putin de un an s-au dus toti cei dragi noua , acum putem doar sa ne amintim cu drag de ei, nu ne mai intram aici sa cautam remedii ....................
, eventual remedii pentru suflete sfisiate de durere (ar trebui sa deschidem un subiect nou)
va pup

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by andy85

Crinutz iti multumesc mult pentru raspuns si pentru sfaturi! imi pare asa de rau pentru mamica ta! stai linistita stiu cat de grav este la tati! mai rau este ca l-au si operat cand avea deja metastaza! de 2 zile nu-si mai bea nici macar ceaiurile....nici nu mai mananca... deci am ramas la nicolit si la speranta in Dumnezeu! in rest nu stiu ce sfaturi sa dau in legatura cu alte tratamente... nici nu stiu...eu zic ca trebuie incercate, in cel mai rau caz sunt apa de ploaie. daca are cineva nevoie de ceaiurile pentru metastaza la ficat asta e reteta.poate la voi o sa aiba rezultate mai bune:
Cancer la ficat (metastaze la ficat)
O lingurita de pulbere de pedicuta, una de pulbere de tataneasa (obtinuta din radacina rasnita) si una de pulbere de obligeana (obtinuta din radacina rasnita) se pun în 1/2 litru de apa ai se lasa sa se macereze la temperatura camerei de seara pana dimineata. Preparatul se filtreaza dimineata. Se opareste inca o lingurita de pulbere de pedicuta la o cana de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza. Se combina, in final, cele 2 preparate (infuzia si maceratul) si amestecul astfel obtinut se bea in 3 reprize inaintea meselor principale cu o jumatate de ora.

apropo ce stiti despre urmatorul tratament? biobran cred ca se numeste.
http://www.chemomed.ro/articol_no_ph.php?id=30&idsec=1&tipLista=5

pupicei si sa auzim numai de bine!!!!!!!!

Biobran e un imunostimulator puternic,care mi-a lasat senzatia ca face numai lucruri bune,tatal meu a luat cateva luni(l-am pierdut pe 4 martie anul asta,cancer:(((()...
spune-mi ce vrei sa stii despre biobran si iti povestesc..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianpreda spune:

danyalo imi pare rau sa aud asta....speram sa aud ceva de bine sa aud de un caz fericit un caz vindecat dar se pare ca aceasta boala este neiertatoare.sa ai grija de sora ta fii alaturi de ea si ajut-o sa treaca mai usor peste asta.
eu ce sa va mai spun.....suntem total in ceatza si noi ...tata socru a facut cateva analize unele dintre ele in buc pe strada academiei un fele de biorezonanta magnetica iar rezultatul acesta ne-a dat total peste cap.pentru ca se bat cap in cap rezultatele de la analizele de pana acum.dupa acea operatie de fiere de la care au trecut 3 luni socrul meu nu a luat deloc in greutate a ramas la cele 62 de kg,. intotdeauna dupa ce mananca are dureri de burta si trebuie sa mearga la toaleta si face foarte moale chiar apa si bucatele de mancare nedigerata.acesta poate fii motivul pt care nu ia deloc in greutate dar oare care este motivul pt care se intampla asta.in rezultatul acelui biormn.se spune ca de fapt cancerul nu ar fii la pancreas si ar fii un cancer de colon.nu stim ce sa mai credem.alaltaieri a facut un rmn la fundeni iar in mom acesta sunt plecati sa ia rezultatul.inca nu stiu nimik dar sper zilele astea sa pot intra sa va spun ce am aflat.tratament face cu niste enzime de la extractplant 50 de picatuti in 100 ml de apa dimineatza.poate sunt un pic complicat si nu ma intelegeti dar sunt foarte nerabdator sa aud rezultatul acestui rmn in care am totala incredere,.va doresc multa sanatate si aveti grija de voi si de cei dragi.

lpd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Dany, condoleante pentru cumnatul tau, Dumnezeu sa-l odihneasca!
Imi pare tare rau era asa tanar.

Condoleante pentru toti cei care ati pierdut pe cineva drag.

Multa sanatate si putere va doresc tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianpreda spune:

mda...:((rezultatul rmn ului a fost cat se paote de convingator si ne-a confirmat ceea ce stiam deja.este cancer la pancreas cu puternice ramificatii in organele inconjuratoare..imposibil de operat imposibil de transplantat.toti doctorii spun acelasi lucru.continua totusi cu citostaticele pe care o s le faca in continuare tot restul vietii din ce am inteles noi de la doctori.pe langa acestea continua tratamentul acela cu enzime care il ajuta cat de cat la digestiesi detoxifiere.o sa revin cu informatii cat de curandsper totusi sa fie vesti bune..va doresc multa sanatate si aveti grija de voi si de cei dragi:)

lpd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

Lucian, imi pare rau ca nu e bun rezultatul analizelor. Intr-adevar operatiile nu isi au rostul caci in metastaze nu se opereaza. dar poate citostaticele ii mai prelungesc viata. Dansul stie ce are? E important sa isi mentina o atitudine buna iar cei din jur sa fie otpimisti si cu zambetul pe buze chiar daca e greu si sperante nu prea sunt.
sanatate si sa ne mai spui cum ii mai e.

"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"

Mergi la inceput