Dureri usoare de burtica-sunt normale???

Dureri usoare de burtica-sunt normale??? | Autor: RAMONELLA

Link direct la acest mesaj

Fetelor eu am aproape 4 saptamani de sarcina si de cand am aflat ca sunt insarcinata,am usoare dureri de burtica ,mai mult parca un disconfort.Oare sunt normale???O fi din cauza ca se transforma uterul???
La doctor nu ma duc numai peste 2 saptamani si nu am pe cine intreba.Voi care ati trecut prin asta ,poate imi puteti spune.Sangerari nu am,am avut saptamana trecuta 2 zile scurgeri bejulii,dar foarte putin,si au trecut pentru ca am luat urgent Utrogestan.
Mersi mult.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

durerile sunt normale stai linistita. si eu aveam si am intrebat dr si a zis ca e normal.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Mersi mult,m-am mai linistit.Azi-noapte am visat ca m-am trezit cu sange pe chiloti.Ar trebui sa ma mai linistesc.Totul o sa fie bine.

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Sa fii linistita....ca si din astea poti sa ai toata sarcina.Eu am luat nospa din saptamana 12 pana in a 38-a.Mie tot nu mi se parea ca sunt normale dar uite ca asa a fost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

hi,hi ramonelo ai putea sa imi faci un contract de prestari servicii la tine pe post de consultant,fara studii de specialitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Ramonella, si eu am avut dureri usoare, ca la CM si cateodata intepaturi in zona ovarelor in primele 2 luni de sarcina dar am citit ca ar fi din cauza uterului care se intinde, asa ca stai linistita. Felicitari pentru sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Ramona, felicitari pt. bebe!!

Eu mai am si-acu usoare dureri de burta, dar cu care m-am obisnuit. Pana la intrarea in 4 luni, luam si 3 no-spa/zi, si tot degeaba. Dr. mi-a zis ca-s normale si ca mi-ar putea recomanda si alte calmante, mai puternice, da' ce se face cu mine mai tarziu, in luna mai mare?! Organismul s-ar fi putut obisnui cu antispasticele astea, si-atunci?! tocmai de-aia no-spa nu mai avea niciun efect la mine.

Oricum, pt. orice simptome pe care le ai, si ti se par neobisnuite ca intensitate sau/si ca durata, suna-ti medicul! nu astepta sa ajungi la controlul programat! Vb. din experienta...

Pupici si sarcina usoara!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">19+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Si eu am aceleasi dureri;sunt inca in saptamana a 8-a.
In legatura cu no-spa,nu dauneaza sarcinii chiar daca le iei cand sarcina este inca mica?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyEr spune:

Ayumi, din cate am inteles vei avea gemeni asa ca probabil nu o sa scapi de No-spa. La gemeni se recomanda chiar de la inceputul sarcinii. Mie asa mi-a dat doctorul, dar nu am luat pana prin saptamana 26 pentru ca nu am avut probleme. Abia atunci a trebuit sa intrerup serviciul si sa iau No-spa pentru ca aveam contractii. Nu dauneaza bebeilor. Efectul este de a relaxa musculatura uterului care incepe sa creasca.
Sper ca am fost de ajutor.

Mady30 + +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

MadyEr,iti multumesc ca m-ai lamurit.Pe aici nu se da nimic pentru dureri.
O sa o rog pe mama mea sa imi trimita din Romania,ca alta posibilitate nu vad.
Am vazut ca si tu ai gemeni.Wow.Sa ai niste bebei frumosi si sanatosi.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenpit spune:

Eu am pierdut o sarcina la 11 saptamani dupa ce vreo2 saptamani am tot avut dureri de burta ca la ciclu. Nu stiu daca asta a fost cauza ptr ca nu stiu de ce s-a intamplat asta. Eu sunt acum in Italia si aici nu se hazardeaza nimeni daca pierzi o sarcina ci doar daca pierzi mai multe, asa ca nu mi-au recomandat sa fac nimic, nici o analiza. Nu vreau sa te sperii, dar poate ar trebui sa iei legatuta cu medicul tau si sa faci ceva investigatii. Multa bafta si sarcina usoara.

Mergi la inceput