Nou stil de viata (129)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Vad ca inca n-ati gatat subiectul... N-ati fost harnicute deloc.

Puskin, brava, 5 saptamani fara dulce! Eu am 2. Pana nu ajung la greutatea care o vreau nici sa nu aud de dulce. Sper din tot sufletul sa rezist!

Noapte buna fetelor!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna,

Delidana, felicitari pentru sala, eu nu am reusit decat de 3 ori saptamana asta, poate merg si maine, sa vad ce stare am.

Carmen, mi-am impus sa nu mai pun gura pe dulce cand am vazut la ce greutate am reusit sa ajung . Si asta fara sa trec printr-o sarcina, pur si simplu din nesimtire.

Fetelor, multumesc pentru incurajari, dar sa stiti ca nu e asa de greu. Dupa o vreme organismul se obisnuieste si nu mai cere dulce, cel putin la mine asa e. Primele 2-3 saptamani sunt critice.

Va pup,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Puskin si Zuzilici, multumesc pentru felicitari. As mai merge si azi la sala dar ma mai gindesc...ieri au fost acolo niste pustani care s-au catarat pe toate aparatele si le-au zdranganit de mama focului, m-au cam enervat dar mi-am zis in sinea mea ca am venit cu un scop si ar fi pacat sa plec doar pentru ca niste nesimtiti cred ca sint pe terenul de joaca. Asa ca mi-am vazut frumusel de treaba.

Indra, mai e un loc, sigur, daca mai gasesti 3 coechipiere pina joi. Daca nu, poate participi la viitorul concurs.

Claudelu, ti-am vazut pozele, arati bine acum, insa mie mai mult imi place cum iti statea cu parul scurt si brunet. Parere pur personala.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Deci mai e un loc!!!!!

Haide mai lumeeeeee..... care se mai baga la concurs???????

Caut fete ambitioase, 3 la numar, in scop nobil, facut foamea impreuna. Ofer suport moral si zmotoceala in public in caz de calcare strimba

Dana & Anisia

Mergi la inceput

quote:
Deci mai e un loc!!!!!

Haide mai lumeeeeee..... care se mai baga la concurs???????

Caut fete ambitioase, 3 la numar, in scop nobil, facut foamea impreuna. Ofer suport moral si zmotoceala in public in caz de calcare strimba

Indra, lucrezi in vanzari?

Buna dimineata, dau eu in dimineata asta. Ce fac fetele? Eu am dormit mai tarziu astazi, si cantarul a fost bun cu mine azi dimineata si mi-a aratat ceva frumos .

Vad ca afara e soare, nu am deschis insa geamul sa vad daca are si dinti...

O duminica minunata,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

fetelor, dragelor! Aseara am ajuns si eu acasuca, dupa calatoria la Istambul. Sunt inca derutata si obosita, dar sper ca voi avea sansa sa va povestesc unele altele. A fost aproape ok, dar nu mai vreau sa merg degraba acolo...io nu ma pricep la negociat cand e vorba de shopping la bazar, iar in Mall-uri, aveau niste preturi de te lua cu ameteala... de afaceri ce sa mai zic, pe pozitii de middle + top managment 90% femei ... barbatzii, la cratitza si la munca de jos! Pe bune!

Mai, am mancat rahat de m-am spart! E superdelicios. Am incercat sa nu le amestec drept pentru care nu am avut un soc la intoarcere cand m-am urcat pe cantar. Dimineata mancam lejer, desi ce erau pus acolo pe masa...moaaaama moama...aveau aia un iaurt absolut fantastic, m-am lins pe bot!

Ok, va las acum ca am treaba, casa mea e in aer, noroc ca suntem invitati la masa in oras la pranz, altfel daca trebuia sa si gatesc plangeam pe mine.

Va si revin in curand,
Roxa

Mergi la inceput

Roxa-boxa,

deci ti-a placut la Istanbul? Mie imi place la nebunie mancarea lor, iaurtul cum zici tu, si toate mancaricile alea cu legume sunt absolut dementiale.

Mie mi s-a parut un oras fascinat...

Weekend placut,
Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Salutare!
Minune mare cantarul meu, dupa toata porceala de saptamana asta, azi dimineata arata la fel ca luni.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetele!
Eu aveam azi dimineata exact cat aveam si lunea trecuta si sa ma impusc daca stiu de ce,cel putin weekendul asta am fost cuminte,ieri am mancat numai seminte,am baut 3 litri de apa (minerala) si o ciorba.A! si mi-am descoperit o noua pasiune,un fel de ..nu stiu cum sa-i zic pe romaneste,Lakritze de la Haribo,dar asta cica are nu stiu de substanta de slabit...asa ca e practic imposibil sa ma fi ingrasat de la ele:-)
O fi sarea din seminte si apa...si iar ii astept rusii de 3 saptamani,ma dispera oameni buni,ce sa fac...sa-l fac mai regulat?Cred ca o sa iau iar pilula,ma duc la doctor saptamana viitoare.Poate de asta n-am mai slabit un kil macar de 2-3 saptamani

Mai acusa ma duc la piscina si sper sa nu mai mananc nimic deseara,poate dau un kil pana maine ...si iar o sa merg ca robotzelul 3 zile ,de dureri musculare-asta pentru ca am invatat un nou stil de inot care imi place,dar care ma stoarce.Insa azi ma duc cu juniorul,cu prietena mea si cu copiii ei asa ca nu prea stiu ce sanse am sa intru in piscina mare.

Ce sa fac acum?deschid alt subiect acum sau il las pe diseara?Daca activitatea e ca si ieri zic ca e suficient spatiu pe pagina 20 :)

Plec la 4 si vin pe la 8-9 inapoi.

Va pup si va urez o duminica super frumoasa!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

In seara asta sunt Oscarurile...cine se uita?
Eu m-as uita dar incep abia la 1 noaptea si ..ar insemna sa ma culc pe la 4 cel mai devreme ..maine o sa fiu zombiCred ca o sa vad numai high-lights la stiri luni

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput