Nou stil de viata (129)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

quote:
Originally posted by inni
Dar m-a luat alta...aia de dulce.. si am mancat ieri aproape o cutie de Solano cu cafea ? Se pune ? Cica are doar 2 calorii/bomboana

si cate bomboane erau in cutie?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

si mie mi-e pofta de dulce dar nu de ciocolata si bomboane ...ci de prajituri si torturi...Doamne ce pofta mi-e...

Inni,tu ce tii acum?..sau de ce vrei sa te apuci?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Mamicadulce: daca ai pofta de dulce, ia niste mere mai dulci, le razi, le calesti un pic in tigaia de teflon si adaugi scortzisoara. miam-miam. le papi cu linguritza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

inni, mai mult ca sigur voi vorbi cu medicul de slabit, poate imi da chiar ea un regim personalizat. Eu am luat 8 kg in perioada oct- ianuarie.
mamicadulce, si la mine marea problema sunt DULCIURILE. Mai ales ca-mi place sa fac in casa. Pana acum m-am abtinut, dar greu. Cred ca o sa-mi iau niste pastile cu "crom" ca sa pacalesc pofta de dulce.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

merci de pont...abia astept sa fac,cand vine juniorul de la gradi,poate ii plac si lui:)
te-ai mutat in andorra??Cand?

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Mai eu am mancat zilele astea bomboane Orbit fara zahar, din alea cu gust de fructe de padure. Cam 4 pe zi. Hai ca astea nu se pun, nu????

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE
Echipa maro: Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Olo...in jur de 15..numarate asa din ochi . Faza e ca muream de somn...eram si la serviciu...si le aveam pe-astea sub nas...asa ca m-am luat de ele...in ideea ca ma revigoreaza cafeaua aia . Da' dupa o bomboana n-am simtit nici o revigorare....asa ca am continuat
MamicaDulce...nu tin nimic anume...mananc dietetic..cat de mult pot, apa 2l/zi, ultima masa 7 seara. Cand voi mai avea 4-5 kile de dat jos ma bag la Daneza.

Mergi la inceput

quote:

Olo...in jur de 15..numarate asa din ochi . Faza e ca muream de somn...eram si la serviciu...si le aveam pe-astea sub nas...asa ca m-am luat de ele...in ideea ca ma revigoreaza cafeaua aia . Da' dupa o bomboana n-am simtit nici o revigorare....asa ca am continuat

din cate stiu eu, cafeaua nu revigoreaza imediat. trebuie sa treaca cateva ore ca sa-si faca efectul cu adevarat (vreo 2-3 parca). Cica cel mai repede ne trezesc... merele!

serifele: ce parere avetzi sa fie folosit fontul ARIAL pt lista? Ca e un font in care caracterele au aceeazi dimensiune, si in felul asta, se poate alinia frumos lista (am eu o boala cu aliniatu'...)

Mamicadulce: m-am mutat azi in Andorra. Virtual. Pana acu am fost in Seychelles. In realitate, stau in Parisestii din Deal. Cum m-am plictisit de locatzie, mai schimb, pe ici pe colo.

Am febra musculara de la alergatul de ieri :(

DORDIA-Nastad-oLo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by olim
nastad lui Dorulet!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
[Nastad....felicitari pt. cele 8 luni. [/b][/maroon]

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput