Nou stil de viata (129)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura
nastad, la cat mai multe luni puiului!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Nastad - sa ti traiasca feciorul !

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30
[Nastad, 'La multi ani' lui Doruletz!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

proba de semnatura

Album Oana si Doru

DORDIA-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Buna dimineata,

Cat ati scris! Voi stati toata ziua pe forum? Eu mai mult intru de la serviciu, caci acasa trebuie sa ma bat cu copii pe calculator!

Merg in continuare orice ar fi, sper sa dau jos pana la sfarsitul concursului 4-5 kg.

Diana R esti o draguta! Ce rasa este catelul tau? Noroc ca imi plac animalutele foarte mult. De fapt am o adevarata menajerie: un catel, o pisica, un perush, niste pesti. Toti se impaca foarte bine.

Altceva despre mine? Cred ca sunt cea mai in varsta de pe aici, dar sa stiti ca nu ma simt de loc asa! Ma tin in forma cei 2 copii, de-o seama cu multe dintre voi

Mergi la inceput

proba 2

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Diana, vad ca la mine sunt multe "????" la kg la care vreau sa ajung. Pai eu as vrea sa ajung macar la 55 kg, dar slabe sanse, ma straduiesc de prea multa vreme

Alma, dar cati ani ai? (daca nu sunt indiscreta) Indiferent de varsta ma bucur ca te simti tanara, asa si trebuie. Tata are 64 de ani si daca cineva indrazneste sa spuna ca-i batran se enerveaza si are o replica deja vestita in familionu nostru "io nu-s batran, Muresu-i"

Cookie-Alma-Ina-Claudelu
ce mai astepti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Neata la cafea!

Zuzilici, am schimbat semnatura!

Cludelu, toata copilaria mea am suferit pt ca nu-mi explicam: ce cauta Muresul in Arad? Muresul e al meu, ca-s din Tg Mures!

Ina c, ma bucur ca ai venit alaturi de noi! Hai, nu te lasa de stepper! Io ajung sa stepper-esc si cate o ora!

Nastad, cum trece timpul....La multi ani lui Doruletz si sanatate Onitzei, iar tie putere multa!

Revin

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Zuzilici - ZisaCami - Miag - Tzuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

Buna dimineata fetele !!

Multumesc pentru comentariile la poze Ma simt tare flatata
Zuzi cred ca am fost singura persoana cu masca,aici sunt in mare voga palariile..cat de trasnite cu putinta si mi s--a parut deosebita si bine lucrata
Carmen....oooo...ce n-as da sa am par de ala din pozeDin pacate e numai o peruca pe care mi-am luat-o de pe ebay anul trecut,cand treceam prin faza pparului lung si frumos! E foarte naturala intr-adevar,nu s-au prins prieteni de-ai mei nici de la un metru distanta,in poze nu mai zic

Cantarul mi-a aratat azi ceva frumos...nu foarte,dar mai bine decat toata saptamana si m-am hotarat sa tin de azi daneza modificata.
Daria rine si tu tot de azi sau maine..eu vreau sa tin numai o saptamana,a doua n-are nici un sens/efect la mine,am patit-o de doua ori deja.Si de joia viitoare vreau sa incerc iar cu scarsdale.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

eu am mai zis care-i targetul meu pt concurs: 2 kg (sa ajung la 65 fix)

Mihaela
www.desprecopii.com/info.asp?id=512" target="_blank">Anaïs & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19303" target="_blank">Emma

DORDIA-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput