Sotul ma bate si cu soacra nu ma inteleg.Ce sa fac

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Olguta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

quote:
Originally posted by Siminaf

Olguta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?

Subscriu!

_

Mai bine mor neinteleasa de nimeni,decat sa ma tot explic toata viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYLLA spune:

Olguta12 ai mare dreptate si poate uneori e nevoie si de un dus rece.

Faptul ca ai o activitate, ca realizezi ceva singura,ca nu depinzi financiar de nimeni iti confera un respect fata de propria persoana,iti da incredere si cresti totodata si in ochii partenerului de viata.
Cred ca sotul m-ar iubi mai putin,,m-ar respecta mai putin daca nu am munci impreuna si nu ne-am sprijini reciproc...chiar daca eu ii fac cea mai buna fripturica

dya
url=http://photos.yahoo.com/dianaaureliachiriac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelp spune:

Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!
Pleaca definitiv!

Eu zic

mai stai
mai stai
mai stai
mai stai
ca poate ti/o mai trage odata
[B)
daca n/ai la cine sa mergi hai la mine in canada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ham spune:

alexia_07, ce te tzine legata de relatzia asta?
daca potzi sa itzi raspunzi (cinstit), afli si ce ar trebui sa faci.
fara suparare, in spatele cuvintelor scrise de ionica pare sa fie mult adevar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Alexia07

"treci la buctarie decat prin camera socrilor ai merita o paruiala?"

Hai ca nu am stiut acest detaliu foarteee important.

Acum iarta-mi atitudinea de rebela,eu sunt mai razboinica asa ,dar asta nu inseamna ca nu am suflet,uite o floricicasi nu mai plange ca vei face cearcane sub ochi.

Eu nu stiu ce inseamna sa depinzi de barbat ,poate din aceasta cauza reactia mea a fost neindemanatica;

Numai tu stii ce te tine langa acel om-neom,deschide ochii cat nu e prea tarziu.

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Am o intrebare care ma chinuie de ceva vreme...Poate poti raspunde tu, desi nu ti se aplica numai tie.
Tu si cateva ca tine veniti aici pe forum si va plangeti ca va bat barbatii si ca soacrele sunt niste scorpii si intrebati disperate :" Oare ce sa facem?"...Lumea se chinuie sa raspunda, oamenii isi dau tot interesul si butoneaza in disperare sfaturi pentru duduile abuzate si aflate in pericol. Daca, Doamne -fereste, in relatie se mai afla si un copil subiectul capata rapid 'jde pagini cu sfaturi pertinente si oameni literalmente implicati care o sfatuiesca pe "saraca fata".
Care "saraca fata" vine apoi si il apara pe "hala" care o abuzeaza, care e cel mai cel:" e drept ca ma bate 1/saptamana de fata cu mama/prieteni/soacra/etc, dar imi spune in fiecare zi ca ma iubeste, deci se compenseaza, ce daca abuzeaza copilu' batandu-l, el e defapt un tata foarte bun dar nu stie cum sa o arate..."

Acum te intreb: De ce mai cereti sfaturi, daca tot nu aveti de gand sa le luati in seama? De ce?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Andrath
1-0 pt tine

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

Galushca

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by andrath

Am o intrebare care ma chinuie de ceva vreme...Poate poti raspunde tu, desi nu ti se aplica numai tie.
Tu si cateva ca tine veniti aici pe forum si va plangeti ca va bat barbatii si ca soacrele sunt niste scorpii si intrebati disperate :" Oare ce sa facem?"...Lumea se chinuie sa raspunda, oamenii isi dau tot interesul si butoneaza in disperare sfaturi pentru duduile abuzate si aflate in pericol. Daca, Doamne -fereste, in relatie se mai afla si un copil subiectul capata rapid 'jde pagini cu sfaturi pertinente si oameni literalmente implicati care o sfatuiesca pe "saraca fata".
Care "saraca fata" vine apoi si il apara pe "hala" care o abuzeaza, care e cel mai cel:" e drept ca ma bate 1/saptamana de fata cu mama/prieteni/soacra/etc, dar imi spune in fiecare zi ca ma iubeste, deci se compenseaza, ce daca abuzeaza copilu' batandu-l, el e defapt un tata foarte bun dar nu stie cum sa o arate..."

Acum te intreb: De ce mai cereti sfaturi, daca tot nu aveti de gand sa le luati in seama? De ce?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)

andrath,de acord cu tine.Acelasi "de ce" l-am avut si eu, la un subiect-fluviu aprox.similar, pana cand a venit raspunsul: nu are nevoie de sfaturi, ci numai de intelegere, "empatie" si compatimire, "el" ramane barbatul vietii, etc, samd.Iar cele care au fost mai ferme in sfaturi s-au pomenit si cu apostrofari ( vezi ionica la acest subiect si alte fete la altul), asa ca...ce rost mai are sa raspunzi?

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Andrath,

mie si rapsunsul ala mi se par bun, macar si-a rezolvat femeia conflictul.
A dat pe afara, l-a facut cu ou shi otzet, si dupa aia, cind a vazut reactiile, si-a dat seama ca nu-i chiar asa de rau.
So... e si asta o rezolvare.
Si care ar fi problema noastra?

Cind citesti o situatie de genul asta nu stii nici macar daca e reala, daca personajele exista, cu atit mai putin daca e exagerata sau nu.

Elise & BBLisa

Mergi la inceput