Casnicutze sexy (108)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
barbye spune:
Cami sanatate multa la bebeii!Mama eu muream cu medici de gat...si cu colegul.Asta cu tel. ca nu raspund m-am obisnuit si eu cu metoda asta....
Danelutza nu prea ma simt bine de 2 zile , ma doare cooana si pe partea stanga am o senzatie de durere, usdsturime, nu stiu cum sa ii spun de imi vine sa lesin.
In casa i-am teriorizat in loc sa ma intoarca din 2 in 2 ore , ma intorc din 30 in 30 de minute, ca nu pot sa stau de durere.Sau saturat si ei de mine, i-am obosit. Cat de curand imi fac bagajul si ma trimit la spital
Doina sanatate multa.
Aruncati si la mine mancare ca nu am...bunatatii...si pofte as avea si eu....dar cine sa le indeplineasca.
Corina asa musafiri vreau si eu, trimitei si la mine un pic......
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mikiriki spune:
de nervoasa ce sunt am uitat sa le doresc bolnavioarelor inasanatosire grabnica.
Miha, pt tine : http://good-times.webshots.com/album/557661064aSARjs
sa nu te certi cu cuscra-ta pt el
MIKI
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Bey...daca a mea cuscra a spus ca-i place io nu ma mai bag...o las pe ea...
Miha
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
simo, bb ce face? joaca fotbal deja?www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
am inceput sa il simt. mai mult seara cand ma bag in pat. e un sentiment de milioane!
Simona
![](gravida.gif)
![](surpriza.gif)
poze
Danelutza spune:
Barbye sanatate multa. Nu iei nici un medicament pentru durerile astea, sau deja nu-si mai fac efectul. Cit despre bunatatzi, daca ai fi mai aproape, tzi-as aduce cu draga inima.
![](majoreta.gif)
barbye spune:
De luat iau calmante dar poate m-am obisnuit cu ele si nu isi mai fac efectul.....Voi ce calmante mai luati .....?
monica-elizabet spune:
buna fetelor frumoase sioase
cami, Doamne prin ce ai trecut cu copilashii,sper din tot sufletul sa fie bine si sa scapati de febra si starea asta nasoala...si sanatate mult copilashilor si tie rabdare si odihneste-te sa poti avea grija de ei.
danelutza, prajiturica cu prune am vazut-o intr-o cofetarie...acolo aveau si nsite pliante cu tot felul de prajiturici pe ele si era si prajiturica asta pe-acolo...cand am mai trecut pe-acolo am intrebat si cam ce continedar nu mi-a zis o reteta clara(ma refer la cantitati)...insa arata super, super bine.
miha, deci dupa cateva ore de servici ne asteptai cu... dar socrela nu poate sa vina sa-l ia dansa pe robert? venea de dimineatza si-l astepta sa se trezeasca...sa nu mai scoli copilashul cu noaptea-n cap...ii dadea sa pape si apoi il ducea intr-o plimbarica pana acasa la dansa....asa faceam eu cu mama cand era alex mic...dar noi stateam fff aproape una de alta.
simonaburtika miscatoare
corina, super musafirele tale
barbye, sanatate multa si unpoate-ti mai trece durerea de spate.
dar nu ai ceva calmante pentru durerile astea?
dar cu liana ce-i? ca parca nu am vazut-o pe-aici
georgice mai e pe la scoala, ce mai face zambareatza la bunici?
bia,de ce te ascunzi?
alexa, asa patesc si eu cand ma uit pe culinar...chiar daca am mancat ma ia o pofta si o foame ca as face carari prin frigider
eu azi am facut un spanac(ce aiurea suna)au papat astia mici cu oushoare de prepelitza de s-au lins pe botic. am scapat repede si simplu
in seara asta poate mergem din nou in parc, poate dau si eu macar 1 gram jos...de kg nu se poate pune vorba
va pup pe toate si sunt pe-aici
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)
monica-elizabet spune:
eu cand ma doare capul nasol de tot iau quarelin(nu stiu daca asa se scrie) dar am inteles ca este bun si pentru orice tip de durere
monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)