Casnicutze sexy (108)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Bimilit spune:
waw, cami prin cate ai trecut.cum ti-e
, ca banuiesc ca cu el ai dat de parchet?sanatate copilasilor.mai , oare robert nu fave ceva varicela, rujeola, oreion, etc? ca daca face febra si nu are nimic poate ii perioada de debut a unei boli contagioase.vezi ca daca-i administrezi antibiotic
si el e in perioada de incubatie a bolii contagioase febra nu scade ci se mareste.io era sa o mierlesc la 12 ani .aveam febra si nimic altceva , da bagam antibiotic.cum am scos antibioticul cu a erupt boala si febra a cedat.
banana,doina sanatate si un pahar de.
va tzuc si mai vin.....
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Danelutza spune:
Din lipsa de activitate la acest subiect, declar ca tura viitoare nu mai deschid alt capitol
![](majoreta.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78quote:
Originally posted by mariussimiuc
HELAUUUU...
asta-i starea de spirit?
Simona16+
Mara/Matei
Nuuu...asta e starea voastra si voiam sa va scot din ea!
![](icon_smile_big.gif)
Miha
![](la revedere.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Simo78/Simo78.jpg)
Simo78 spune:
ba starea mea e super duper!
poate deschide cineva un subiect de dezbatut cum a fost ala de nu mai apucam sa va citesc, asa viteza si spor aveati la scris
despre praji nu ma bag, ca vad ca incep sa am pofta de orice numai daca aud de mancare si poate ma fac de 100 de kile! la 1m 50 ai mei ma rostogoleste iubi pana la maternitate in ritmul asta!
Simona 16+
Mara/Matei
poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Simo78
[b]poate deschide cineva un subiect de dezbatut cum a fost ala de nu mai apucam sa va citesc, asa viteza si spor aveati la scris
[font=Comic Sans MS][purple]Mara/Matei
Care era ala? Hai sa-l mai deschidem o data!
![](icon_smile_big.gif)
Miha
![](la revedere.gif)
alexa si mami spune:
banano, doina multa sanatate! aveti mare grija si fiti egoiste, nu dati si celorlalti.
cami, sanatate si voua! rezista ca nu e alta solutie. colegu' cind vine?
miha, tu ce program ai mama? la cit pleci acasa? nu ne-ai zis de robert cum se intelege cu scroafa.
liana, ce e cu ea?
georgiiiii!
danelutza, ceva bun, bun azi? in afara de piinica.
simo, bb ce face? joaca fotbal deja?
corina, asa musafiri mai zic si eu. printesele ce fac?
de olga ce mai stiti?www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
miha, tu ce program ai mama? la cit pleci acasa? nu ne-ai zis de robert cum se intelege cu scroafa.
Pana la 17 e program cu publicul...Si in functie de cat de repede ma misc...pot pleca acasa...De fapt la soacra,ca sa-mi iau copilul acasa.Si in felul acesta strabat orasul in lung si-n lat,vreo ora o pierd numai pe drum.
![](icon_smile_dead.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](box.gif)
Miha
![](la revedere.gif)
alexa si mami spune:
unde sunteeeeti?
la mine merge aiurea rau culinaru'. asa e si la voi?www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
alexa si mami spune:
miha, acu' nu glumesc, ai noroc cu soacra. asa timpita cum e, bine ca a acceptat sa stea cu robert si mai ales ca se intelege cu el.www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa