Casnicutze sexy (108)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

MIHA...esti on-line...helppppp!...am facut amandina si nu stiu cu ce s-o glazuresc..hihihi...adica nu vreau cu ciocolata,ca am dar ma gandesc ca e prea multa cacao in ea si asa...oare cu crema aia de la Ole nu merge?...pare interesanta,tu ce zivci?

Fetele abia am reusit sa intru pe DC ,nu stiu ce mama masii are...sper sa fiu mai activa de acum incolo

Nu am apucat sa citesc din urma decat 2 pagini...multumesc la toate fetele care ne-au votat

pe toate fetele,sanatate la toata lumea...am sa intru mai pe seara!

Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=12e3d1483e9c64814cf29c&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

gata
am plecat acasa, maria ramane la mama

am votat copii

maine mai vb

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

ce-mi place ca am ce ceti...

Cami da mama cu niste apa sfinta (aghiazma), ca si eu am gindit ca ti-o fi facut careva, ceva, deochi... Sanatate la copii si ... pentru vecinul nesimtzit.

Cuscra vezi ca are cine sa construiasca case, ziduri . Multzumesc pentru cafeaza de dimineatza si... sa-ti trimit o feliutza de praji cu nuca ?

Dana ch sanatate multa Andrei

Ioana spor la diversificare

Simo ai grija de burtica si nu te aventura cu vremea rea afara, da ?

Georgi seamana cu mamasa, minuieste mistria, barbatul, tot ce prinde
Cu banca nu ma pricep ce sa-ti spun, eu o singura data am facut imprumut, l-am achitat inainte de termen si dupa aia mi-a venit dupa vreo jumate de an sa platesc nu stiu ce restantze, care bineintzeles ca au crescut intre timp
Ai reusit sa deschizi cont pentru filmuletze, sau ne muncim diseara ?

Bianca multzumesc, o sa constriasca palate cind o creste mare

Dana a mea nu-i interesata de desene animate, deocamdata e la capitolul muzica si dans

Liano ca sa te incurajez, eu am avut gretzuri si vomitam pina pe la 6 luni de sarcina

Mmiha ce mai face Maria ? Succes cu prietenul, poate da DD si gasesti serviciu, asha potzi scapa cit de cit de datorii.

Miki vorbesc italiana, pentru ca soatza e italian si locuim si la granitza cu Italia. Cei care sint vecini cu francezii vorbesc franceza, iar ceilalti dinspre partea germana, germana. Te-am lamurit, sau te-am bagat total in ceatza, vroiam sa zic ca se vorbesc trei limbi in Elvetzia.
Cum adica pe 14 mai ziua femeii, adica de ziua mea de nastere ?

Mirela bun revenit. Topeste si tu niste caramele daca ai, daca nu itzi dau link-ul de pe culinar, asha faci cu glazura caramel

Barbye cum te mai simtzi astazi ? Ti-au mai trecut durerile ?

Doina nici o noutate ? Dan cum se mai simte, ce spune ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Danutza, am inteles. m-am documentat mai devreme pe google . eu am decis ca de azi sa nu mai vb germana. doar romana, poate asa va invata soatza romaneste, ca in afara de te iumbesti mult, te pup si cateva prostii nu stie nika.
Da, pe 14 mai e ziua mamicii aici.
io nu stiu sa scriu nume sub link. am tot citit pe pag aia unde se explica la toata lumea, dar nu inteleg nicicum

MIKI

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``

Mergi la inceput

Miki, n-am priceput ce vrei sa scrii

Daca vrei sa bagi ceva scris la semnatura, dai pe raspunde la un subiect si acolo scrii tot ce vrei, apoi dai copy, te duci la profil, bagi la semnatura, dai o vizionare intii, apoi salvezi.

Daca vrei, de exemplu sa pui link-ul de la pozele tale, vezi deasupra cind raspunzi, ca linga HR e o chestie, apeshi pe aia si o sa-ti iasa , dupa primul url pui = apoi deschizi " pui link-ul inchizi ghilimilele, dupa paranteza scrii ce te doare, poza, pozna, sexy ce vrei, dai o vizionare si la asta si vezi ce a ieshit. Te-am innebunit, sper c-ai priceput ceva

edit: sa nu cumva sa lashi vreo pauza intre egal si ghilimele, link

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
sunt si eu pe-aici...intre bucatarie si pc, azi le-am facut peste cu cartofi natur si au papat astia mici de s-au lins pe degete...aseara am facut o mancarica thai(de data asta sotul s-a lins pe bot)
ma bucur ca suntem in we si maine nu mai trebuie sa ma trezesc dis de dimineatza sa-l pregatesc pe alex de gradi
cami, ce-ti mai fac copilashii, cum se mai simt?
azi ma duc sa joc tenis si paote sa innot putin sa mai dau 1 gram jos
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Daca vrei, de exemplu sa pui link-ul de la pozele tale, vezi deasupra cind raspunzi, ca linga HR e o chestie, apeshi pe aia si o sa-ti iasa , dupa primul url pui = apoi deschizi " pui link-ul inchizi ghilimilele, dupa paranteza scrii ce te doare, poza, pozna, sexy ce vrei, dai o vizionare si la asta si vezi ce a ieshit. Te-am innebunit, sper c-ai priceput ceva

edit: sa nu cumva sa lashi vreo pauza intre egal si ghilimele, link

n-am priceput nimic. dupa care paranteza scriu ce ma doare? dupa primul url sau dupa al doilea ?
edit: am incercat dar n-am reusit

MIKI

Mergi la inceput

in prima paranteza scrii link-ul [ url = " bla- " ] iar aici scrii poza sau ce vrei tu [ /url ] dar fara pauze

Mergi la inceput

colega si cantaretul

MIKI

Mergi la inceput

DANUTZA si Cuscra c-ati avut rabdare cu mine

MIKI

Mergi la inceput