Casnicutze sexy (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata !
asta va spune un glas ragusit ,un nas mucios si un cap care doare.
cafea n-am mai baut de 3 zile ,dar acum as incerca.
mai ,cand sunt virusata nu pot bea cafea .tare ciudat!
mamici de fetite va anunt ca a aparut Cenusareasa 3 ( care e super) si Barbie Magic of the Rainbow. pe asta cu Barbie trebuie sa ma duc sa-l caut la Diverta. cred ca in wk ,ca acum n-am nici un chef de iesit.
deci mamici de fetite ati priceput ,da? aveti desene noi de vizionat.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Simo,daca ma duceam cu bobul la serviciu poate ajungeam mai repede.

Georgi,filmuletele le poti pune pe dropshot.com sau pe onetruemedia.com
Cat despre creditul la banca...Eu as fugi cat m-ar tine picioarele de credite,dar uite ca fara ele nu se poate.Poti accepta sa faci creditul pe 10 ani,altfel s-ar putea sa nu-ti accepte daca nu ai salariul corespunzator si achiti mai multe rate o data,iar dupa o perioada cand crezi tu ai termina de achitat sa ceri recalculare de dobanda si inchiderea creditului.Neaparat,ca sa nu patesti ca mine.

Doina,multumesc de prognoza.As fi vrut una asa...de la fatza locului,ca stii cum e...nu se prea potrivesc vremurile de afara cu cele prognozate.Ma intereseaza daca se poate circula,daca este zapada...

Miha

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

ce ,mai fetele ,la Iasi ninge?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

ce ,mai fetele ,la Iasi ninge?

Linistit si tandru ...S-a depus si zapada numai buna de sanius. Numa ca e cam frig...Brrr...

Miha

Mergi la inceput

Priviti si www.kudika.ro/articol/special/3931/Momente-penibile-Vedete-de-la-noi-si-de-afara.html" target="_blank">aici va cruciti...

Miha

Mergi la inceput

Miha,sunt pe jos ,mai!
vai de mine! Mihaela Tatu a fost de tot .....partul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

salutare la sexoase
io ma simt mai bine..da nu pot scapa de greturile astea..beyy sunt duble la mine pe cuvant
va pupez pe toatee..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana,da,dar ce greturi minunate!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bananooo nu ma provocaca stiii ca io cand zic se prinde

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

ce fac fetele...ce dor mi-a dfost de voi

vad ca vb de banci si credite....stie cineva de creditul pt ......" refinantarea credituelor existente"

sper ca intelegeti...adica sa obtin un credit care sa-mi acopere toate datoriil;e la mai multe banci,, cum am eu 4 cvard-uri si un imprumut.....sa le anulez pe toate si sa raman cu rata de la refinantare

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee92d9ae480526e99ab42" target="_blank">Just.........Maria

Mergi la inceput