Casnicutze sexy (108)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

lasa'l fatooo nu fi fraieraaaca grasu poate iti ia masina doar stii cum e elasaaaa de darnic da la toata lumeaaa

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns symaco spune:

bai,am musafiri tare buni.cu copii un pic balamuc,nu se cunosc,alte reguli,alte obiceiuri!da uite ca acum am reusit sa ii bagam in pat pe toti!
deci...sunt aici pt povesti,da nu prea mult ca mi-e pofta de o pipa!
cami,sper ca sunt copii mai bine,acum ma duc la citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Liana30

Danelutzooo stii ca io te ascult pe tine..na ca o facui si p'asta..ce face domne intratu astain mine..in grasu ce mai conteazaimportant e ca e des..des,,

"Nimic nu-i imposibil!"

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Georgi lasa-l si la mine o tzirica pe gras, ca la tine vine mai des ca sintetzi vecini

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Asa mama.Mie sa-mi dea banii de i-a luat pe limuzina aia de o aveai in curte cand am venit io la Craiova si nu mai zic nik.Ti-l dau si pe mustatzea si pe ma-sa si tot neamu' lui.Facem schimbul?

Mergi la inceput

Corina dar parca spuneai ca ramin la tine, doar mami si kupilul. Pina la urma au ramas totzi ?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by georgi75

Asa mama.Mie sa-mi dea banii de i-a luat pe limuzina aia de o aveai in curte cand am venit io la Craiova si nu mai zic nik.Ti-l dau si pe mustatzea si pe ma-sa si tot neamu' lui.Facem schimbul?

Georgiana-mami de Stefania

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

gataaaa batem palma..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Fug la nani.Pu fetele cucuietele.
Corina spor la musafiri
Pupareeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

Mai, numai la mashini va ginditzi. Nu avetzi nevoie de ajutoare, sa va facetzi case, ziduri... ca va trimit eu... . Ia uitatzi ce echipa de meseriashi am eu... http://www.dropshots.com/day.php?userid=238198&cdate=20070222&ctime=133218

Mergi la inceput

Danelutzooo saptamana viitoare e al tauvezi ce ii iei si tu
gataaa acu v'am pupezat pe toate..ma duc la nani,,

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput