***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 18
dianalaura spune:
uite mai fetelor ce mica e lumea!
Va dati seama ca daca voi va intalniti asa prin Bucuresti, cum e prin Zalau, ca are doar 70 de mii de locuitori.....normal ca nu-i cunosti pe toti, dar mi s-a intamplat sa fiu prin Cluj si sa ma salut cu diferite persoane, care erau din Zalau. In Zalau nu ne salutam, nu ne cunosteam, dar in alt oras deja iti dai seama daca il vezi pe unu' :uite, ala e din Zalau! Sau la mare la fel!
kay, chiar ca e paros sotul tau...numai finul meu mai e asa paros..al meu iubitel ma enerveaza, are par chiar mai putin ca mine...iar pe piept are doar niste firicele...de decor.
diana
27+
STEFAN
bebe
poze
andradap spune:
KAy, pana sa vad mesajul tau... i-am dat mesaj lui COSTI
dar NU i-am zis ca dai din casa... ci doar ca l-am recunoscut pe tip
si ca atunci cand ti-am zis de COSTI mi-ai zis si tu ca-l cunsoti
Sa-l rog pe COSTI SA nu-i zica nimik lui ALEX???
SORRY... dar eram prea uimita de cat de mica e lumea...
spersa nu fi facut o greseala
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
chris27 spune:
Andrap,stau pe forum ,dar mai mult va citesc pentru ca fiulmeu de 4 ani jumate ma solicita des,trebuie sa petrec timp si cu el,sa gatesc,spal,etc...in plus,nu mai tin minte de cate ori adun jucariile de pe jos,ca el e obosit...Voi ce mai gatiti,ca mie mi-e pofta de spanac cu ochiuri de oua?
andradap spune:
OOOF...mai bine ma duceam la baie 
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
acum ce-o fi o fi ! stiu doar ca o sa se supere sigur daca afla ca pun poze cu el. nu prea am voie... 
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
Auzi? Dar crezi ca s-ar supara daca i-ai zice lui ALEX... ca ai vazut videoclipul si m-ai intreb. de cine a filmat etc... si eu ti-am dat amanunte si asa ai zis ca-l cunosti... ![]()
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Oooof.... dar in poza aia erati amandoi
ca eu doar in poza aia mi s-a parut cunsocut!!! SINCER!!!! OOOF ce rau imi pare!!!!
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
pai asa s-a si intamplat !!!
si ti-am dat o poza sa vezi daca e acelasi om pe care l-ai vazut tu la Elena acasa ! si asa m-am scos !!! gata, nu mai fac prostii d`astea cat oi trai !
faza e ca mereu ma boscorodeste ca dau din casa si ca spun si fac si ca el nu vrea, ca e viata lui personala si bla-bla-bla... da atat timp cat nu stie si nu afla ce fac, nu-i problema, ca nu va duceti voi la presa si dati pozele sau informatii despre el !!!
am scos pozele si gata !!! m-am lecuit de "dat din casa". oricum terbuia sa le scot...
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara