***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (32)
Raspunsuri - Pagina 17
chris27 spune:
Buna dimineata gagicilor!Am fost matinala azi,deja am facut piata...Azi ia sotulica bonurile (2 randuri)si abia astept sa le investesc!Ce fain ma relaxez la cumparaturi!....sunt deja de o sapt.in prenatal...Voi cat mai mergeti la lucru?
kay spune:
serios??? unde????
acum zi andrada !!! na ca nu mai plec !!!
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
andradap spune:
am fost la Costi de ziua Elenei, prietena lui, adik pe 28 ianuarie... si era un ACTOR pe la el... foarte serios... Si impreuna cu sotul meu, cu Costi, Elena si ALEX ne-am uitat la film.. .sa vedem cum a iesit...
Eu am fost colega de fac. cu Elena ![]()
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Vaaai, ce mik e LUMEA!!!!!!!!
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Kay, din cauza scenariului respectivului filmulet... imi facusem o parere de misogin despre sotul tau!!!!
Si la cum era si serios... vaaaai... imi venea sa-l strang de gat!!!
Bietu' om... dar tot eu realizam ca e doar film si ca el doar joaca un rol1!!!
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Chris.. .eu nu lucrez de cand am luat licenta... si nici nu ma angajez pana nasc
Dar vad ca desi esti in prenatal... nu prea stai mult pe forum... ![]()
Si eu ADOR sa fac cumparaturi!!!
EU si TATI de Antonio 
Andrada
28+ cu
Antonio
kay spune:
andrada, daca te rog sa nu-i zici nimic lui Chucky, te superi? ca lui alex nu-i prea place sa "dau din casa" si tocmai asta fac !!! o sa se cam supere pe mine... adica stie ca vb cu voi, da lui nu-i place sa vb de viata lui personala... daca ma intelegi... stiu ca n-o sa te poti abtine !!! da macar incearca, te rog, ca asa nu-mi tipe mie in cap pe urma !!!
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
kay spune:
am vazut si eu filmuletul !!! mi-a placut si stiu ca merge si la un festival cu el !!! Alex e mai ciudat cand sunt oameni necunoscuti !!! 
oana
22+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara