FIV 105
Raspunsuri - Pagina 8
nusy spune:
Madalina28,Galuscuta,Adhnana,Pussi: multumesc mult de tot pentru raspunsuri.Asadar,merg pe mana dr., cu Gonalul.
Ella: da, am facut tratament un an si doua luni...dar gigeii se incapataneaza sa iasa la interval.Asa incat...ne apucam si noi de FIV.Spermograma,facuta la Matei, arata asa: 300.000 gigei/ml( fata de 3 gasiti de Cocei in toata sperma!), mobilitate totala 45%,din care a + b = 20%, forme normale 18% (astea se datoreaza chlamidiei,pe care o tratam in prezent).Concluzia: material de FIV + ICSI avem! Sa ne traiasca!
Lachi: felicitari pentru papushele!
Multa bafta tuturor fetelor!
Nusy
pussi spune:
Crisma bucur!! va fi cu ochisori!! Ne intalnim in sala de nasteri??? Ma iei cu tine??pup burtica si mamica
PUSSI
cris86 spune:
Sheritra,Dr. Bucur mi-a dat sa fac 2 injectii cu gravibinon ,una pe 25si una pe 1.de ce ? nu stiu ca nu am apucat sa o intreb
Monica-Elena,Din cate stiu eu Dr.Cocei s-a intors pe 16 in tara, acum daca o pleca iar nu stiu.
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Moniland spune:
Bravo Cris. Bine ai venit in celor cu puiuti in burtica fara sa stie daca reusesc sau nu. Iti tin pumnii si sa fie cu reusite pentru toate.
Fetelor, no-spa de 40 sau de 80? Ca farmacista m-a intreabat si sum sunt eu de fricoase la chestii care nu intra in plan am zis de 40. Bag acum una in mine, dar spune-ti-mi voi cum ati luat, cate si de cate mg? Voi care ati avut asemenea dureri ati si ramas ?
Monica
cris86 spune:
Puusi,daca da DD sa fie te iau sigur,sigur .Si cum de data asta am eu un sentiment ca o sa fie bine,pregateste sa fi
cristina
Adhnana spune:
Cris bravo!!! super vesti! iti tin pumnii sa ramana puiutii la tine in burtica.
Si eu fac de ieri gravibinon, ca am avut niste pete maronii si fac o injectie la 4 zile.
Adhnana 6+
dj_mama spune:
felicitari tuturor!
Lachi, sa fii fericita cu fetele. Sa stii ca la batranete ele sunt mai grijulii cu parintii decat baietii care se dau dupa sotii si mai uita de indatoririle pt proprii lor parinti. Desigur ca nu este o regula dar asa e o vorba din batrani.
Realizati voi ca pana sa pronuntati nume, vorbeati de ceva as spune impersonal (blastocisti si morule, cam asa ceva). Ei, in momentul in care li se atribuie nume deja au o personalitate, de unde si insemnatatea botezului. Nu degeaba se spune ca numele defineste un destin, sau este legat de un destin, cam asa ceva ...
De aceea e bine sa poarte si numele unui sfant ocrotitor sub obladuirea caruia sa se afle, pe care sa-l aiba ca patron
Oricum, frumoase nume.
Sunt multe situri cu nume
Andrada.P spune:
Cris felicitari! de-acuma tinem pumnii!! multumesc pt informatie. intre timp am vorbit si eu cu ea. se pare ca pleaca si la un congres imediat dupa concediu si se intoarce pe 15.
Andrada
Sheritra spune:
Cris, eram mirata caci Cocei nu da injectii pana la test, ca sa se prinda sarcina naturel. D’aia fac eu injectoare, sa ajut naturelul. Deci Bucur ti le-a dat. Data trecuta cand ti-a venit cm-ul in raport cu testul?
Rami, multumesc mult, ma bucur c-ai mai dat un semn de viata, iti tin pumnii sa gasesti raspunsurile cat mai repede si rezolvari intr-o clipita. La primavara cine este fresh si inapoi pe campul de lupta?
Sheritra
cris86 spune:
Moniland,,sa te auda Dumnezeu si sa reusim toate.
No-spa eu luam de 40
cristina