FIV 105
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
Sheriin weekend plecam la parintii mei si marti ne intoarcem de la ai mei asa ca toata ziua voi fi pe drum, te rog mult sa imi trimiti un sms, iti voi tine pumnii la fel ca si pana acum!!!
Fetelor lamuriti-ma si pe mine, stiu ca s-a mai scris,dar nu am rabdare sa caut: daca incep protocolul in zi 2 de CM, acesta e protocolul scurt sau lung ca eu le cam incurc acum?Mi-a zis dr. ca voi face inhibare cu differeline 16-20 fiole de 0,1( pe care le voi lua seara)si stimulare cu menogon aprox. 36 fiole.Nu mai stiu care cate zile se iau,dar dupa socoteala d-nei Matei punctia va fi chiar dupa Pasti...
Kora
CARPE DIEM!
MadalinaM spune:
Cind am luat si eu o pauza, ca prea mi-am facut de cap pe net si mi-au ramas treburile in urma, ziua de azi e plina de evenimente:
Lachi are cucuiete
Pussi are 3. Vezi ca trebuie sa le si sa le vorbesti in fiecare seara(pe limba lor)
Moana 2 blastociti nidati ...s-au transf intre timp in altceva???
si Sheri........cica e la ovulatie!!! pai cum asa? Sheeeeri.......
fiindca nu mai pot de nerabdare...imi spuneti si mie, va rog, cam cit dureaza stimularea (protocol inceput in ziua 2)...
Aldolina spune:
Moni, cum iti spuneau si Madalina si Anto, trebuie sa iei No-Spa sau supozitoare cu Scopantil, insa nu astepta sa te doara tare ci chiar la cea mai mica senzatie de durere, hop No-spa (poti sa iei pana la 3 pe zi, fara probleme).
Andrada, multumesc mult.
Fetelor, Gata, mi-am luat broscutzele!! mi-a spus tanti de la magazin ca si ea a auzit ca prezenta broscutelor in dormitor, este benefica cuplurilor care isi doresc . Mi-a mai spus ca inainte sa le asez in dormitor, sa le tin in apa cu sare pentru a se curata de urmele mainilor si elibera de energiile altor persoane care le-au atins sau admirat in magazin.
Sa vedem daca functioneaza!
Va pup,
cris86 spune:
Buna fetelor,am super vesti din 4 embrioni decongelati au rezistat 3,doi integral de 8 celule si unul partial de de 5 celule, endometru 12 mm,
Tratament:4 utrogestant,gravibinon ,am facut inca un precnyl acum,vit.E forte,acid folic
Dr.Cocei mi-a spus ca de data asta sigur raman la cum arata toate.
Va pup pe toate si va multumesc pt.sustinere, se pare ca galeria voastra a avut efect
pup]
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Cris baravo acu' esti mamica de tripleti,sa ramai macar de gemeni auzi?Tin pumnii fugi in pat si stai cumintica acolo te rog!!!
Kora
CARPE DIEM!
cris86 spune:
Andrada, am vorbit cu doctora si se intoarce pe 12.03
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Sheritra spune:
Cris, care-i treaba cu gravibinon?Ti-a dat Cocei? Cum il iei?
Madalino, din Z2 faci inhibarea pana zide doftoru ajunge, apoi faci stimularea. Cam pana prin z14-16, depinde de endo, foliculi, alea-alea.
Kora, se numeste protocol lungo-scurt.
Sheritra
rami 73 spune:
Salutare dragelor !
N-am mai trecut de ceva vreme pe taramurile FIV-ului (de fapt din decembrie, de la primul esec), dar am tot citit si am fost cu gandul alaturi de voi.
Lachi, pe tine vreau sa te felicit in primul rand, pentru cele doua domnisoare, sa-ti aduca numai bucurii ! Se pare ca sotul tau e "setat" sa faca fete si in special gemene Oricum, mi s-ar parea super sa am doua fete, mai ales de aceeasi varsta, n-o sa aiba probleme cu garderoba. Iar numele la care te-ai gandit sunt minunate.
Sheri, cred ca e inutil sa-ti mai zic ca m-am tot gandit la tine zilele astea si sunt cu sufletul alaturi de tine ! Da Doamne ca de data asta sa ai bucuria mult visata !
Oana, si tie iti pumnii la greu, meriti (asa cum merita toate fetele, de altfel) sa ti se implineasca visul ! O sa vezi ca asa va fi !
Felicitari tuturor gravidutelor Liana, Adhnana, Aniast, Theacu scuzele de rigoare daca am uitat pe cineva, si mult curaj fetelor care isi incearca iar, sau pentru prima data, norocul Moniland, Kora, AndradaP, Pussi, DanaP, Delia21, Mirela1, Antosit, Madalina28, MRL
Despre mine, nimic nou, in afara de faptul ca sunt in plin proces de analize, sa vad daca pot cumva descoperi cauza raspunsului atat de prost la tratament (1 ovocit si 8 chisturi). Toate bune, mai putin DHEA-s si testosteronul liber, care sunt peste limitele normale. Deci am in corp hormoni androgeni (masculini) in exces, care probabil blocheaza ovulatia. Sotul meu facea haz de necaz si spunea ca acum isi explica de ce la noi in familie canta...gaina. Pai daca sunt...barbata !
Asadar...probleme cu glandele suprarenale, ele sunt responsabile cu producerea de DHEA-s, va trebui sa fac si o tomografie pentru un diagnostic cat mai exact, dar probabil este vorba despre HCA (hiperplazie congenitala adrenaliana) - adica suprarenala e marita in volum si secreta prea mult DHEA-s. Endocrinoloaga de la Parhon la care am fost a exclus PCOS, intrucat restul analizelor sunt ok si nu am nici semnele clinice necesare(obezitate, acnee, lipsa menstrei etc.)
Dupa ce am rezultatul de la tomografie si cariotip voi vedea incotro ma voi indrepta si daca exista tratament medicamentos sau pot sa ajut cu tratament homeopat. Stiu ca pentru PCOS exista tratament naturist (multe fete au avut succes cu el), dar nu stiu daca si pentru HCA. Din cate am inteles, numai interventia chirurgicala rezolva problema.
Cred ca v-am plictisit deja cu diagnosticele mele, dar am zis ca poate sunt fete interesate si le ajuta cu ceva.
Danyalo, profa de geogra, ce mai faci ? Stiu ca si tu aveai probleme cu ovulatia, ai facut ceva analize ?
Avalon, n-am mai auzit nimic de tine, ce mai zici ? Care e "strategia" urmatoare ?
KITTA, tu te-ai apucat de naturiste, pe cand urmatoarea incercare ?
Va pup pe toate si mult curaj, nu va lasati fetelor !
rami
Monica-Elena spune:
Cele care faceti la giulesti fiv am si eu o intrebare d e100 puncte de cand pana cand este plecata din tara dr Cocei?
Aldolina spune:
Cris, Bravo!Felicitari! Ai grija de tripleti, stai cumintica si nu te obosi.
Mi-ai dat curaj sa incerc si eu mai curand ET-ul cu ce am la pastrare.
Pup,