FIV 105
Raspunsuri - Pagina 14
Dariela spune:
La usa Frailei nu fu deloc liniste azi. Eu am ajuns pe la 9.30 si am gasit-o in plin razboi cu o pacienta care s-a gandit sa spuna ca sta demult si ca unii intra in fata ( dar nu va doresc sa fiti in locul respectivei). Mai fu un mascul care dorea sa intre cu un buchet de flori asa ca a intrat repede in vizor plus cativa care doreau informatii. Sotul meu a fost impresionat de prestatia Frailei.
Despre mine ce sa va spun : am 7 foliculi pe ovarul drept de 10-12 mm si 9 pe cel stang de 14-16 mm. Continuam tratamentul pana sambata si luni ne vedem la punctie cu d-na Dascalu. Sotul s-ar putea sa doneze de doua ori ca cica ar fi multe ovocite, dar asta o sa vada luni. Medicul spune ca numarul de foliculi este bun iar endometrul este parca 8. Voi ce parere aveti? E bine?
Va pupacesc pe toate si aveti grija de voi pana data viitoare.
dariela
Moniland spune:
Dariela, cu foliculii stai f. bine. Deci maine seara faci pregnylul? Din cate stiu eu endometru trebuie sa fie > 9mm. Al tau mai creste. Dr. stie cel mai bine. Si totusi maine seara faci pregnylul?! Sa dea DD sa ai multe ovocite mature ca sotul tau sa dea proba de 2 ori .
Monica
Dariela spune:
Moniland - Da, maine seara la ora 23.00 fac pregnylul. Si eu auzisem ca endometrul ar trebui sa fie mai mare, dar emotionata de numarul foliculilor am uitat sa o mai intreb pe dr. Oricum al meu parca a fost mereu 7-8 si la ecografiile anterioare stimularii. Nu mai stiu exact. Sper ca domnul sa execute de doua ori.
A si tot maine seara serbam cu o scaparea de gonal
Eu am incredere in medicul meu pentru ca de fiecare data s-a intamplat ceea ce mi-a spus. Macar stiu ca am facut ceea ce a depins de mine si acum nu-mi ramane decat sa ma rog si sa sper ca pana la sfarsit va fi totul bine.
dariela
cris86 spune:
Dariela,bravo super productie,stai linistita ca endometru o sa mai creasca pana la ET. tin pumnii stransi pt Punctie
Moniland,si eu cred ca e de la cateter, pana la urma e bine sa te doara burta sau nu? ca si pe mine astazi m-a durut dupa patania cu firicelul de sange
Liana,sa speram ca o sa calc si eu pe urmele tale cu doi
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
andicu spune:
Cris, mie mi-a zis dr de la Szeged ca dupa 15 min se inchide colul si n-ai cum sa pierzi nimic pe drum! asa ca si eu zic sa stai linistita!
Andicu 20+
Poze cu burtica
KoraPop spune:
Fetele care au fost azi la eco,haideti la raport,unde v-ati ascuns
Eu maine dimineata plec impreuna cu sotul cateva zile prin nordul tarii la parintii mei dragi asa ca pe cand ma intorc sper sa citesc numai vesti bune pe aici!
-ici tuturor si weekend frumos!
Kora
CARPE DIEM!
dana p. spune:
Vin eu la raport si va spun ca azi la Giuly era agitatie mare, fete multe la echo, prof. cu multe punctii pe cap, Fraila cu listuta tot ne striga si unele din noi numai apaream la apel, ne-am luat-o si noi de la ea ca stateam pe hol unde nu trebuia ,nebunie totala.
Am reusit sa ma vad cu Lachi, MadalinaM,Marrina si cel mai mult am avut ocazia sa stau de vorba cu Oana M. La echo eu am avut endometru de 4,1 si incep stimularea cu menogon de duminica seara si urmatoarea echografie va fi pe 5 martie, dupa 8 zile de stimulare.Celelalte fete sa spune ele ce au facut.
Mi-a facut placere sa vad cunosc pe toate,imi pare rau Dariela ca nu ne-am vazut dar la ce nebunie era acolo era greu sa ne mai recunoastem dupa descrierea hainelor. Cu unele fete o sa mai am ocazia sa ma vad si la urmatoarea echografie si cine stie poate si la punctie si la ET.
Va doresc o noapte linistita si un week-end placut.
venera_h spune:
iliuta, sper sa-ti revii repede si s-o iei de la capat! Eu nu am stiut cum sa reincep mai repede.
marinna, eu acum , a doua oara, am mers pe protocolul scurt, am inceput cu stimulare cu menogon din ziua 2 a CM cate 3 filoe si cand foliculii au ajuns la min 14 mm, adik din ziua 6 am facut/fac si inhibare cu cetrotide.
Delia21, si eu am ovare micropolichistice, ca si Aldolina, am facut laparoscopie, dar chistuletele au revenit. La primul fiv a existat teama de hiperstimulare, dar efectul a fost chiar contrar, nu am prea avut foliculi si in final unul singur a fost bun. Acum mi-a schimbat tratamentul si abia s-au selectat 6 foliculi, din care 3 mai sunt mari, 2 au doar 6 mm si unul nu ami e. Asa ca depinde de organism, vezi si tu ca situatii asemanatoare nu raspund la fel.
Lachi, felicitari pt fetite!!!!!!!!
mihuta, 30 foliculi????? Nu am mai auzit de asa productie!!!
dariele, eu zic ca e ft bine ce ai tu. Bafta!
Eu duminica ma mai duc la control, sa vedem ce mai e si probabil, marti, miercuri, voi avea punctia. Sper sa fie buni foliculii astia, sa nu mai fie goi ca data trecuta. Cand am vazut iar asa productie saraca am avut un moment de decadere si m-a apucat plansul la usa cabinetului, dar mi-am revenit si merg optimista mai departe!!! Pana la urma, starea de spirit e ft importanta, trebuie sa credem in sansa noastra!!
Mirela_1 spune:
Buna dimineata!
Eu sunt deja la cafeluta.
Oana, de la 4:30 nu mai dorm, vad ca a devenit regula. Ai dat iepurasii?
Fetelor, e greu de preparat menogonul? Cum se face? Intreb si eu din timp sa nu mai am surpriza pe care am avut-o cu dipherelinu'.