zbor in israel? cu ce companie?

zbor in israel? cu ce companie? | Autor: Angelinne

Link direct la acest mesaj

Aveti ideea care e cea mai convenabila varianta de a ajunge in Israel? Adica cu ce companii aeriene?! Din informatiile pe care le am cica Malevul e ok!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

buna!
Malevul este compania aeriana a Ungariei. sincera sa fiu, am zburat de cateva ori cu Malevul, Tel-aviv - Budapesta si vreau sa-ti spun ca in decembrie 2005 am o avut o experienta fffffff urata cu ei si de-atunci nu mai vreau sa aud de ei.
in schimb, TAROMUL nostru si EL-AL ,compania israeliana sunt mult mult peste Malev. nu stiu daca este diferenta mare intre bilete, dar la siguranta si la servicii, sunt diferente.
sper s-alegi varianta cea mai buna pt tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

desi nu am avut ocazia sa zbor spre Israel, am studiat ceva vreme ofertele de zbor catre Tel Aviv, asa ca si eu iti recomanda tot Taromul!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

eu am zburat cu El-Al in urma cu cativa ani, era super o.k.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cica cel mai bine ar fi cu EL-AL ,compania israeliana ,din ratiuni de securitate si siguranta .Din spusele unor cunostinte te cauta si in poseta,corporal,etc. de nu trece nici o bomba. israelienii au experienta din relatia cu adversarii si sufla si-n iaurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Ok.... am cautat si eu tot felul de variante!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Buna,

eu am zburat cu toate agentiile, Tarom,Malev si El-Al. Toate sint mai mult sau mai putin la fel. Depinde insa din ce oras esti, poate daca esti aproape de Ungaria e mai convenabil cu Malev.
Din punct de vedere al securitatii cel mai sigur este El-Al.
Ca si pret cel mai scump este Tarom din pacate si nu inteleg de ce??? Malev si El-Al sint cam la fel ca pret.

Alegerea in schimb o faci tu.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Sunt din Cj!

Mergi la inceput