Aveti ideea care e cea mai convenabila varianta de a ajunge in Israel? Adica cu ce companii aeriene?! Din informatiile pe care le am cica Malevul e ok!
buna!
Malevul este compania aeriana a Ungariei. sincera sa fiu, am zburat de cateva ori cu Malevul, Tel-aviv - Budapesta si vreau sa-ti spun ca in decembrie 2005 am o avut o experienta fffffff urata cu ei si de-atunci nu mai vreau sa aud de ei.
in schimb, TAROMUL nostru si EL-AL ,compania israeliana sunt mult mult peste Malev. nu stiu daca este diferenta mare intre bilete, dar la siguranta si la servicii, sunt diferente.
sper s-alegi varianta cea mai buna pt tine.
desi nu am avut ocazia sa zbor spre Israel, am studiat ceva vreme ofertele de zbor catre Tel Aviv, asa ca si eu iti recomanda tot Taromul!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza din concurs a Dianei se numeste Humulesti.jpg - Va place???
eu am zburat cu El-Al in urma cu cativa ani, era super o.k.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Cica cel mai bine ar fi cu EL-AL ,compania israeliana ,din ratiuni de securitate si siguranta .Din spusele unor cunostinte te cauta si in poseta,corporal,etc. de nu trece nici o bomba. israelienii au experienta din relatia cu adversarii si sufla si-n iaurt.
Buna,
eu am zburat cu toate agentiile, Tarom,Malev si El-Al. Toate sint mai mult sau mai putin la fel. Depinde insa din ce oras esti, poate daca esti aproape de Ungaria e mai convenabil cu Malev.
Din punct de vedere al securitatii cel mai sigur este El-Al.
Ca si pret cel mai scump este Tarom din pacate si nu inteleg de ce??? Malev si El-Al sint cam la fel ca pret.
Alegerea in schimb o faci tu.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.