Va pup fetelor,
cu intarziere te felicit si eu Lachi pt fetite si iti urez sarcina usoara!Parerea mea e ca va faceti griji prea devreme despre nastere,mai bine savurati placerile sarcinii,mai ales cele care il simt pe bb in burtica(eu inca mai astept),o sa aveti timp sa va stresati cand se apropie momentul.Eu nu stiu de ce sunt asa optimista,poate din ignoranta,dar nu vreau sa ma panichez.O colega de-a mea a nascut acum 2 sapt si era terorizata de idee,vroia sa faca cezariana,doctorul ii recomandase nastere naturala,si a stat in cumpana pana in ultimul moment.Ii era frica de durere si de nastere normala pt bebe sa nu cumva sa fie nevoie de forceps.Si-a facut epidurala si mai rau a fost,nu a putut participa activ la nastere,nu s-a dilatat si dupa ore de chinuri tot la cezariana a ajuns.Sunt convinsa ca frica nu ne ajuta cu nimic.Fiti optimiste!!!Nu e dracul asa negru.
pepi
16+
Seara buna !
Carmena draga mea, sincer intre cezariana si a naste normal as prefera sa nasc normal. Insa nu stiu daca ma lasa medicul din cauza vartsei, tocmai am facut 36 de ani. Dar as prefera sa nasc normal. Am avut o operatie acum 3 ani si am vazut ce greu mi-am revenit de la operatie, pe cand dupa ce am nascut la 3 ore dupa nastere ma dadusem jos din pat.
Ma duc sa va mai citesc si revin
Jeni 15+