Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Ma laud si eu,am intrat in sapt.17
O zi buna si fara dureri,greturi,arsuri si neplaceri.

Samurai-lady 17 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Neata burtici!

Eu savurez o cafeluta decaf Va invit si pe voi, poate va fac pofta cu mirosul... hmmm. Sau v-a incantat zapada de afara si ati uitat de tot? Adevarul e ca e un peisaj mirific afara

Ioana am revenit la tratamentul meu si parca ma simt mai bine. Dar tot incarcatura exploziva sunt - adica ma misc in reluare, ca sa nu intind vreun muschi sau ceva.

Anto, Simo, Alina.a, Anya, Nikole Nu-mi incape toata lista aici dar pup toate burticoasele

nasica de moflea burtica
18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Va salut pe toate, de la servici...

Lorina a nins la Iasi? Ce frumos... Aici nu a nins. E o zi mai rece si foarte innorata. Dar cred ca o sa ploua, sunt 4 grade.

Va pup

Poza 20 sapt

Mioara 21+

Mergi la inceput

Samuray-Lady felicitari pt progres

Si daca tot veni vorba, am intrat in luna a cincea . Ce mai trece timpul... Parca mai ieri am facut testele de sarcina si am descoperit II

Voi spuneati ca aveti nasul uscat dimineata, eu ma trezesc cu nasul infundat. M-am obisnuit deja, dar la inceput ma speriam crezand ca ma apuca vreo raceala sau gripa
Nu stiu de voi, fetelor la prima sarcina, dar eu imi inchipuiam altfel perioada de sarcina, visam la ea mult. Credeam ca totul va fi ca inainte, doar ca ma voi simti putin mai grea cu kg in plus. EEE, eram o nestiutoare pe vremea aia. Mai credeam in povesti

Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina19+

Mergi la inceput

Mioara de ieri dupa-amiaza a tot nins. Cand am iesit ca cainele la plimbare se asezase deja un strat si ne-am bucurat amandoi Dar azi ma intreb serios cu ce ma voi incalta ca sa nu alunec si sa cad . Daca vreti va pun poze. Oare in viitor vom considera fotografiile cu zapada vreo raritate, ca africanii?

Lavinia-nasica de moflea burtica
Lorina19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata tuturor si
Fetelor am tras o spaima maaaaare ieri la medici , de fapt nici acum nu m-am linistit chiar foarte tare . Abia asteptam sa vorbesc cu voi . Deci ,asa cum v-am zis ieri m-am dus la medicul de familie pentru trimitere la dermatologie pentru bubitele de pe mana si picioare . Raspuns medic familie este sigur varicela sau herpers . Cum varicela stiam ca am facut in copilarie sigur e herpes zoster , zice medicul de familie , ceea ce este foarte grav in sarcina - urgenta dermatologie . Ginion din nou , medicul dermatolog pe care il stim lipseste saptamana aceasta , deci urgente . Aici am dat peste o doamna doctor draguta care incerca sa ma calmeze pentru ca eu eram la un pas de a plange . Doctorita dermatolog zice ca totusi nu este herpes , ci doar ceva subcutanat ca in rest nu am inteles . Concluzie regim , o crema pentru bubite si revenire la control marti . Pentru ca am depasit trei luni zice ca nu poate sa-l afecteze pe bebe . Dar cum la dermatologie in mare parte totul este pe vazutelea , mie frica tare .
Fetelor se poate din nou sfaturi ???? Pentru ca am inima cat un tantar

16 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

neatza burtici!
am vazut ca v-ati uitat la filmuletz,dar uite ca dau si aici adresa: filmuletz.cand ma duc pe afara saptamana viitoare am sa ma duc sa scanez poza ca aia e dementiala.
andutzy si eu am dureri mari de spate,acum 10 ani am facut fizioterapie si infiltratii in coloana pe asta.nu am mai avut de atunci,decat fff rar.acum sunt varza,deaia nici nu vin la calculator ca statul pe scaun ma termina,abia ma ridic dupa...eu te inteleg perfect...ma doare si noaptea,dar stau si rabd,trecem noi si peste asta,asa-i?ma uit si eu in quelle sa vad de ce perna zici desi ma indoiesc sa ma lase....
samuray lady o zi perfecta si tie!
lorina

alina 18+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

si de la noi! Eu beau un cappucino, dar multumim de invitatie Lorinna!

Ai fost simpatica la faza cu ce te asteptai de la sarcina, chiar m-ai binedispus Sa stii totusi ca intr-adevar sunt femei pentru care sarcina trece simplu si fara probleme, doar ca o stare putin mai altfel si chiar nu sunt povesti(mama a jucat volei la propriu cu mine in burtica pana la 4 luni fara probleme)...acum depinde de multi factori, cum probabil stii. Ca sa te incurajez, sa stii ca nu seamana 2 sarcini intre ele asa ca sigur la al doilea bb va fi mult mai usor

Ce frumos ca la voi ninge! In Bucuresti bate vantul si e un soare cu dinti...Sper totusi sa nu se blocheze drumuri pentru ca o astept pe mama maine, care vine de la Bacau. Si chiar vreau sa vina, sa ma mai rasfete si pe mine putin, macar culinar vorbind...Am pofta sa pap si eu spanac si urzici si fasole dar asa greu se fac felurile astea de mancare incat ma las pagubasa, singura.

Otim, sigur Alina si Anya iti pot raspunde la intrebarea ta. Eu zic doar sa incerci sa fii calma si sa urmaresti cum evolueaza lucrurile, poate nu e chiar o problema foarte grava.

Jeni fata curajoasa. Acum la a doua sarcina probabil va fi apa de ploaie nasterea. Sau in fine, iti va fi usor, deja stii cum e sa nasti un bb mare natural, deci se poate!

Pupici la burtici,
Carmena15+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Lorina nu-i asa ca-i mirific la noi?
azi mergem la eco...in sfarsit a trecut saptamana asta! hehehe

va pupacesc pe toate, sa fiti sanatoase si vesele.

p.s. maaaare dreptate ai cu ce visam noi despre perioada sarcinii si ce e in realitate.
dar e o perioada minunata oricum, nu?

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Fetelor ce parere aveti...am voie sa fac si eu pe stepper macar 10 min la intensitate medie? Ca ma simt intepenita rau de tot...ca sa nu mai zic ca m-am urcat pe cantar si in ritmul asta sigur ating 100 de kg pana in iulie . Ma gandeam sa scot stepperul ca doar e un fel de plimbare putin mai solicitanta.

18

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput