Mamici de iulie-august 2007 (21)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

ALINA nu am gasit adresa
de ce nu pui adresa aici? vreau sa vad filmulet!!!!!!!!!!!!!!

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

gata, l-am gasit

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

unde e mai filmuletul? eu chiar nu gasesc

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

pe adresa comuna, la mail-ul trimis de Alina cu pozele din luna de miere, este adresa de webshot. acolo, mai in josul paginii pe dreapta este si albumul cu eco si filmuletul. "ingerasha noastra"

Simona 16+ Mara/Matei

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni71 spune:

Buna seara dragi burtici !
CarlaV, Simo78 si Anya20 mersi de pontul cu prosopul, il voi incerca.Faza cu infundatul nasului mi se intampla doar cand stau intinsa in pat. Ziua cand sunt la servici, sau ma rog in pozitie verticala nu am probele. Ce chestie, imi aduc aminte ca la prima sarcina nu am avut problema asta.
Azi pot spune ca m-am rasfatat - am fost la epilat si cosmetica si apoi la shopping dupa farduri, rimel, creme de fata. I-am aratat coemsticienei ca in jurul ansului mi se usuca f tare piele si uneori chiar se cojeste chiar daca ma dau cu crema regulat. A spus ca nu are ce face.
Citesc ce ati mai scris si revin
Jeni 15+

Mergi la inceput

Lachione felicitari pt printese !!!!!!!!!!!!!!!!!!Sa fie sanatoase si ele si mamica lor si sarcina usoara in continuare scumpa mea.
Iar despre cerclaj nu te stresa nu e asa cumpoit, doar trebuie sa ai grija dupa de tine si burtica ta !

Jeni15+

Mergi la inceput

Carmena doctorita cu care am nascut nu stia cat de mare e copilul. M-a urmarit un medic toata sarcina la Bucuresti, apoi vazand prin ce a trecut prietena mea cand a nascut cu o luna inaintea mea la Filantropia, m-am hotarat sa nasc la Dej unde soacra mea era medic la vremea aia in Spitalul din oras. Si aveam termen sa nasc 4 octombrie si pe 16 septembrie m-am dus sa imi scoata firele de la cerclaj. Cand mi-a scos firele s-a rupt apa si s-a declansat si nasterea si nu a mai avut vreme de ecografii sau alte chestii. Asta a fost. Oricum imediat dupa nastere la cateva saptamani eram OK la cusatura mea.
Ioana75, enervanta faza asta cu nasul. Probelam e ca am senzatia ca imi revin arsurile alea sinistre de la prima sarcina. Cumplit si ma gandesc cu groaza ca daca inceop de acuma, pana in august am ce dormi in fund. Asta e!
n_una voi incerca si eu faza cu prosopul ud.

Jeni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Jeni, eu am deja 3 luni de dormit in fund, adica 3 luni de dureri de mijloc, fund si picioare...Azi mi-a sosit mingea de la quelle, din aia de gimnastica medicala, fizioterapeuta lui fi-miu a zis ca daca o folosesc pe loc de scaun, fotoliu, etc o sa se mai duca din dureri, ca nu mai creez presiune si ziua asupra coloanei. Oricum e horror, la prima sarcina nu am avut asa ceva.

Andra16+cu bb2 Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andutzy-eu prima perioada am dormit non stop iar noptile erau nopti. Acum de ceva vreme ma trezesc sa merg la baie, si cel mai greu e cu respiratul noaptea. Si asa cum zicea cineva aici, cand suflu nasul dimineata am firicele de sange. Si daca incep si cu arsurile e tacamul complet. Sau mai lipseste ceva?
Si spun de arsuri, pt ca am mai simtit insa periodic faza cu arsurile sarcina asta, insa in seara asta e dezastru. Am mancat si in prima faza am fost ok, m-am uitat la tv la un film super si la un moment dat a trebuit sa ma ridic ce arsuri aveam. Si mereu am senzatia ca daca stau in fund sau ridicata in orice pozitie ma mai lasa. Culcata nici vorba. Offfffffff, asta e !
Pt bebeu ce nu facem noi.

Jeni15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

Fetele cu nasul uskat-nu se gasesc ceva umidificatoare de camera ?
sau dinalea pt bebe? stiu ca exista de la Vicks vapor sau cum ii zice.
Eu am o instalatie desteapata,un umidificator in care pui o sticla de plastic de 500 ml cu apa si skoate aburi.Sper ca se intelege ce am skris :))))Pui sticla,adeka nu numai continutul ci si sticla o pui intoarsa cu fundu-n jos si de akolo se alimenteaza umidificatorul.

Samurai-lady 16 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput