Aspirante optimiste >20 ani (59)
Raspunsuri - Pagina 6
baby_r7 spune:
ANCA esti din bucuresti?
la ce dr. mergi pt. monitorizare?
imi pare rau ca nu prea este activitate pe forum azi , mai ales ca nu am chef de munca la birou si imi e f somn desi m-am culcat pe la 23 aseara.
sper sa iti iasa bine monitorizarea si sa afli sigur cand ovulezi.
VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
anais74 spune:
Sunt in ziua 24 si ma cam dor ovarele. Am citit printre mesajele voastre ca as putea sa masor temperatura, si ca daca e mare, atunci am sanse sa aflu mai repede daca sunt ori nu Asa e? Mentionez ca nu am mi-am mai luat niciodata temp.
ancadragoman spune:
Baby eu merg la Niculescu si vroiam sa stiu daca face si el monitorizare.
anca
poze nunta
asteptam gemenii....
anais74 spune:
pentru voi! Ma bucur mult sa va cunosc si multumesc pentru intampinare. O sa imi ia ceva timp, pina va voi stii pe toate!!!
La cat mai multe - dute!!
numeioana spune:
Pt anexita doctorita mea da Polidin cu Gentamicina injectabil, 3 luni la rand cat tine menstra.
bebe?!
Ioana, cea mai optimista aspiranta
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bb_yasmi spune:
helloo
Kriss, felicitari dragutza!!! sper sa ne iei si pe noi cu tine cat mai curand!!!
daca nu iese luna asta vreau si eu sa merg la dr pt monitorizare! habar nu am daca ovulez, daca is ok.....
restul fetelor pe unde sunt: olim, fecian,ysa26, printesa_roz.....????
Ps Vreau si eu noua parola!
pusici
katja spune:
[quote]Originally posted by maria08
Katja: Eu zic ca nu mai ovulezi luna asta....timp de 9 zile endometrul si foliculul nu prea s-au dezvoltat....nu te intrista, pentru fiecare dintre noi mai sunt si luni in care nu ovulam....
Ufff... multam mult pentru incurajare. Nu stiu ce sa fac! Cred ca solutia in cazul meu este o laparoscopie pentru ca, fiind prea multe chisturi (maricele), foliculul nu are loc sa se dezvolte... Stimulare nu pot face pentru ca risc sa plece foarte multi foliculi si dau intr-o probleme f grava.
ancadragoman spune:
Anais care este povestea ta?
De cand incerci sa ai bb?
anca
poze nunta
asteptam gemenii....