Caut o carte
Am avut o carte, o Enciclopedie LaRousse de la editura Aquila 93 despre cresterea copilului. Era completa, de la primul simptom de sarcina pana la cresterea copilului pana la 8 ani. Am avut-o si mi-a imprumutat-o cineva din biblioteca....si acum cartea este distrusa de catre copilul ei. Nu comentez faptul, mi-as dori tare mult sa cumpar aceasta enciclopedie de la cineva care o are si nu-i mai trebuie. Am incercat sa o gasesc pe la anticariat, prin Bucuresti in Piata Universitatii...toata lumea stie de ea, ca s-a vandut greu fiind scumpa...dar ca nu mai exista.
Va rog frumos, cine o are si nu-i mai foloseste...sunt interesata sa o cumpar.
Multumesc
Andreea 12+
Raspunsuri
teo1970 spune:
ai putea incerca sa contactezi editura (da o cautare pe net, sunt de prin Oradea); ar putea sa mai aiba chiar ei in depozit sau macar sa se interseze pe unde mai este cartea prin tara (banuiesc ca au o situatie a stocurilor de pe la marile librarii cel putin)
aniast72 spune:
teo1970, am facut asta azi dimineata...au 2 sedii, am scris la amandoua. Acum astept un raspuns... Multumesc mult de idee
Andreea 12+
alinaxeni spune:
http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=
Username:digibook
Parola:cartionline
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
aniast72 spune:
alinaxeni, am cautat la linkul respectiv, ori nu m-am priceput eu sa caut, ori nu este ca nu am gasit-o. Stii tu ca este acolo? Daca esti mai familiarizata cu site-ul si o gasesti, imi poti trimite link-ul?
Multumesc mult
Andreea 12+
Caprioara spune:
Stiu si eu cartea. Si eu am vrut sa o cumpar acum 4 ani si nu am gasit-o, asa ca am facut xerox dupa ea (o avea o ruda de-a mea). Mi s-a parut excelenta!
Caprioara & Matei
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
aniast72 spune:
Am primit un raspuns de la unul din sedii:
Ne pare rau dar aceasta carte este foarte veche si nu o mai gasim nici sub forma de carti deteriorate.
in schimb ce va putem oferi este Eu si parintii mei sau Influenta ordinii nasterii
Andreea 12+
marimar spune:
Nu stiu cartea, dar sint si alte carti la fel de bune.
Eu iti recomand, daca s-a tradus in romaneste, "What to Expect When You're Expecting" de Arlene Eisenberg, Heidi E. Murkoff, si Sandee E. Hathaway
Are si continuare: "What to Expect the First Year " si "What to Expect the Toddler Years"
-------
Life's a journey, enjoy the trip !
Steluta spune:
quote:
Originally posted by alinaxeni
http://80.69.83.61/digibook/index.php?dir=
Username:digibook
Parola:cartionline
Si eu am cautat-o, dar nimic. Ne mai poti da vreo indicatie, numele in clar...
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)
aniast72 spune:
quote:
Originally posted by Steluta
Si eu am cautat-o, dar nimic. Ne mai poti da vreo indicatie, numele in clar...
Steluta, se numeste Mama si Copilul, Enciclopedie La Rousse, Editura Aquila 93.
marimar, ori am eu pasarele..ori nu stiu ce se intampla, stiu ca sunt o multime de alte carti care trateaza acelasi subiect, dar eu pe aceea o vreau. Si mi-o doresc cu atat mai mult cu cat realizez ca este aproape imposibil de gasit.
Mi-am sunat prietena care si-a insusit-o. E plina de cele mai bune intentii sa-mi cumpere alta carte, e plina de remuscari pentru ce a facut copilul ei, isi recunoaste vina. I-am spus ca vreau cartea asa cum e, poate imi trece aceasta dorinta de a gasi alta.
Pe toata perioada sarcinii nu am poftit la nimic, nu am avut greturi...dar cand ma gandesc la cartea aia ma apuca tristetea.
Sigur am pasarele ...o sa va fac fotografii sa vedeti cum arata si poate ma intelegeti.
Pupici
Andreea 12+
Steluta spune:
quote:
Originally posted by aniast72
Steluta, se numeste Mama si Copilul, Enciclopedie La Rousse, Editura Aquila 93.
Multumesc Andreea... De fapt doream de la Alina mai multe detalii, pentru a putea gasi cartea pe acel site recomandat...
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)