Am si eu o mare rugaminte ...
Tocmai ne-am luat bilete de avion pina la Dortmund
Vrem sa ajungem sa vedem Cebit-ul de la Hanovra
Am avea nevoie de cazare pentru 3 nopti si m-ar interesa un gasthof, ceva mai rezonabil. Nu tin sa fie nici in Dortmund nici in Hanovra. POate sa fie si undeva pe traseu. As vrea sa inchiriez si o masina, pe care sa o luam din Dortmund de la aeroport(vreun link ceva stiti ?). E vreo problema daca avionul la intoarcere decoleaza la ora 8 dimineata ? Am cui sa predau masina asa dimineata ?
Multumesc mult pentru orice informatie
Catalina
Catalina, daca intri pe www.hotels.de si dai de ex. o cautare dupa Hannover gasesti foarte multe oferte, iti pun linkul
www.hotels.de/Search.aspx?hs_ltype=5&hs_circum=0&hs_llat=52%2c32324&hs=2&hs_landisoa3=DEU&hs_llong=9%2c8075&hs_validate=2&lng=EN&hs_locationnr=129471&hs_destination=Hannover Messe%2fFair%2fExhibition" target="_blank">aici
Te sfatuiesc insa sa suni de pe acum pentru ca multe s-ar putea sa nu mai aiba locuri libere.
Pentru inchiriat masini poti sa te uiti aici:http://www.expedia.de/katalog/mietwagen/deutschland/dortmund/default.aspx
sau pe linkul unora dintre cei care ofera masini de inchiriat cum ar fi Sixt, Avis, Europcar sau Hertz.
In ceea ce priveste returnatul masinii, ora 8 dimineata e o ora super-rezonabila indiferent daca e vorba de weekend sau nu.