praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Oicel, fii tare, fruntea sus, mai ai putin de indurat si pe urma gata!!!

LA MULTI ANI inca o data ptr ziua de ieri, sper ca ai depasit deja momentele triste si frustarile din "tabara" si sper ca ieri sa fi avut o zi minunata!!!

Ptr fetele care au plecat in vacanta, va doresc un concediu minunat, sa va simtiti bine acolo unde sunteti si sa uitati un pic de grijile si problemele cotidiene.

Fetele care au ramas acasa, ati inceput deja pregatirile de Paste? Faceti oua rosii?

Pupici si zile insorite...

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Scuze, Oana, trebuia sa fie Onicel si a iesit altceva uups
Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

azi se vopsesc ouale ! eu fac cozonac!!! tineti-mi pumnii!! nene.. e grele!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Oana iti urez si eu cu intarziere tot binele din lume. La multi ani! Sper ca inca iti mai place nou look ;-)
Si va pup cu drag pe toate motatele

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

fete dulci dulci precum iepurasii de ciocolata ... .va pup si va urez tot bine el din lume..

un paste fericit alaturi de cei dragi! fie ca lumina sfanta sa va protejeze casa si pe cei apropiati voua!

pup de pup
ps; nu uitati ca in piata st catherine este mare sarbatoare duminica.. parca incepand cu ora 13 este primavara romaneasca.. : specatocol, cozonaci.. oua incondeiate, dansuri populare, calusari super de super..

http://www.crestinortodox.ro/Sarbatoarea_de_Pasti_la_Bruxelles-105-14696.html

o atmosfera pura.... de sarbatoare pascala! se danseaza cu spume hore, sarbe ... eu am fst anul trecut si mi-a incarcat bateriile... m-a uns la suflet..

Mergi la inceput

pralinutze.. era sa uit!

mi-+a iesit un cozonac! sa va lingeti pe buze! mirosea la mine-n casa de-mi venea sa plang de bucurie! ca la mama acasa!
ouale nu prea mi-au iesit ... din motive de vopsea proasta.. da ' las ca -mi ies la anu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

PASTE FERICIT
la toate pralinutele,
si fie ca Lumina Invierii sa va umple sufletele de bucurie si pace sufleteasca. Sa aveti un Paste in familie si sa va simtiti ca acasa.

Pupici.
Daniela

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Paste fericit si Dumnezeu sa va aiba in paza!

Aseara am fost la prohodul din Vinerea Mare si am impartasit copiii! A fost chiar foarte frumos.

Pupici si sa va fie bine!

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Paste Fericit!!!!!!Liniste si Lumina in suflete!!!!

Despe, cozonac........mmmmmmmmmmmmmm!!!!!:)

Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Sarbatori Fericite, pline de Lumina Sfanta a Invierii Domnului si de sanatate si prosperitate alaturi de toti cei dragi voua!

Am aflat si noi de sarbatoare romaneasca din Place St Catherine din Bruxelles...fetelor, care sunteti acolo, ar fi pacat sa nu profitati...noi nu cred ca vom veni, desi tare mi-ar fi placut...deh, daca nu-mi pot urni sotul!

Ardeiash, bravo pt cozonacel...eu n-am facut anul asta decat pasca si sper sa fie si buna, ca pt miros are nota 10.

Oana, La multi ani, cu intarziere, sa ai o viata linistita, implinita si fericita!

4+ si David (18.11.04)

Mergi la inceput