praline belgiene

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bai miri... dar sfatoasa mai esti... mi-am inchipuit ca poate fi chiar pe masa de operatie.. spre ex... dar intrebam in acelasi timp daca are cineva vesti .. asta era ideea///

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

nu-s sfatoasa, imi amintesc doar de cum ma simteam eu dupa ce am nascut. n-aveam chef nici pe mama s-o sun, aveam telefonul inchis, si vroiam s ama lase toata lumea in pace:) ce vremuri:))) nah ca acu, un an dupa, cred ca tot la fel as face:))

miri_mik si pestisorul auriu (28.02.2006)
http://b2.lilypie.com/DjTMp1.png

Mergi la inceput

thafnoasa.. froiam sa zic.. .
ai dreptate ma... insa eram si io ingrijorata/// io nici dupa 10 zile nu vroiam vreun telefon.. iar vizita nici dupa 3 luni/// dificila mai sunt si io, nu?! dar daca tto ne-a dat nr de telefon... si ne-a zis s-o sunam?! na si io..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

N`eata!Bombonici,aseara,la 12:33 Anuta noastra a nascut o fetita momoasa foc...Inca nu stiu detalii,dar cum aflu ceva ,va spun...stiu ca sunteti curioase...
Va pupicesc si va doresc o duminica pe placul vostru!

Mergi la inceput

pikantsel, eu sunt rar tsafnoasa. dar si cand sunt, se simte. eu ce-am scris ieri era gandit prin prisma propriilor mele trairi dupa nastere. si uite, cum se stie ceva (vezi mesaj nina) cum aflam. ne-a dat numarul ca sa ramana in contact cu noi, nu s-o sunam in travaliu:)

dar, sa urez cumse cuvine un "la multi ani!" frumosi si fericiti langa mama si tata minunii de maria care tocmai s-a nascut! te-ai lasat asteptata, draga maria, dar uite cata fericire ai adus in sufletele celor care te inconjoara! muuuuuuuuuuuuuuuah! si d ela bruno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata pralinute!

Ce zi frumoasa de primavara si ce veste si mai frumoasa ca nasterea unui puiut. Felicitari Ana pt fetita pe care ai adus-o pe lume ieri, multa sanatate la amandoua, refacere cat mai rapida tie si multi pupici pe frunte Mariei.

Nina, poti sa-mi dai si mie un PM cu nr Anei, mi-ar placea sa-i transmit felicitari pe SMS (bineinteles daca se poate).

Miri, Ardeiash, eu de ex am fost atat de fericita dupa ce am nascut (desi nu am nascut foarte usor si eram moarta de oboseala), dar sincer am sunat pe toti sa anunt marele eveniment. Si am fost incantata si cand am primit telefoane...dar pt mine a fost cea mai frumoasa zi din viata mea. Sunt convinsa ca nici Ana nu s-ar supara daca ii trimitem macar cate un SMS, nu credeti?

Si iar felicitari lui Mady pt sarcina...ce poate fi mai mare bucurie decat aceea de a deveni parinte...sunt convinsa ca veti avea parte numai de momente frumoase. Mady, m-am recunoscut pe mine in descrierea ta, faptul ca intai ai asteptat sa ai siguranta ca esti insracinata si apoi sa dai vestea cea mare...sarcina usoara si cat mai putine greturi ca sa poti profita din plin de aceasta perioada...e cea mai frumoasa din viata unei femei.

Oana, merci frumos pt detalii, mai stiam cate ceva din cele spuse de tine in alte mesaje legate de subiectul echiv. diplome. Problema e ca eu am trimis deja la Ministerul Comunitatii franceze (asta pt ca eu stau in Liège si pt ca nu cunosc deloc flamanda si nici nu cred sa fiu nevoita sa o invat) si am trimis tot ceea ce se cerea pe site-ul internet al Ministerului. Acolo nu era vorba de completarea nici unui fromular, ci mai mult despre un fel de Scrisoare de intentie si apoi de copiile tuturor diplomelor obtinute in strainatate (in cazul meu diploma de licenta romaneasca si diplomele de Maitrise si DEA (Master) frantuzesti) + foi matricole + descrierea diplomelor si disciplinelor (specializarea mea fiind Litere - limbi straine, mai exact, Franceza si Engleza). Nu ma surprinde ca poate dura 3 luni pana la raspuns, dar ma surprinde ca s-a facut 1 luna de cand le-am trimis si nu am primit macar raspuns ca au ajuns (cum spuneai ca au facut la tine). In fine, mai astept o saptamana si apoi sun la Minister sa vad daca le-au primit... daca nu, le trimit din nou cu Aviz de primire.

Merci, Morgane, Miri pt info pretioase despre calatoria spre Ro. Ne mai gandim sa vedem cum vom proceda. In principiu, sotul zicea doar de o innoptare, tot asa undeva prin Austria sau in Ungaria. El ar conduce cat mai aproape de Ro, ca stie ca in tara vom face mai multe ore, ca drumurile sunt cum sunt pe acolo in comparatie cu autostrazile din occident. Morgane, unde ati innoptat in Austria? hotel, pensiune? poti sa-mi dai, te rog, ceva nume? Merci inca odata.

Inchei aici, ca m-am cam lungit...dar am prins si eu un moment si profit.

Pupici si o zi frumoasa de duminica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Nina te rog mult, da-mi si mie nr. Anei.

O duminica frumoasa va doresc!

"Desi noi calatorim prin lume pentru a gasi frumosul, trebuie sa-l purtam in noi insine sau nu il vom gasi niciodata."
Ralph Waldo Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

La multi ani, micii minuni, Maria!
Ana si Vio, sa va bucurati de aceste momente si de realizarile micutei. Cand aveti timp si spatiu, dati-ne si noua greutate, lungime, apgar, ca noi tinem statistici serioase aici, nu gluma.
Dama, hotelul din Viena era aproape de aeroport (deci la iesirea din Viena), se numeste
JESUITENMÜHLE Hotel - restaurant
Franz Josef Siart KG
Mühlgasse 30
A-2320 Wien - Schwechat
tel: +43 1/707 66 14 - 16
fax: +43 1/707 26 26
pret camera dubla + mic dejun: 89 euro (ceea ce este f f f f ieftin pt zona)
Este o cladire cu specific clasic austriac, cu iz de biserica, vezi si denumirea hotelului.
Hotelul din Szeged (Ungaria) este modern si la un pret de cca. 100 euro (mic dejun inclus). Adresa acestuia este:
FORRAS Hotel
Szent - Györgyi Albert U. 16-24
H - 6726 Szeged
tel/fax: 36/62/430-866 36/62/430-130
Daca mai doresti si alte detalii, intreaba-ma ca eu tin o evidenta foarte stricta a cheltuielilor de pe drum.
La toate pralinutele un weekend insorit si plin de energie pozitiva !!!
Pupici,

Mergi la inceput

miri: hai ca m-ai prins acum intr-o pasa proasta....
tu crezi ca eu doream s-o sun cand ea era in travaliu, cam ce zici tu? ce fel de om ma crezi? nina spusese ca se internase cu o zi inainte... si eu credeam ca deja a nascut... daca i se rupsese apa... la mine la 7.30 mi s-a rupt apa si la 9 am nascut.. dimineata amandoua!

Mergi la inceput

dama, sms da, dar bombardament telefonic, nu prea. de fapt si de drept, lumea face cum considera. eu una sunt pentru un pic de liniste dupa furtuna. si eu abia astept sa aflu cum se petrecu evenimentul si cum sunt cele doua comori, cum se simt si cum se invata una cu alta.

morgane, n-ai sughitat azi? am dus-o pe mama la brugge. a fost super incantata si impresionata, mai ales ca a putut aprinde o lumanare pt tata in biserica aia cu madonna lui michelangelo. am facut un tur frumos, si ne-am intors rupti. am mai ramasi si imbarligati in file. da una peste alta ne-am bucurat de soare.

pusici! si o saptamana plina de soareeeeeeeeeeee!

Mergi la inceput