Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Laura cum se mai simte Bianca???Mai tuseste??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Scuze, scriu trasa din toate partile de copii .
Da, Dana, Bianca inca tuseste si de azi a inceput si Rares. In continuare nu au febra, mananca, se joaca. Cred ca sun pediatra sa ma duc maine sa-i vada.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, imi pare rau. Sa ii duci sa-i vada un medic, mai bine. Multa sanatate. Poate o fi doar vreo alergie, mai stii?!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna fetelor
vorbarete mai sunteti...
Ares a facut un pic de febra azi (un 37.5- el are de obicei 36.5)- si se aude ceva in gat
sper sa nu ajung la antibiotice . deocamdata ii dau sirop de patlagina cu propolis si vitamina C -sa speram sa fie bine
in rest...mananca(la cresa, mai putin acasa), se joaca, iar de tusit..l-am auzit doar o data

am si vesti bune...azi am primit un parfum - armani mania- e dragutel, un pic cam dulce dar merge iarna
si o veste si mai buna- m-am intalnit cu un fost furnizor de servicii de la munca si mi-a propus sa-i tin contabilitatea dupa program, dupa Pasti

Lora- ti-am votat prietenii- de 2 ori - de la munca si de acasa
cred ca vin si eu duminica la intalnire, dar sa vad cum se simte Ares

In legatura cu concediul- eu am fost anul trecut in Turcia
in kusadasi- hotel batihan- foarte dragut (4*-are camere renovate care sunt de 4*, iar cele nerenovate inca sunt de 3*cu plus, dar serviciile sunt de 4* se poarta super cu tine si mai ales cu copiii), ieftin 26euro de persoana cu totul inclus- aveam vreo 6 mese pe zi, daca plecam in excursie si pierdeam o masa...nu era nici o problema ca in jumatate de ora mai era una. sunt 3 piscine din care 2 pentru copii, sezlongurile gratis, apa super curata. am fost foarte multumiti

ma gandesc sa ma duc si anul asta

http://www.hotelbatihan.com/

camerele din poze sunt renovate- am inteles ca nerenovate mai sunt doar la ultimele 2 etaje
in rest...totul arata ca acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

A venit iarna pt cateva zile, iarasi...

Carmen vad ca ai recuperat.Sanatate lui Ares si sper sa nu se ajunga la antibiotic.

Azi Casandra s-a hotarat sa arunce banii la gunoi. Ii luase de la taica-sau si de obicei se joaca un pic cu ei, dupa care ii duce la locul lor. Azi s-a otarat sa-i arunce - poate ca erau cam murdari.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

neata!!

Fetele,cum ati ajuns la serviciu,n-ati ramas pe undeva in zapada ??Imi inchipui ce flescareala se va face in cateva zile

Carmen sanatate lui Ares,cand va aud pe voi cu gatul parca mi-e frica sa nu raceasca si ai mei

Laura sanatate la strumphi,sper sa nu evolueze mai rau,si sa ne spui ce ti-a zis dr.

Dana

Mergi la inceput

Buna dimineata! Ce frumos e afara!
Carmen felicitari pentru vestile bune! Imi pare rau de Ares ca nu e bine, dar sper sa nu se agraveze.
Ana, Casandra pune iubirea pe primul loc, cred...s-a gandit ea ca banii nu aduc fericirea... Inca nu a invatat ca o intretin! Are timp. A mea ascunde banii sub pat sau in gentutele ei, zice ca pleaca sa isi cumpere ceva.
Laura, ce fac strumfii? Sper ca sunt bine!
Fetelor, abia astept sa ne vedem duminica!
Voi vorbiti numai de concedii si mie mi se face asa un dor!!!! Eu nu prea sunt cu marea, piscinele, etc....eu m-as plimba prin toata Europa, daca as putea, mai ales in Austria-Elvetia, zona muntoasa. Dar ce imi doresc cel mai mult e sa ajung la Praga...din pacate, e f. scump sa stai acolo. Asta toamna am fost 2 saptamani si in Germania, mi-a placut, insa nu in mod deosebit, mai mult imi place Austria. Sicilia nu mi-a placut de nici o culoare, insa zona de nord, muntoasa a Italiei e superba. Daca aveti ocazia sa ajungeti pe acolo, nu o pierdeti! Merita! Anul asta nu ne-am hotarat...la cat am cheltuit cu mutatul asta....o sa vedem dupa.
Momentan am aflat ca prima sambata dupa Paste avem un botez la Herculane, a nascut sotia unui var de-al meu. Imi place f. mult zona aia si abia astept sa merg!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora ce mult ati calatorit!!!!Bravo voua!!Ce mult mi-ar place si mie,sa plec asa hai hui peste tot,dar ramane doar un vis

Ana la fata,ca e tare scumpica!!

Carmen parfumul l-ai primit cadou??Arata tare bine hotelul ala,voi ati fost cu Ares pana acolo?Cu ce mijloc de transport ati plecat?

Dana

Mergi la inceput

Dana, nu ai nevoie de asa multi bani, in toata Europa sunt pensiuni la care poti sta cu 20-30 de euro camera pe noapte, cu mancarea te descurci cum poti, de mers mergi cu masina si daca mai e si diesel nu consuma chiar asa mult...noi folosim orice ban ca sa calatorim, sa ne simtim bine...ne place la amandoi sa umblam hai-hui prin lume si vad ca si Iustinei ii place, doar cu cine sa semene, nu? Mai multi bani cheltui daca stai 10 zile aici la mare decat daca pleci de nebun cu masina...eu am verificat asta.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

buna fetelor
Ares nu a facut febra azi noapte, dar le-am rugat pe asistente sa stea cu ochii pe el- ma gandesc febra sa nu fie de la ultimele maselute care-i ies
Parfumull-am primit cadou...nu ma omor dupa el...dar e gratis
Pana in Turcia am mers cu masina-fara probleme- pentru ca Ares e innebunit dupa masina
drumul l-am facut din 2 bucati: prima parte pana la Canukkale si a doua pana in kusadasi

Mergi la inceput