Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fetelor, ca tot vorbeste Dana de concedii ...
nu va tenteaza sa mergeti cu noi in concediu undeva in Grecia sau eu stiu ... oriunde in alta parte.
Creta e tare frumoasa si nu stiu cat de mari sunt preturile pe litoralul romanesc (ca n-am mai fost de ani de zile) insa in Grecia am luat un apartament, ca sa avem si bucatarie, sa putem gati cand vrem ce vrem pt. Lara si ne-a costat 30 euro/noapte.

Ce ziceti, organizam ceva pt. vara asta?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana, Laura exact cum a mai spus cineva aici: TOT CE TI SE INTAMPLA IN VIATA ARE UN ROST. Nu va mai ganditzi la tot felul de lucrurtai nasoale ca nu are sens. Cred ca la voi s-a instalat deja astenia de primavara Hai mai ca cusica e 1, 8 martie....si mai avem un motiv de sarbatoare.

Am sa vin si eu duminica.

Fiimea a inceput nebuneala cu apa...sper sa-i treaca repede. La bucatarie isi trage scaunu;l la chiuveta iat la baie se urca pe WC. Isi trace capacul si imediat e sus si aici ajunge sa deschida robinetul(a si vazut cum se face) Sa nu mai zic cz trebuie sa o fugaresc prin toa7ta casa ca sa-i pun pamprsul si sa mai fac si lupte greco-romane.
In alta ordine de idei, de vreo 3 zile se trezeste la 7 si eu sunt chioara de somn. Si inca nu s-a schimbat ora....

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Waw...voi deja vorbiti de concedii, mai? Noi am vrea sa mergem in Italia, Austria...ceva de genul asta. Acum un an si ceva am fost in Sicilia, dar nordul Italiei nu prea l-am vazut, iar noua ne plac f. mult muntii. Un var de-al meu cu care mai bantuim noi prin lume vrea in Bulgaria...asa ca nu ne-am hotarat. Dar nu se stie, Adriana, poate ca ne gandim si la Grecia, daca mai avem bani dupa Italia...ceea ce nu prea cred...dar cine stie! Noi concedii o sa avem in 2 etape, dupa cum are sotul meu, la ei se stabileste cu un an inainte - in iulie si septembrie. Pana atunci ne hotaram noi ce si cum.
Ana, tare simpatica e Casandra...mi-o imaginez alergand in fundul gol si tu dupa ea si da-i si lupta si dai si lupta..!!! asa patesc si eu cu Iustina, nu vrea sa stea la imbracat sau schimbat nicicum. Zice ca doare rau imbracatul. Si vorbitul la telefon doare la ea. :)

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Ana eu nu am tot timpul starea asta,dar cand ma apuca,ma enervez,ma duc si-mi iau ziarul sa-mi caut de loc munca ,dau telefoane sau trimit CV(anul trecut am refuzat sa ma duc la un interviu la Kober),apoi vine el pe acasa si ma mai calmez ne luam cu una cu alta,am noroc ca el vine pe la 16:30 acasa,nu sta la serv pana seara,dar in schimb mai pleaca alta data cu celalat job,sau prin delegatii
Eheee vad ca a inceput si Casandra sa faca nazbatii si ce-o sa mai faca...e doar inceputul

Adriana pe mine m-ar incanta vacanta in alta parte,chiar vorbeam anul trecut ca la noi aici nu se prea merita,si ne gandeam la Grecia.Cu noi o sa mearga si soacra,ca a fost 2 ani la rand de cand o avem si pe Ana,ca ne mai ajuta cu unul din ei.Nu suntem incantati ca e cam lung drumul pana acolo,chiar daca avem masina buna,e greu pt cei mici.Aici plecam seara spre mare,ca ei sa doarma si sa nu se plictiseasca.Oricum ne mai gandim pana atunci.Mai este si varianta ca el sa ia bilete de la serv,la hotel(a fost super acum 2 ani),insa nu e nimic sigur.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Dana eu va inteleg, iti dai seama. Toti avem momente bune si mai putzin bune. Si fiecare reactoneaza in felul lui. Si pe Laura o inteleg si mai bine. Dar eu sper ca tot raul cu binele lui(asa imi place mie sa gandesc)

Lora super ca va plimbati atat. E tare fain. Si noua ne-ar placea dar momentan nu vom putea, poate peste vreo 2-3 ani.Pana atunci mai mergem prin tara.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Pai fetelor, stiti cum facem?
Veniti mai intai in Viena, stati la noi cateva zile si apoi plecam de acolo cu avionul spre Grecia. In sept (sau iulie) nu e asa cald, tocmai bine cu copil.
Cu masina nici nu se pune prob. (nici macar din RO), e prea lumg si obositor drumul.
Ce ziceti? Plecam?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Adriana pana cand stati in Piatra Neamt?

Dana

Mergi la inceput

http://www.europafm.ro/evenimente/concursuri/10-zile-de-iubire-la-europa-fm/profil/_predestinati_/
Daca vreti, intrati sa votati niste amici de-ai mei, sunt tineri si indragistiti, ea e in clasa a 12-a, el student si sunt foarte simpatici!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Laura am uitat sa iti raspund in legatura cu gradinita. Eu sunt SUPER de MULTUMITA. Nu stiu cum sunt alte educatoare dar cele care sunt la grupa Andradei sunt foarte bune si nu i-au niciodata cu nici o ocazie nimic. Noi nu stangem bani de Mos Craciun decat pt o floare si o felicitare, cadourile pt copii au venit din strainatate si in grupa mica si in mijlocie. De 8 Martie la fel cate un buchet de flori, altceva nu primesc si credeti-ma ca am incercat si mi-a facut un tambalau....
Mancarea este buna, femieile care au grija de ei sunt dragute iar Andrada este foarte incantata. Sigur mai ridica vocea la ei dar nu cred ca se poate altfel cu 20 de copii pe cap. Acasa ai unul singur si iti vine cateodata sa il stangi de gat , va dati seama la 20 de copii...
Din cate stiu eu e una dintre cele mai bune gradinite din oras si este si foarte cautata cu liste de asteptare asa ca daca te hotarasti trebuie sa te interesezi din timp. La noi a fost un adevarat circ cu inscrierea dar nu va mai plictisesc...

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Criss, de care gradinita e vorba? Povesteste, ca nu ne plictisesti!

Nu uitati sa votati! Va stresez?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput