Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Nu cred ca in acest we,ca acum suntem la miercurea ciuc si la sfarsitul saptamanii abia suntem la Targul Neamt.cred ca abia saptamana viitoare vom fi la Piatra.Mai vorbim si va anunt,ca nu stiu sigur

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Lauraaaa!!!!!!! Ce mai faci? Nu te-ai intors? Ai gasit bona?
Mai fetelor, am intrat intr-o zi la un subiect...ceva cu bone si despre bone, nu mai stiu care, majoritatea erau din Bucuresti pe acolo...voi stiti cat cere o bona pe acolo? De la 5-7 milioane in sus...e JALEEEE!!!! Pai cat ar trebui sa ai salariu ca sa iti permiti? Mai bine renunti tu la serviciu si iesi mai bine...am si eu o matusa in Buc. care are o sora bona si stiti cat ia? 10 mil. in mana! Mai puteti spune ceva???

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna!
Ne-am intors ieri. A fost bine si la noi. Au stat mult afara, au dormit bine, ne-a priit la toti iesirea. Am si poze, dar sa vad cand am timp sa le pun.
Azi sunt prinsa cu interviurile cu potentiale bone. Pana acum mi-a venit una batrana si surda care a mai stat 2-3 ore pe zi cu cate un copil si una care a fost spalatoreasa si are un defect de vorbire, ca nici eu nu pricepeam intotdeauna ce spune . Mai am 4 devazut azi si una maine.

Lora super pozele (am apucat sa vad cateva). Se vede ca e tare frumos si Iustinei ii place acolo. Dar carui copil nu-i place la aer, cu animale!?

pisicuta eu sunt de vina pentru lisa in forma asta. Pot sa o scot de tot, daca deranjeza pe cineva. Dar ma indoiesc ca aparitita sau nu intr-o lista face pe cineva sa scrie pe un forum.
In alta ordine de idei, te asteptam cu drag. Sper sa ne vedem cand ajungi in Piatra. As vrea sa-l cunosc personal e nazdravanul Matei. .

Fug sa mai bag o cafea, ca urmeaza sa mai vina o tanti in cateva minite. Va pup pe toate si imi cer scuze ca nu scriu mai mult. Sper sa imi reintru in normal intr-o zi.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Cititi si voi, ca sa nu mor de ras de una singura:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74946&whichpage=1

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Lora mai sunt super unele dintre ele. Mai este un subiect si cu perle facute de socri.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Lora multumim de link si eu m-am amuzat copios la unele

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

Adriana nu stiu daca ai mentionat pe forum pe ce perioada vrei sa inchiriei, cat esti dispusa sa dai si daca tii la anumit zona?
am aruncat si eu niste intrebari sin astept raspunsuri dar m-au intrebat amanuntele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

SPER SA INTELEGI MESAJUL,acuma am vazut cate greseli sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Haideti sa scriem la un capitol nou

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput