Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pisicuta, ne insusim critica si cu scuzele de rigoare! Fara alte cuvinte...
In alta ordine de idei, daca vii in Piatra nu o sa te iert niciodata daca nu ne vom cunoaste. Si vorbesc serios!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Pisi sorry, dar cred ca vrand nevrand am facut asta. Promitem sa discutam mai mult de copii. Si daca tot vii in oras mai facem o intalnire. Dar sper sa nu te mai simtzi inlaturata si noi sa fim mai atente si la fetele din afara orasului.

Mira Lora a spus foarte bine din pct meu de vedere. Sigur se va imbolnavi, dar si eu sunt pro camin. Sincer eram cam speriata de ideea asta, dar nu cred ca va fi chiar asa de rau.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Uite asa adoarme fiimea de cand i-am luat tricicleta

http://www.zshare.net/video/adormim-wmv.html

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Ana, merci mult pt. poze! Acum m-am lamurit cum e tricicleta.

mira, fetita ta implineste 3 ani acum, nu? Si eu sunt de parere ca copilul trebuie sa meara in colectivitate, ca e important sa ia contact cu alti copii, iar imbolnavitul e inevitabil. Eu as da-o pe Lara de acum la gradi, desi n-are nici 2 ani (iar eu stau acasa), din pacate sistemul asta ciudat din Ro, nu permite gradinitelor sa ia copii asa mici. sa vedem cum facem ...

pisi, nu vreau sa fiu inteleasa gresita ... insa eu am venit mai tarziu pe forum si nu stiu toate povestirile si cum asa am intrebat-o si pe Ionela, de ce nu e cu baietelul ei (ca tot vedeam ca scria ca ii e dor de el etc), tu cum de scrii pe forumul de Piatra Neamt ? ( ca am inteles ca esti din Bucuresti, nu?).
Si eu sunt din Buc., acum locuim in Iasi, insa sunt o mica tradatoare si pe forumul din Iasi nu mai scriu mai deloc, ca ne vom muta in Piatra (sa speram ca in curand!!!) si m-am atasat de oras (desi il cunosc f. putin) si de fetele de aici. Abia astept sa ne mutam acolo!
Pe forumul de Iasi sunt f. multe fete, care se cunosc deja si vorbesc de oras sau lucruri de care eu nu am habar si asta e un motiv pt. care nu mai scriu, asa ca pe de o parte inteleg ce vrei sa spui. N-am inteles la ce te-ai referit cu "Si in plus mi-am dat seama ca faptul ca pe prima pagina sunt "marcate" persoanele care scriu mai des este o discriminare fatisa si nu le va aduce iar pe fetele care mai scriau" - te referi la lista cu rosu?
Eu nu m-am gandit nici o data la asa ceva, ca de cand scriu aici, n-am vazut sa scrie vreo fata din lista de jos (doar andreutza cred de vreo 3 ori)

un weekend frumos!
Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Multumesc mult pentru sfaturi. Eu simt ca trebuie sa o dau la camin tocami in ideea ca bunicii i-au facut prea multe mofturi si aproape ca nu ma mai inteleg cu ea. Taica-su e insa destul de reticent la acest aspect si considera asta un moft de-al meu.
Va merge in toamna la gradi, dar fiindca acum nu are varsta necesara sper sa poata fi primita la camin, chiar daca e cam tarziu si grupele sunt deja formate!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Adriana scriu aici pt ca sotul meu este din Piatra si noi am locuit acolo o perioada si am si nascut in Piatra si asa am ajuns sa scriu pe aici.
Si nu este vorba ca nu au scris fetele,poate ca de asta nici nu au scris,nu?! pt ca nu se simt motivate daca noi le punem la coltul paginii.Si oricum asta era numai parerea mea,nu inseamna ca si trebuie tinut cont de ea.

Lora sigur ca ne vom vedea.As fi chiar incantata daca si celelate fete vor veni.Am primit PM.

Ana.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Ce mai faceti fetelor? Cum ati petrecut week-end-ul? Noi am fost la tara, la bunicii sotului meu si la parintii mei, la Roman, am facut gratar etc., a fost tare cald si frumos!
La tara Iustina s-a jucat cu iedutii, s-a simtit in largul ei, a fost tare fericita. Uitati si cateva poze cu Iustina si iedutii:
http://good-times.webshots.com/photo/2910936430099413604vgGlCa
Laura, ai venit de la Dorohoi? Cum s-au simtit strumfii?
Deci duminica aranjam o intalneala? Pisicuta, week-end-ul asta veniti, nu?
A, uitam sa va zic ce ne-a distrat Iustina sambata. Un iedut tot dadea tarcoale masinii si Iustina, cand l-a vazut, a inceput sa strige la el: "iedut, lasa pace macina tata, nu papa"! A tinut-o asa vreo 10 minute! Ce-o fi crezand mititica, iedutul vrea sa-i manance masina...
O zi buna la toata lumea!
P.S.: Adriana, ati mai gasit apartament?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Buna dimineatza !

Lora imi inchipui ca a fost frumos.

Pisi ne intalnim duminica...

Noi am fost duminica la o onomastaica, iar dimineatza ne-am gandit sa mergem in Kaufland...Cam nasoala idee ca era asa de aglomerat...noroc ca m-am intalnit cu varamea si m-am mai inveselit. Casandra s-a simtit supe bine. Acum sta cuminte in tricicleta

Dana cand revii mey? Ca ti se cam simte lipsa pe aici...

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Dana, chiar, sa stii ca esti datoare vanduta! Nu scapi usor!
Ana, asa face si fiica-mea cand are ceva nou...pana se plictiseste doar cu lucrul ala umbla!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!
Noi in wekend am fost cuminti, am fost in parc, ieri la Ciric - era insa tare vant si innorat - in rest nimic deosebit.
Lora, din pacate nu avem nici o veste de la apartament.
Am mai luat legatura cu cineva din Piatra, poate gaseste el ceva.
As vrea si eu la intalnire ...

Adriana si Lara

Mergi la inceput