Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neatzaaaa !

La multzi ani dragi mamici cu ocazia acestei miunate zile. Va doresc sa fitzi apreciate, respectate si sanatoase tun...

Azi trebuie sa merg cu Casandra sa-i faca vaccinul....sper sa nu ma urle toata ziua. Si sper sa nu-i afecteze poafta de mancare ca de vreo 3 zile mananca super bine.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

tot pt mamici

Ianusca pai am scris ca pe 28 februaire l-am simtzit pt prima oara.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Pt. toate mamicile si-un

Un 8 Martie cat mai frumos, alaturi de cei dragi!

Adriana si Lara

Mergi la inceput

150-200 lei o tricicleta?
In Iasi costa 120lei. Nu vroiam insa sa iau, ca sa nu o mai caram dupa noi in PN.

sa vedem acum

Mergi la inceput

Ne-am intors de la vaccin(ROR). A urlat fiimea de cum am intrat in cabinetul dr pana cand i-a facut vaccinul, dupa care s-a calmat subit. Saracutza de ea stie ca la dr nu prea e de bine...Acum doarme dusa. A mancat o jum de para care a cerut-o de la asistente...

Mamicutze va serbati, nu gluma...

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Adriana anul trecut erau niste triciclete super faine la Tabesh cu 155 RON. Eu tot astept sa aduca iar sa-i iau Casandrei. Am vrut sa-i iau de Craciun, dar aduc numai in sezon.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

Ana, asa tarziu ati facut ROR? Larei i-a fost facut acum cateva luni ( a doua parte).
E bine ca n-a plans si dupa si poate nu apar nici complicatii, ca dupa vreo sapt. Lara a fost un pic racita.

Ce aveau tricicletele alea la 155 asa frumos? Designul sau aveau mai multe butoane cu cantecele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, bine ca ati trecut peste momentul cu vaccinul. A mea trebuie sa mai faca doar unul peste 2 luni. Asa urla si a mea cand merge la vaccin, inainte de a i se face ceva incepe si apoi se calmeaza brusc.
Fetelor, a fost Iustina pe la mine pe la serviciu cu d-na si mi-a adus flori. Sunt foarte mandra!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Lora, ce mai! ai fetita mare! Cred ca ai fost tare incantata! Sa vezi cand o merge la gradi, ce cadouase o sa-ti mai mestereasca

Mergi la inceput

Lora pai cum sa nu fii? Cu asa fata...

Adriana mie mi-au placut mai mult cum erau facute, modelul, culorile.La capitolul butoane cred ca sunt la fel de multe. Poate difera cancelele sau animalele.

Pai fiimea a ramas un pic in urma din cauza celor de la Casa de Sanatate. Nu stiu de ce dar dr de fam mi-a zis ca ei trimit listele cu copii care trebuie sa faca vaccinul. Casandra la prima parte a facut reactie dupa vreo 5 zile.A facut ca niste bubite rosii pe piept care au disparut in 2 zile.

Ana si Casandra

Mergi la inceput