Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

quote:
Originally posted by LoraG76

Danaaaaaa!!!! Mi-e foameee!!!!
Laura, du-te, n-ai ce sa pierzi daca te duci. Vezi tu dupa aia ce si cum. Bafta!
P.S.: Daca nu te duci, iti sparg fatza!

Lora, mami de Iustina

Oricum ma duceam, dar ... traiesc sentimente confuze. Tu stii ceva de Ultra-Tech? Cica sunt firma de consultanta juridica? Ma poti ajuta cu niste informatii?

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Laura, nu stiu ce sa-ti zic, dar eu cunosc persoane care au venit la noi de acolo. Aia sunt cam ciudati...patronul se baga in viata personala a angajatilor, ii cam urmareste mereu ce fac, cu cine vorbesc etc. si maica-sa vine mereu pe acolo si urmareste lumea, cu toate ca n-are nicio treaba cu subiectul...ce sa zic...e ceea ce am auzit eu, nu i-am cunoscut personal. Din cate stiu nu sunt f. seriosi, daca te gandesti sa te duci, eventual, sa fie pe un termen scurt, sa te gandesti la altceva pentru viitor. La noi ai trimis cv? Oricum, du-te la interviu, n-ai ce pierde, asa o sa-ti dai seama singura care e treaba.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Auzi, sa te duci macar pentru curiozitate. Acum m-ai facut curioasa si pe mine ce parere iti faci...

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Laura si eu cred ca trebuie sa te duci, ca dupa fiecare interviu capeti experienta.
Acum, nu stiu daca poti sa-ti dai seama de situatia din firma de la o prima vizita, insa daca salariul e motivant si nu e de lunga durata, poate poti pleca apoi.
Ma bucur ca puiutii tai sunt iar sanatosi si pusi pe pozne.

Dana, da tu mereu gatesti asa mult? Si 2 feluri si desert - ce pofta mi-ai facut si mie de dulce

Lora, sa ai grija cu detergentul, daca il baga in gura, ajunge la spital cu spalaturi stomacale ... e tare periculos.

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

BUNA FETELOR
INCA NU E GATA DORMITORUL- CA A TERMINAT TZ DE PUS PARCHETUL-iar ieri nu au putut sa vina astia sa monteze mobila
Laura- bafta la interviu
pe mine ma paste o raceala....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Lora mersic . La voi la firma nu am pus CV, ca sunt o mare putoare. Pe astia i-am gasit pe un site de joburi, ca sa trimit la voi, trebuie sa imi fac CV pe hartie, sa ma duc sa-l duc ... complicat! Adevarul e ca nu am mai fost la un interviu cam de 4 ani, vorba Adrianei, rau nu-mi face.

Laura de shtrumphi, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Fetelor, am gasit niste poze cu Iustina de asta vara si ca sa nu rad singura, vi le arat si voua!

http://good-times.webshots.com/album/557912549xJPSkU

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora ce scumpica e Iustina!!Pe mine ma ia cu fiori cand o vad totusi langa dulaul ala!!

Laura,asa zic si eu,nu ai ce pierde daca te duci ,banuiesc ca trebuie sa chemi socrela sa stea cu cei mici

Adriana nu gatesc mult,si f rar cand fac 2 feluri odata.Azi am facut in cantitati mici,ca sunt numai eu cu Ana acasa.De obicei fac azi o ciorba,maine de ex un felul 2...depinde.Dar ciorbita nu-mi lipseste,ca la cea mica ii place tare mult.Paul e invers,e cu felul 2 mai mult.

Uitati cat de usor se face desertul cu biscuiti:

http://community.webshots.com/album/557912450RFLLkL

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lora, ce scumpa e! Asa cu parul mai lung mi se pare ca seamana cu tine.

Apropo joburi. Lora, m-a contactat doar o fata din PN, nu stiu daca era prietena ta de la ag. imob sau nu.
Se mai cauta pe langa secretara si asistenta, si pe internet e pus jobul, la myjobs, parca

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianusca spune:

BUNA!

mAI SUNT SI EU PE AICI.sUNT SUPER STRESATA.Azi i-am facut vacccinul ROr lui IAN . Voi l-ati facut? Ce reactii au avut puiutii?

Mergi la inceput