Piatra Neamt - Perla Moldovei (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Ana, da, ai dreptate.
Ati vazut cu ce fulgi mari ninge afara? Ce as vrea sa fiu acum la o cabana pe un varf de munte si sa n-am nimic de facut!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Chiar ...ce frumos ninge !!!!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Daaaa....ninge, se topeste, iar ninge, iar se topeste....si tot asa. O zi cam urata.

Azi a mancat si mai bine fiimea. Deci eu zic ca suntem pe revenite.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

neata!!

Gagici,eram pe pag 3 !!

Dana

Mergi la inceput

'Neata!
Dana, buna cafea!
Nu ne da in cap, ca avem de lucru...
Criss, Laura, ce va fac copiii? Sper ca au scapat de raceli!
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna dimineata!
Multam de cafea!
Azi la sase dimineata aud o voce suava "mama, mama, mama". Suricata facuse ochi si ma striga incetisor. S-a dus cu somnul, sper sa adoarma devreme la pranz. Se si culca devreme seara (19:30, 20:00) asa ca nu prea am pretentii sa doarma pana la 8 dim.
Mai rau e ca afara ploua si nu stiu ce sa facem, pe unde sa iesim.

Acum cand vine martie s-a stricat vremea.

Lora, cat e taxa aia de inmatriculare a masinii? Ca am auzit de preturi si de la 1 000 euro in sus. E adevarat?

Adriana si Lara

Mergi la inceput

Adriana, ce ai auzit tu sunt preturile la inmatricularea unei masini second aduse din alta tara. Ti-am scris undeva cand m-ai mai intrebat tu cat costa - cel mult 5 milioane. Nicicum o mie de euro sau mai mult. Doar daca va aduceti masina second din alta tara.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neaaaaattttaaaaa !!!

Ne-am trezit mai bine dispusi. A dormit Casandra de la 20.45 pana la 7.30 - deci s-a odihnit mai bine.

Ana si Casandra

Mergi la inceput

neata din nou!

Ana ma bucur ca Casandra e bine si ca papa

Adriana...ce comica ai fost..cica suricata ,eu zic s-o lasi linistita,ca si a mea se culca cateodata devreme si dimineata e drepti,pe la 7 si ceva si-mi vine Vreti sa va luati masina??

Lora banuiesc ca mai aveti de aranjat la apartament,eu tin minte ca astea de acolo sunt destul de mari,am fost acum vreun an la cineva acolo in vizita,dar aveau numai o camera,mi s-a parut f fain,si bucatarie si baie f mare.

Carmen gata cu dormitorul lui Ares??

Criss multam frumos pt email!!Andrada e tot acasa?Cu cine sta??

Laura ce-ti mai fac piticutii??

Eu pt vreo 2-3 zile sunt numai cu Ana acasa,deja mi-e urat de mor.Am gasit ieri si am tras niste selectii,de pe vremea liceului,inceputul facultatii (Nana,Casablanca,DJ Bobo,No Merci etc)...si niste melodii slow...toate de pe atunci incoace...e super,al meu deja si-a facut CD pt masina

Am ca treb sa fac o ciorba si nu am bors acru ..treb sa ma duc jos sa caut(a uitat al meu sa-mi aduca de la tara )

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, da, vrem sa ne luam masina. Nu stim insa de unde ar fi mai bine. Sotul nu vrea cu nici un chip sa ia second hand din Ro, ca zice ca la strazile noastre, nu stii cat de repede o bagi apoi la mecanic. daca luam insa de aici, trebuie mers la Buc. s-o inregistram ...
daca luam din Austria trebuie s-o aducem cumva incoace si e drum lung, trebuieplatita taxa de autostrada in Austria si Ungaria, apoi asigurarea anuala e tare scumpa acolo ... pana acum n-am gasit nici o solutie. Am vrea si ieftin si bun si comod

Adriana si Lara

Mergi la inceput