caut o veche cunostintza

caut o veche cunostintza | Autor: tyana

Link direct la acest mesaj

SALUTARI FETELOR DIN CANADA
Am o rugaminte ,cunoastetzi sau atzi auzit de o familie din Pascani care ,cred ,locuiesc in Montreal,ea este fosta coafeza la vreo 38 de ani ,bolnda (sper sa mai fie)cu 2 copii ,o fata si u baiat.Pe dansa o cheama Lori si pe sotzul ei nu mai stiu,daca a auzit cineva de familia asta sau o cunoaste pe Lori rog fr frumos sa mi dea informatzii.Este o fosta vecina de a mea care nu am vazuto de vreo 10 ani,intre timp si eu sant in Austria si m as bucura tare mult daca as putea avea o veste de la ea.
Va multzumesc mult
mama lui ALESSIA si ELIAS

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Si eu caut o persoana de ceva timp,cea mai buna prietena a mea.Am fost impreuna in liceu si in clasele 1-2 si culmea ca tot in Canada este.
Se numeste Neacsu Elena Irina,mai toata lumea ii spune Irina.O cunoaste cineva?

Si mai caut o persoana care este in Austria,dar nu-mi stiu orasul.(doar ca nu este foarte departe de Linz)Este profesoara de balet si are un baiat Richard de vreo 25 de ani.Nu-mi mai aduc aminte exact numele ei,noi ii spuneam Nusa.Este plecata de foarte multi ani in Austria,de pe vremea lui Ceausescu.Ce m-as bucura sa o gasesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frunzaverde2 spune:

mai incercati pe www.colegi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by pika-pika

Si eu caut o persoana de ceva timp,cea mai buna prietena a mea.Am fost impreuna in liceu si in clasele 1-2 si culmea ca tot in Canada este.
Se numeste Neacsu Elena Irina,mai toata lumea ii spune Irina.O cunoaste cineva?

Am gasit o persoana Neacsu E. in Montreal.
Du-te pe adresa de mai jos la People Search si pune numele de familie iar la provincie scrie Quebec.
http://www.whitepages.com/

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Donia,multumesc mult!Am gasit si o Neacsu E si o Neacsu I,dar nu am gasit nici o adresa de e-mail.Sa sun la numele de telefon de acolo?Tu stii ce prefix ar trebui sa folosesc?Ce se poate intampla mai rau decat sa-mi inchida telefonul in nas?
mihiasiro sunt inscrisa la colegi.ro dar Irina nu e...

Aaaaa,editez!Mi-am adus aminte cum se numeste profesoara de balet.Ileana,dar nu-i stiu numele de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Eu nu cred ca se supara cineva daca suni, eu as incerca. De fapt am si incercat, asa mi-am regasit si eu o fosta colega de scoala, si am nimerit din prima.
Insa nu stiu cum trebuie sa formezi. Teoretic iti trebuie un numar cu care iesi din Japonia, apoi codul Canadei si apoi prefixul orasului, cel care e dat in paranteza. O sa intreb si eu o prietena care ma suna din alta tara.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

quote:
Initial creeata de tyana

SALUTARI FETELOR DIN CANADA
Am o rugaminte ,cunoastetzi sau atzi auzit de o familie din Pascani care ,cred ,locuiesc in Montreal,ea este fosta coafeza la vreo 38 de ani ,bolnda (sper sa mai fie)cu 2 copii ,o fata si u baiat.Pe dansa o cheama Lori si pe sotzul ei nu mai stiu,daca a auzit cineva de familia asta sau o cunoaste pe Lori rog fr frumos sa mi dea informatzii.Este o fosta vecina de a mea care nu am vazuto de vreo 10 ani,intre timp si eu sant in Austria si m as bucura tare mult daca as putea avea o veste de la ea.
Va multzumesc mult
mama lui ALESSIA si ELIAS

acum vreo trei ani m-am tuns odata la Lori. Din pacate nu mai am nici numar de telefon nici adresa, dar daca ii stii numele intreg cred ca o pot gasi pe internet. Locuia in Montreal atunci si erau ok, toata familia.

Ana

sa o ajutam pe Emma
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=79512&whichpage=1

Mergi la inceput

Donia daca am codul Canadei cred ca ma descurc.Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyana spune:

ANA ,multzumesc mult pana acum nu ma ajuta sa o gasesc ,dar inceputul e bun,nu stiu trb sa sun in tara sa antreb fostii vecini exact numele de familie (nu mi -l mai amintesc exact).oricum are 2 copii (acum cred ca fr mari)pe fata iar nu ami mai amintesc dar pe baietzel care e mai mic ami amintesc ca al cheama Stefanel.
multzumesc inca o data si ne mai auzim
mama lui alessia si lui elias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

si eu caut pe cineva, prin canada era, am postat si la "sezatoarea canadiana": colega de banca din generala, Piatra Neamt, sc 3, apoi liceul rares, ea a plecat la fac in timisoara unde s-a maritat nu-i stiu numele dupa sot, acum vreo 10 ani avea si un baiat...NUTA (cu tz) ANCA STELUTA, 36 ani, bruneta, 1.70, fosta sportiva, mama profa de sport, ramasese singura in piatra, s-a mutat si ea...
o sa incerc si la colegi.ro
mersic

poza cu noi
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput