numarul de locuri de la gradinitele de stat
ce spuneti de intrarea in ue?
am o prietena care cauta disperata un loc intr-o gradinita de stat ca se pare ca se vor imputina locurile din cauza ca asa impun normele europene. adica din 20-30 cati sunt acuma sa ramana doar 10.
nu stiu ce sa zic, dar sa vedeti nebunie mai ceva ca anul trecut cand au dormit oamenii in strada.
cred ca si spagile vor creste pe masura.
Raspunsuri
capcaunul spune:
quote:
Initial creeata de luiza79
se pare ca se vor imputina locurile din cauza ca asa impun normele europene. adica din 20-30 cati sunt acuma sa ramana doar 10.
Astea-s povesti pentru adormit copiii (de la gradinita).
Normele se impun pentru grupele cu 20-30 copii. Copiii ramasi pe-afara dupa restructurarea grupelor de 20-30 se vor inscrie in grupele care au deja 30-40 sau peste 40 de copii.
Si BMW-ul de 60000 Euro de la buget este impus tot de ue ...
Edit: Audi A6
anda141 spune:
Eu zic ca statul este obligat sa asigure un loc la gradinita pentru toti copiii. De-aia e gradinita de stat. Daca nu au locuri, sa puna mana sa mai construiasca.
Sa il ajutam pe Alexandru
alexa38 spune:
Se pare ca s-au si apucat. Au primit fonduri UE pentru construirea de noi gradinite in Bucuresti si modernizarea celor existente. Nu am retinut cifrele, dar spuneau ceva de cateva gradinite noi in sectorul 3, 6...
Ramonika spune:
asa e, conteaza grosimea plicului...
dar asta inseamna ca vor fi mai multi copii in grupa si atentie mai putina din partea educatoarei pentru copil.
Ramonika
si pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
luiza79 spune:
Pai da, problema cu constructiile noi este ca nu sunt gata peste noapte ci in cativa ani. Asa ca problema va fi de actualitate si de acum incolo.
Pt capcaunul: nu inteleg logica, adica sa reducem grupele de 20-30 si copiii care raman pe dinafara sa intre in grupele de 30-40?
inca ceva. nu ar fi normal ca si statele civilizate, gradinitele, scolile, universitati de stat sa fie doar pentru cei care au probleme sociale si nu-si pot permite altceva?
de ce ideea asta e foarte pretuita peste ocean?
diana21 spune:
Nu, Luiza 79, nu ar fi normal! Ca si noi cotizam la stat, cu bani grei chiar, iar statul asta sa nu ne dea chiar nimic inapoi? Mergand pe principiul tau, ar fi normal ca si cu spitalele sa stea treaba tot asa? Adica sa fie doar pentru cei saraci, iar ceilalti sa dea 100 de euro pe zi cazare intr-un spital privat?
Iar cu construitul, stati linistiti ca nu s-au apucat de construit. Doar in sectorul 2, cica ar fi inceput doua constructii. Dar sunt 10 mii de copii pe dianfara!
Si gradinita de stat nu e obligatorie.
Ianca Printesica si Super Mamica
Ianca Nasturica
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by luiza79
Pt capcaunul: nu inteleg logica, adica sa reducem grupele de 20-30 si copiii care raman pe dinafara sa intre in grupele de 30-40?
Luiza,
.