Cat ne costa o bona in aceasta primavara

Cat ne costa o bona in aceasta primavara | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

In curand voi avea nevoie de o bona si nu stiu cat sa-i ofer; va trebui sa lucreze 7 ore/zi, copil de 1 an si jumatate foarte cuminte, sa spele vasele si sa calce; in rest sa scoata copilul afara, sa-l schimbe, sa-i dea sa manance, sa-l culce.Va manca la noi..
Cat ar trebui sa-i ofer ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Eu as zice 5 - maxim 5,5 milioane pentru 7 ore.
Bona noastra primeste 3 mil. pentru 4 ore, il ia pe Cristi de la gradi, merge cu el in parc, ii da sa manance si il culca. Calca lucrusoarele copilului si spala vasele dupa ce mananca copilu'

Ingrid si Cristi 3 ani si 11 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

La fel ca ingridnen as spune.

La 6 ore cu ce spui tu, plus menaj usor, eu dau 5,5. Eu insa am (acceasi) bona de mult, cele noi mi se par ca cer mai multi bani.

PS. Copil "foarte cuminte" nu e chiar relevant... se poate schimba intr-o luna-doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

Va multumesc mult, fetelor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaraus spune:

Noi dam 500 ron pt 8,5 ore fara nici un fel de menaj, doar ingrijire copil 2,8 ani si bineinteles spalarea vaselor dupa ce mananca.

Mergi la inceput

I-am oferit 6 mil ptr 9 ore/zi, 4 zile/saptamana si a zis ca se mai gandeste. E putin ??

Mergi la inceput

Nu e putin Miruna, avand in vedere ca sant 4 zile (adica 36 ore pe saptamana). Pentru program zilnic de 8 ore (=40 ore/saptamana) se platesc 6 milioane si chiar si mai putin.
O cunostinta de-a mea plateste 6 mil pentru 10 ore, cu menaj !!

Mergi la inceput

vreau si eu o asemenea bona caci a mea s-a gandit si vrea 500 000 /zi, adica ajung la 8-8 500 000/luna, doar 4 zile/saptamana !!

Mergi la inceput

mirune, ele incearca, asta nu inseamna ca si gasesc. Fosta bona a lui Cristi, pe care o plateam in vara 2006 cu 5 mil pe luna plus mancare, prime etc. se astepta la 7-8 milioane pe luna ! Am renuntat la ea in octombrie si nici pana acum nu si-a gasit in alta parte (mi-a spus o prietena a carei mama e vecina cu bona asta). Asa ca... nu umbla cainii cu covrigi in coada

Mergi la inceput

dar eu unde pot gasi o bona ?

Mergi la inceput

miruna, noi pana la urma am gasit prin cunostinte. Nu stiu de ce, dar nu prea am incredere in firme... in sfarsit, unii au avut si experienta buna cu bone de firma. Dand "sfoara in tara" initial s-a aratat interesata o prietena de-a mamei, insa ea abia isi depusese dosarul de pensie si ar mai fi durat chiar si cateva luni. Am rugat-o daca stie pe cineva, sa ni-l recomande, si asa am ajuns la actuala bona(o avem de la 1 ianuarie). Toata cautarea a durat mai mult de 2 luni.... in acest timp am avut o bona "temporara" gasita tot printr-o cunostinta, care a fost dispusa sa ne ajute pana la 1 ianuarie (statea foarte departe de noi, altfel ar fi ramas ea...)

Succes la cautari !

Mergi la inceput