vreau sa cumpar narghilea! de unde?

vreau sa cumpar narghilea! de unde? | Autor: moko

Link direct la acest mesaj

peste cateva zile este aniversarea prietenei mele care isi doreste muuuult de tot o narghilea! M-am hotarat sa i-o iau cadou cu ocazia asta, dar nu prea stiu unde sa caut si cam ce pret are.
Imi puteti da vreo sugestie?
Multumesc!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
cu pui drag..
poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

incearca prin magazinele de antichitati, poate reusesti sa gasesti. succes!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

in Unirea la parter era un "magazin" si avea si asa ceva.Este pe langa scarile rulante .Nu stiu cat costa dar vazusem acum ceva timp in urma.
Oricum daca e buna , e scumpa .Si tre sa te invete si cum s-o folosesti si sa-ti dea si un furnizor de plante de alea care se pun in ea.
Mai bine mergeti intr-un rest. arabesc si fumati acolo .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Uite un www.narghilele.ro/" target="_blank">magazin virtual care se ocupa cu comercializarea narghileleor si a altor produse specifice. Eu mai cumpar de la ei carbuni sau tutun pentru ca aparatul este achizitionat din Isreal, unde a costat in jur de 30 USD. Dar, evident, preturile sunt diferite la noi. Spor la cumparaturi! Ah, si nu uita de carbuni si tutun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

citeste aici
e drept, se vb despre tutun pt narghilea, dar cred ca gasesti si device-ul in sine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

vazusem intr-un timp de vanzare la restaurantul sahara, din bucuresti...la p-ta unirii pe linia lui 104, pe partea dreapta cand merge psre izvor.
se fumau si la masa dar parca si vindeau...poate reusesti sa dai un telefon si vezi ce si cum
bafta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Se gasesc sau se pot aduce in magazinele LA FAMILI. Sunt arabi patronii. Pe 1 Mai este un magazin din asta si au mai tot timpul. Unele sunt super finute si colorate interesant.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

multumesc mult pentru sugestii! pana la urma am gasit in mai multe locuri, incepand cu un magazin specializat in tigari, tutun, pipe( scuze, nu sunt consumatoate si nu cunosc denumirile) din auchan, pana la o ceainarie de undeva de pe jean-louis calderon si parterul magazinului Unirea.Preturile sunt insa pe masura!(ajungand pana undeva la 500 Ron)

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
23+ cu pui drag..
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maxer spune:

Daca nu ai cumparat narghilea te pot ajuta eu cu una ,eu am primito din egipt de la cineva si o vand ca nu ma pasioneaza ! daca te intereseaza ma poti contacta ! salut

Mergi la inceput