Incheiere Contract individual munca

Incheiere Contract individual munca | Autor: ramiha

Link direct la acest mesaj

Salut!

Am nevoie de un sfat urgent, eventual de la un avocat sau cineva care a mai trecut prin situatii asemanatoare!

Istoricul problemei e cam asta: sotul meu lucra la firma X; luna trecuta au aparut niste probleme, si majoritatea angajatilor si-au dat demisiile... sotul meu nu si-a dat demisia. Intr-o dimineata cand a ajuns la serviciu a gasit lacatul pe usa, iar pe administratori ia-i de unde nu-s... (povestea e mai lunga, am incercat sa o scurtez, pot reveni cu detalii).

In momentul de fata situatia e cam asa: teoretic sotul este in continuare angajat al firmei X, iar de la ITM am aflat ca are cartea de munca la ITM, insa nici o decizie de incetare a activitatii. Si-a gasit de lucru in alta parte, iar cei de la noua firma ii cer CM in 20 zile. Problema e ca ITM nu elibereaza CM fara decizie, iar patronii de la fosta firma au disparut total!

Ce este de facut??? Va rog mult, daca este cineva pe aici care se pricepe, sa imi raspunda!

Este foarte urgent, ma tem ca problema cu CM sa nu afecteze posibilitatea de a se angaja la noua firma! (Trebuie neaparat sa se angajeze cat mai repede, dat fiind ca fosta firma nu i-a platit ultimul salariu, a trecut si feb. fara nici un venit, eu sunt in concediu prenatal si luna viitoare nasc... si evident toate economiile noastre s-au dus).

Va multumesc mult de tot... orice raspuns este binevenit!