Buna,
Imi poate spune cineva cat dureaza pana ce un procuror se pronunta intr-un dosar?
Este un termen de solutionare?
Astept o solutie intr-un dosar depus la procuratura de aproape 2 luni. E normal?
Multumesc pentru raspunsuri,
mary si gogoasa mica
Intocmirea probatoriului depinde de complexitatea dosarului. Sunt dosare care se trimit in judecata in cateva zile, altele la care se lucreaza un an. Doua luni nu este neobisnuit.
Pai hai sa iti povestesc ce prin ce am trecut eu.......si inca trec ca nu s-a solutionat dosarul.
In mai 2005 am fost accidentati (eu si sotul meu in masina proprie) de un baiat care a venit cu viteza din spate si a intrat in noi.......de ne-a terminat. Eu pe vremea aia eram insarcinata in 6 luni iar in iulie aveam nunta. Vreau sa spun ca ne-a lasat fara masina (a fost dauna totala)iar eu m-am ales si cu piciorul rupt.
Vinovatului i s-a deschis dosar penal iar eu m-am constituit ca parte civila.
Din mai 2005 (de cand s-a produs accidentul) de-abia in septembrie 2006 a ajuns dosaul la judecatorie. De atunci(septembrie 2006) si pana acum ne prezentam la judecatorie din doua in doua saptamani.
Asistand la atatea procese penale am vazut ca de multe ori sentinta se da la ultima infatisare la judecatorie. Procurorul propune iar judecatorul dispune pedeapsa.
Pe 05.03 avem si noi ultimul termen la judecatorie si sper ca inculpatul sa primeasca pedeapsa pe masura raului care mi l-a provocat mie.
Sper sa nu te fi plictisit cam tare.
Pupici
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut