***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 27
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by moko
bun grisul meu facut in 2 timpi si 3 miscari!!
alina24, nu ma dau inca batuta, incerc sa mai rezist macar pana la mijlocul lui mai! Nu de alta, dar as deveni foarte recalcitranta daca as sta toata ziua singura in casa, asteptandu-mi sotul de la munci!oricum, ma plictisesc jumatate de zi!in plus, lucrez cu copii mititei ( la o gradinita de langa piata covasna, deci trec prin zona in care stai tu zilnic!!) si astfel am posibilitatea sa-i cant si sa-i citesc povesti piticului meu din burtica zilnic!!
acum revenind la discutia cu Municipalul, am intrat si eu pe site-ul SUUB si am vazut ca doctora mea este angajata permanenta a spitalului, deci inca mai am o sansa!Oricum , pana nasc eu, la sfarsitul lui iunie, mai au timp sa schimbe regulile de cateva ori, deci azi sunt mai optimista in privinta asta!Ma speriam initial cand am vazut scorul acela de 1500 de euro!Pai cam atat l-a costat pe socrul meu in decembrie, cand s-a operat pe cord deschis!Si pot sa spun ca a cam negociat cu medicii! Trebuie sa recunosc ca medicul meu INTOTDEAUNA mi-a dat chitanta pentru costul consultatiei!Iar saptamana trecuta, o doamna doctor din spitalul Elias a refuzat "atentia" prietenei mele care s-a operat de bartholonita pe motiv ca nu poate accepta spaga de la oamenii care "formeaza viitorul tarii"(prietena mea lucreaza tot ca educatoare).Bine, ideal ar fi fost sa nu accepte spaga din partea niamui, dar este si asta un inceput!
Cu siguranta ca dupa ce voi naste ii voi oferi ceva doctorei mele in semn de multumire si nu mi se pare deloc gresit.In fond, toti ne bucuram cand ne sunt apreciate eforturile, indiferent in ce domeniu lucram!Dar asta nu inseamna ca trebuie sa facem imprumuturi in banca pentru a ne demonstra "gratitudinea" pentru diverse persoane!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)22+ cu pui drag..
poze
Nu-mi spune ca lucrezi la gradinita "Casuta piticilor"?!
Ca acum ma duc sa-l iau pe nepotelul meu!
Alyna
28+cu DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
Multam Andrada pt raspunsuri!

Alyna
28+cu DAVID ANDREAS
http://new.photos.yahoo.com/alinafobl
mica0307 spune:
Am vazut ca si dr mea e angajata la Pantelimon, da, nu asa trebuie sa fie? Ce ma cheama la un spital unde nu e angajat? Sau cum?
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
andradap spune:
Pauly
... tu ma vezi SEXY, sotul zice ca par mai scorpiutza... Oare asa vede el acum o femeie sexy???
O scorpie care are ceva si lui nu-i da??? 
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Pauly... tu ma vezi SEXY, sotul zice ca par mai scorpiutza... Oare asa vede el acum o femeie sexy???
O scorpie care are ceva si lui nu-i da???
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada28+ cu
Antonio
Pai degeaba suntem sexy daca......nimik si lor!

Alyna
28+cu DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
eimotto spune:
Mica - doctorii pot avea statut de "colaboratori" la spitalul respectiv. Si asta inseamna ca au cateva garzi lunar si eventual un program de consultatii. Poate ne lamureste tot Andrada.![]()
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze
andradap spune:
Alyna24, el a fost primul care s-a speriat de BEBE ascuns acolo inauntru... Acum mai nou sunt si eu de-acord cu el... mai bine PAUZA.. ca doar e si post... ![]()
eimotto... intr-adevar la unele spitale, sunt medici care au contracte de colaborare (sau cum s-or numi mai nou).. .si care practic au doar cateva ore acolo... in rest ii gasesti la o clinica particulara sau poate cabinetul propriu... cam asa se intampla. Dar orice contract (fie si de colaborare) e la fel de VIABIL ca si cel cu carte de munca... si care are program normal... nu??? Eu asa zic!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Hai sa nu ne mai stresam ca poate pana in mai-iunie cand nastem noi o sa se rezolve problema.
Ideea este ca eu nici nu ma gandesc sa nasc cu altcineva. Mai repede fac cezariana. Si eu care bravam ca nasc natural
.
Chiar nu vreau sa vina medicul de garda si sa ma intrebe...Dumneavoastra ce doriti?? Apendicu'. A nasteti???
Mica
27+
Maya Alexandra
Poze
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Alyna24, el a fost primul care s-a speriat de BEBE ascuns acolo inauntru... Acum mai nou sunt si eu de-acord cu el... mai bine PAUZA.. ca doar e si post...
eimotto... intr-adevar la unele spitale, sunt medici care au contracte de colaborare (sau cum s-or numi mai nou).. .si care practic au doar cateva ore acolo... in rest ii gasesti la o clinica particulara sau poate cabinetul propriu... cam asa se intampla. Dar orice contract (fie si de colaborare) e la fel de VIABIL ca si cel cu carte de munca... si care are program normal... nu??? Eu asa zic!!!
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada28+ cu
Antonio
S-a speriat?
La noi ne-a interzis dr de aproape 2 luni!iti dai seama cum sunt
, daramite puyu
!
Asta e!
Ma gandesc deja cum va fi.....dupa nastere!Cred ca ......ca la inceputuri banuiesc
!(scuze cacofonia
)
Alyna
28+cu
DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by mica0307
Hai sa nu ne mai stresam ca poate pana in mai-iunie cand nastem noi o sa se rezolve problema.
Ideea este ca eu nici nu ma gandesc sa nasc cu altcineva. Mai repede fac cezariana. Si eu care bravam ca nasc natural.
Chiar nu vreau sa vina medicul de garda si sa ma intrebe...Dumneavoastra ce doriti?? Apendicu'. A nasteti???
Mica27+
Maya Alexandra
Poze

Mica, hai sa gandim pozitiv!

Alyna
28+cu
DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl

, daramite puyu
!
.....dupa nastere!Cred ca ......ca la inceputuri banuiesc
)