***** Mamici de Mai - Iunie 2007***** (31)
Raspunsuri - Pagina 25
andradap spune:
Ancamari... mersi 
O sa ma aranjez eu pentru 5 martie... ca sa ma pun in valoare mai bine... ca acum si suparata de calculator si cu cearcane
(chiar aveti si voi cearcane asa???)...
Mica, dar am zis ca vreau o schimbare... de look... Dar nici nu vreau sa renunt de tot la par...
PS: M-a sfatuit coafeza sa mai trec pe la un tunsa cu o sapt.-2 inainte de nastere... ca cica "si-asa cade dupa nastere foarte mult"
... Ma voi mai duce... pentru un retus... sa ma prinda puiul meu frumoasa si aranjata
, dar chiar asa de unde stie coafeza cum stau eu cu Ca si Mg sa-mi zica ea de par!!!
Oooof...
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
andradap spune:
Fetelor... deci sa va zic legat de MUNICIPAL sau GIULESTI
NASTERE NATURALA:
Dr. -> 150 euro
Asistenta -> 50 RON
Anestezistul (pt. epiduarala) -> 100 RON
CEZARIANA:
Dr. -> 200-250 euro
Asistenta -> 50 RON
Anestezistul -> 100 RON (cu epidurala) si 200 RON (totala)
PS: MAi e necesar marunt de 5 si 1 RON pentru infirmiere moase... si asistente de la copii... sa fie toate dragutze ![]()
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
Alyna24 spune:
quote:
Originally posted by andradap
Fetelor... deci sa va zic legat de MUNICIPAL sau GIULESTI
NASTERE NATURALA:
Dr. -> 150 euro
Asistenta -> 50 RON
Anestezistul (pt. epiduarala) -> 100 RON
CEZARIANA:
Dr. -> 200-250 euro
Asistenta -> 50 RON
Anestezistul -> 100 RON (cu epidurala) si 200 RON (totala)
PS: MAi e necesar marunt de 5 si 1 RON pentru infirmiere moase... si asistente de la copii... sa fie toate dragutze
www.youtube.com/watch?v=a7DNziZantk" target="_blank">EU si TATI de Antonio
BEBE
Andrada28+ cu
Antonio
Pai mi se pare chiar ok!
Deci, m-am gandit la cam mult max 400e!Deci o cezariana cam 300E si normala 200E!E bine!
Alyna
28+cu DAVID ANDREAShttp://new.photos.yahoo.com/alinafobl
chiquitita spune:
andradap, tu esti mai in doemniu: intre rahie si anestezie totala la cezariana, tu ce recomanzi?
PS: F frumoasa tunsoarea!
24+
andradap spune:
Acum daca va fi valabila legea cu nascutul cu medicul de garda vor mai scadea preturile... ca nu ii mai deranjezi sa vina de-acasa sau sa piarda timp in afara programului dupa tine... Deci, vedeti? E si o parte buna a lucrurilor!!!
PS: Mai imi zicea prietena mea, ca se va ajunge ca nasterile naturale sa fie asistate de medici doar daca apar complicatii... altfel... vor fi moase care fac cursuri speciale. Obstetricienii vor fi doar la CEZARIANA... Va dati seama bietii de ei ce stresati sunt??? raman fara cliente!!! 
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
eimotto spune:
quote:
Originally posted by chris27
...Eu am altfel de pofte :slanina afumata cu ceapa,ouafripte cu fasiute de slanina si cascaval......Yamy
Ceapa rosie am, sa vad de une fac rost de slanina.Andrada - iti sta foarte bine. Iar despre cearcane...cred ca te intrec, eu am supercearcane si negravida, dar acum sunt pana la barbie...
Byu - inceraca sa postezi intrebarea ta la forumul de legislative, poate te lamureste cineva.
Mamica de Iulia (06.02.2004) si
28+
Fasolica din burtica si Poze
moko spune:
pana mi se raceste grisul cu lapte
, intru sa va zic si eu salutare ( kay, daca nu ma satur din al meu- ca am mai avut doar putintel lapte in casa si n-am mai coborat sa iau altul- sa stii ca atentez la oala ta!!!!!!
)
Am ajuns de la serviciu cu o dispozitie...
- asta asa, ca tot ziceam ca ma duc pana in ultima zi la munca!!!
fug sa pap grisul si revin!!!!
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
22+ cu pui drag..
poze
andradap spune:
Chiqui... Nu vreau sa recomand RAHIE... pentru ca nu vreau sa sfatuiesc pe nimeni legat de anestezii (inca mi se pare un subiect tabu!)... dar eu cu siguranta am fobia mea legata de anestezia totala
...si nu vreau sa va zic care este, cred ca intuiti voi...
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio
chiquitita spune:
Eu am auzit pareri impartite, dupa rahie te refaci mai repede, dar mi-e frica de intepatuta in coloana, daca nu e bun anestezistul? Plus ca mai sunt si constienta si am auzit de niste dureri de cap...
24+
andradap spune:
eimotto...mersi
... Eu nu am avut niciodata cearcane... dar acum de la 4 ore dormite pe noapte era normal, nu? ![]()
BYU... nici eu nu voi beneficia de banii aia... 600 RON... hai sa dam mana!!!
Momentan exista o lege... dar trebuie sa mai treaca de camera deputatilor... si daca intra in vigoare beneficiem si noi...daca nu, NU!!!
Dar noi si puiutii nostri sa fie sanatosi, ca restul vine de la sine!!! 
EU si TATI de Antonio 
BEBE
Andrada
28+ cu
Antonio