Nou stil de viatza (128)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici

quote:
Originally posted by mephala30

Delia, Cami, olekutza, abia am preluat lista de la Zuzilici. Ea a pus porci la 100 de grame. Si eu stiam ca se dau de la 500 de grame in sus...ma duc sa schimb si emoticonul de la Mik.

Delia, spor la sala!
Si ce spui, daca ti-as fi facut tie gluma, chiar te suparai? (inseamna ca nu sunt priceputa la facut glume...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Cami recunosc eu is cu pe capul tau dar ti l-am dar cu mare drag si mai mult ca sa te ambitionez ca incepusei atat de bine la inceput si-n ultima saptamana nu ti-a mai iesit pasenta.
Uite de la mine un mare si ma incriu si cu tine in echipa ca sa-ti treaca supararea.

Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Elefantica

Zuzilici nu m-am suparat ... m-am simtit un pic "nedreptatita", pt. ca eu incasez la 0,100 gr. si altora nu li se aplica aceeasi masura "dura"!
E adevarat ca in ultima saptamana nu m-am mai mobilizat, dar asta pentru ca nu am vrut ... eu tin intreg postul si in aceasta luna de cand am inceput sa slabesc, m-am simtit ca in post - cu foarte multe restrictii; tocmai de aceea saptamana trecuta mi-am facut toate poftele, inclusiv dulciuri - pentru ca de ieri sunt la restrictii maxime! Adica mananc numai cruditati, nimic gatit ( cel mult fierte la abur ), nimic dulce ( nici macar zahar la cafea ), nici un fel de sucuri sau alcool, maxim 2 felii de paine integrala sau graham/zi si mai inlocuiesc cate o masa ( in special cea de seara, de la ora 18,00 ) cu cate un baton pentru slabit ( 200 cal. ).
Cu mare placere accept invitatia de a face parte din aceeasi echipa si sunt convinsa ca vei reusi sa slabesti, daca vrei cu adevarat!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by puskin

Tzuni pitzuni,

eu ma refeream nu la cantitate, ca cu asta ma descurc, ci la varietatea de porceli pe care o visez ( nu scriu aici ca imi iau rosii ca va instig)

Ruxandra

Puskin-Inni-Anangel Lexi-Mamica Dulce

Puskin scumpa, fixeaza-ti un vis pe luna si ti-l indeplinesti!

Mah, io plec de-aici, ca daca vin Delidana, Mephala, Zuzilici si Mik, ma strang de gat si ma scalpeaza! asa-s io, lasha...

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni,

Run for your life .

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mey, tinand diete, te mai loveste dorinta de a manca ceva gustos, mai ales dak gatesti mancare comestibila ... io de aia as fi de acord cu ce spune Tzuni. Adika, dak ajung la 69 de kg, as vrea sa pap si eu ceva bun, nu salata de varza cu un pahar de apa
Fug si io

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni
Fetelor, ma gandeam la o "porcoshenie":
de-atata timp tot traim cu renuntari culinare, cu mustrari de constiinta cand calcam stramb, cu noduri in gat cand mancam ceva interzis.... Ce-ar fi sa ne organizam si sa fixam o zi pe luna in care sa ne rasfatam cu ce vor papilele limbii noastre? Orice aliment interzis, da care sa ne bucure! Ce spuneti? Pacat graieste gura mea?

_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mik - Ancadragoman - Tzuni - Dordia2000

Cami

Mergi la inceput

quote:

Cami, scuze, am modificat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Multumesc pentru modificari!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Nici eu nu sunt tocmai de acord cu porceala. Imi aduc aminte cum am renuntat eu la dieta la prima mea tura de Monti. Am fost la ziua cuiva si am mancat ce trebuie, dar la tort a insistat f. mult sa gust si eu putin. Nici macar nu-mi era pofta, dar am cedat insistentelor. A fost f. bun si a doua zi visam numai amandine, ciocolata si alte bunataturi si mi-a fost imposibil sa mai continui cura.
Dar poate voi sunteti mai rezistente.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andrea,

si tu tot Monti tin...si mai e chestia aia cu tolerantza la glucide rele, de aici vreau sa tin 3 luni cel putin fara nici o abatere.

Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

Andreea, nu am citit tot, dar cum am vazut mesajul tau am fugit repede sa-l recitesc pe al meu, si ai dreptate am omis virgula dintre apa si cola light. Cei 2 l erau de apa, numai un pahar fu de cola. wassa- is feliile mici fii ingaduitoare si in linkul pe care l-am postat atunci scrie doua felii de paine..., pateul- ai dreptate iar, si de banane am promis ca ma las.

Meniul de azi
D cafea cu un strop de lapte, 2 felii wassa, 1 mandarina
P 1 mar, capsune si o portocala (n-am avut timp sa-mi fac salata de fructe)
C o sa merg la o onomastica....

Mephala, vreau si eu la concurs.
Zuzilici, nu am avut timp de diploma, dar o sa-mi fac, promit.
castigatoarele, imi puteti da adresa de email pe pm ca sa va trimit diploma.
Mamica dulce, trimit diploma dupa ce o modific, cred ca maine sau cel tarziu poimaine, promit.

Pentru diploma.. sa trec si numele castigatoarei sau o trimit asa??

Citesc si restul (sunt la pag 1) si revin, ca tare harnicute ati foost.

Crystina, An-k, Olim, Andre ea si Cookie

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:

Delia, spor la sala!
Si ce spui, daca ti-as fi facut tie gluma, chiar te suparai? (inseamna ca nu sunt priceputa la facut glume...)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nu e vorba de facut glume in general ci de facut glume pe seama greutatii. Cred ca reactia la astfel de glume depinde si de starea pe care o ai in ziua respectiva. Daca iti merge totul bine si esti binedispusa, o gluma ca asta probabil ca va trece drept ceea ce este, adica o gluma nevinovata. Daca insa tocmai in ziua aceea observi ca te-ai mai ingrasat 1 kg, fusta preferata nu te mai cuprinde si colega de birou isi serbeaza ziua de nastere cu prajituri si nu poti s-o refuzi, mai vii acasa si citesti si gluma de pe forum, nu prea pica bine. E ca cireasa de pe tort. Unele fete sint sensibile la astfel de glume, altele nu.....

In legatura cu ideea raportarii vineri, eu propun sa fie joi, pentru ca nu cred ca-i convine nici unei "serife" sa stea sa faca lista in weekend, mai ales daca nu are net acasa.

Si pina la urma cine a cistigat concursul si cu cite procente?
Asta ca sa stiu pe cine felicit.

Tzuni, cred ca daca ma porcesc eu o zi pe luna e ca si cum m-as fi dus la sala degeaba. Mai bine mai putin si mai rar. Si sigur as comite-o cu inghetata, cam 250g odata, ca mai mult nu merge, am incercat si mi se face .

Am fost la sala si am "prestat" o ora jumate + 200 abdomene. Am anchilozat rau, abia am tras de mine, se cunoaste ca n-am mai fost de mult.

Meniul:

MD: 1 mango, cereale cu lapte de soia
P: un sandvis cu 1 piept de pui prajit, salata
C: cam 200g carne de porc prajita, brinza Feta si salata.
Inainte de sala: 1 felie de piine cu margarina si pateu.
Intre mese: 2 mere, 1 cana ceai rosu cu aroma de vanilie.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput