Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns juliada spune:

De emotie, am scris urat si gresit,.....iertare daca se poate...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

BRAVO KRISSULE!!!!!!!!!
Cand ai avut ultimul ciclu????

http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel
Ramonel3+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Kriss felicitari si sarcina usoara...ne vedem la odiseea...poate mai luam alte fete cu noi.
Ali ...asa am sa fac

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Te-am tot asteptat la aspirante, dar am venit sa te felicit si aici... Kriss, sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos! Nu-ti face griji de simptome, ca atunci cand vor veni o sa regreti ca ti le-ai dorit asa mult

Pupici si mai treci si pe la noi!

bebe?!

Ioana, cea mai optimista aspiranta

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

felicitari KRISS ,ROXALI,OANA si RAMONELLA! ce vesti bune!sarcina usoara!

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Felicitari tuturor -dutzelor! Sa aveti sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi!

Alina ce frumos,ai deja 17 s de sarcina!Ce repede trece timpul.Felicitari pentru fetita!

Mirela
"Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici;dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit.Dumnezeu este treaz!" Victor Hugo

Mergi la inceput

ALINUTA sa-ti traiasca bebelina...cum a trecut timpu... ma bucur ca mai arunci o privire si pe aici.

Ali

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by irlandeza

Acuma am ajuns de la scoala.
Ali, asa ma dor si pe mine si cateodata sfarcurile sunt f. sensibile. E semn bun.
In cate sapt. esti? Si cand mergi la medic? Alte simptome mai ai ?

C-am 3 saptamani pe 1 feb am ramas sigur...bine ar fii daca ar ramane doar simptomele astea...maine imi fac hsg si dupa ma duc la doctor...aici iti dau direct "carnetel de graviduta" cu toate analizele necesare.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cocolyso spune:

Roxali, felicitari din toata inima.
Eu nu inteleg ceva, esti graviduta si te duci sa faci hsg?
Poate beta hcg, ca mama hsg in sarcina never.
Te pup,
Coco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anutza_26 spune:

Buna seara fetelor!
Va rog dati-mi si mie o parere ca o iau razna!
Un an jumate nu am ovulat deloc.. am avut cm de 60-70 de zile... am fost in ian la o dr noua .. mi-a confirmat PCOS mi-a gasit endometrul de doar 2 mm in Z60, a zis ca vom face stimulare din martie dar in feb sa facem spermograma si analizele hormonale. Toate frumoaze pana la analize... spermograma socant de buna(are 184 mil de )in z5 fsh-ul normal LH-ul mare.. ca si cand as fi ovulat atunci.. am zis ca e din cauza PCOS.. in Z10.. observ uimita faimosul albus de ou.. care nici nu stiam cum arata.. nu am avut niciodata de mai bine de un an de cand ma tot examinez.. Am prestat cu spor iar in Z21 mi-a iesit ca as fi ovulat.. cel putin io asa inteleg.. Estradiolul ala nenorocit care in ian nu a fost bun de aveam eu endo de 2 mm acum a iesit 659 (pt faza luteala 161-774 sarcina trim 1 789-15751) progesteronul care stiam ca nu-l am bun de mult.. a iesit 35(din 5.3-86).. ce sa inteleg eu de aici? ca am ovulat.. ca sunt in faza luteala... si ca am endometrul al naibii de bun..daca am estradiolul asa de mare nu?
Si mai ciudat devine pentru ca am din z 15 dureri de sani in continuu.. fara pauza.. si.. din z 21 pana in z 25 am luat cate 3 pastile de duphaston zilnic.. mi le-a dat ca banuia ca nu imi va veni CM singur.. Azi sunt in z 29... adica 4 zile de cand am terminat duphastonul si nu mi-a venit..
In z 25 am facut un test care mi-a iesit negativ.. Banuiam ca am ovulat in z 10 si ziceam eu ca la 15 zile ar trebui sa iasa II.. m-am demoralizat complet pt ca ma simt gravida pentru a mia oara in ultimii ani de cand incerc sa fac bebe.. de fiecare data m-am inselat si mi-e frica sa mai sper.. si mai ales imi e frica sa mai fac un alt test..
Mie mi se pare ca analizele in ansamblu arata ca am ovulat.. ma gandesc ca estradioul fiind bun ar fi trebuit sa am destul endometru sa imi vina CM la 3 zile dupa duphaston.. asa mi-a venit si cand aveam endo de 2 mm..
la Dr ma duc abia pe 8 martie.. e a doua oara cand ma duc la ea si nu am nr ei sa o sun sa ma lamureasca..
Simptome de sarcina nu am.. inafara de pipi des si sanii..
Voi ce ziceti fetelor? Ati patit vreodata asa ca mine? Voi cum interpretati analizele alea?

Va multumesc,
Ana

In asteptarea minunii!!

Mergi la inceput