Vine barza?(35)
Raspunsuri - Pagina 29
clauclau spune:
Numeioana, multumesc mult, exact asa simt, parca nu stiu ce sa fac mai intai...si bineinteles ca o sa mai fac teste sa ma conving caci parca nu-mi vine a crede! Sunt foarte fericita!
Iti urez o sarcina usoara si fara probleme.
CLAU
astept surioara de Razvanel
cribere spune:
iata ca se face o saptamana de cand va citesc dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu aici. incerc de 3 ani sa raman insarcinata si intrand aici am ramas uimita cate suntem dar si cate reusesc. Ma descurc greu in paienjenisul de subiecte, sunt incepatoare si sper sa primesc ajutorul vostru. citind mesajele voastre, am zambit la gandul ca si eu vad numai
pe strada. felicitari pentru curajul vostru, noroc celor care mai au putin si vor fi mamici.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by cribere
iata ca se face o saptamana de cand va citesc dar abia acum mi-am facut curaj sa scriu si eu aici. incerc de 3 ani sa raman insarcinata si intrand aici am ramas uimita cate suntem dar si cate reusesc. Ma descurc greu in paienjenisul de subiecte, sunt incepatoare si sper sa primesc ajutorul vostru. citind mesajele voastre, am zambit la gandul ca si eu vad numaipe strada. felicitari pentru curajul vostru, noroc celor care mai au putin si vor fi mamici.
Bine ai venit si sa stii ca la "Aspirante optimiste" o sa gasesti fete care au aceleasi probleme cu tine si sunt convinsa ca or sa te primeasca cum trebuie.
Vezi ca primele 10 mesaje le ai moderate si apar mai greu ,asa ca scrie cat mai multe mesaje si repede ca sa scapi de moderare.Succes.
anca
21+Maria

poze
alina_alexandra spune:
Fetelor, ce capitol plin de succese! Felicitari!
Eu vin de la FIV pe care tocmai l-am facut luna asta si astept rezultatul, dar vroiam sa va intreb pe voi, cele care sunteti
, in afara de sinii umflati, mai aveti si alte simptome?
Eu in zilele 2 si 3 de la ET am avut sinii umflati bine insa acum au mai dat inapoi (ziua 5) si altceva, nimic. In primele 2-3 zile am simtit si ceva intepaturi in burtica, insa acum, nimic.
Si inca ceva, am un gust ciudat, intepator, metalic pe care nu l-am mai avut inainte de ET.
In rest ma simt de parca nimic nu s-ar fi intimplat.
Multumesc.
ancadragoman spune:
Alina la inceput asa sunt sanii ,mai sensibili iar treptat sensibilitatea scade.Eu nu am avut gust metalic dar sunt gravidute care il au ,deci poate fii un semn.Iti tin pumnii si sa ne dai de veste.
anca
21+
Maria
poze
clauclau spune:
Alina, eu sunt insarcinata in 4 saptamani si nu am deloc simptome, doar teste pozitive. Bine, parca de o zi, doua sanii s-au mai marit dar nu asa rau si fac pipi mai des. Dar sunt deja la o saptamana de cand ar fi trebuit sa-mi vina ciclu.
Asa ca nu e neaparat nevoie sa ai simptome, se poate si fara!
Asa ca te astept cu vestea oficiala sa te pot felicita!
Si apoi te astept la mamici de martie -aprilie 2008 caci sunt multe locuri libere 

CLAU
4+
vine bebe2!
alina_alexandra spune:
Anca, Clau, va multumesc din suflet !
Incerc sa stau linistita, dar cind astepti e destul de greu. Ma cam bosumflasem cind am vazut ca sinii nu mai sunt la fel de umflati ca in primele zile. Sint in continuare tensionati si un pic durerosi.
Sper si eu ca "no news, good news" iar pe 6 iulie trebuie sa fac BHCG.
Va multumesc inca o data si va doresc sa aveti sarcina usoara si bebelusi sanatosi care sa va implineasca viata!
andreatex spune:
Nu am mai intrat de mult pe forum, dar am si eu o problema care ma framanta, si as dori sa aud si parerile voastre.
Am deja o intarziere de 7 zile de CM, stari de rau, dar cand mi-am facut testul de dimineata a fost negativ.
Ce sa fie?
Mentionez ca nu am intarzieri de CM, e aproape ca un ceas.
Va multumesc foarte mult si sper sa auzim numai de bine.