Vine barza?(35)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

ALI, ti-am zis ca esti Vezi ca Dumnezeu ne-a ajutat? Amandoua cu sotii problema si uite ca totusi se poate. Bravo.
FELICITARI si sarcina usoara.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Ali, astept povestea. Cum e? Ce simti?....... Sti tu. Hai povesteste tot.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Chiar e insarcinata Roxali?
Roxali, ma bucur din suflet pentru tine daca e asa, sarcina usoara si fara gretzuri!

Nana, 10+
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Da Nana, Ali este , a anuntat in capitolul trecut.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ramonella, Ancadragoman, L5845, Nana, Irlandeza
Am avut atata treaba astazi , de avem firma proprie si noi ,capii noi sclavii...in fine ...in principiu ne chinuiam in draci si ba una , eu -candida, ba alta, el -astenospermie aparea la vreo analiza sau control, intradevar cine zice ca daca te detasezi ...adik fara nervi, stres ...se ajunge la succes...nu mi-am luat tb, nu am facut teste ovulatie nik...am prestat in Z 15 seara tarziu, cand chiar ca simteam dureri pe la ovaru stang, atunci baga-i cu spor si am mai prestat Z 18 da cred ca n-am ramas atunci ...am pus si pernuta sub fund ca sant...ca simptom ma dor in draci tatalii.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

Buna fetelor.ROXALI felicitari.noi nu am vb decat o sg data la endometru dar am vrut sa te felicit ptr ca ma bucur ptr tine si ptr fiecare fata cand vad ca visul ei se adevereste.sper ca si al meu...intr-o zi!
Mai fetelor sa va intreb aici posteaza doar gravidutzele sau si aspirantele,adica e subiect comun sau doar pentru cine vrea sau cine are deja burtik?

http://tt.lilypie.com/kpNAp1/.png
Asteptam bb-lu !!!

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Irina nu te lasa.Aici ar trebui sa posteze cele care sant in asteptarea CM...pentru diverse intra la aspirante sau endometru...peste tot sant fete sufletiste.

Ali

Mergi la inceput

Acuma am ajuns de la scoala.
Ali, asa ma dor si pe mine si cateodata sfarcurile sunt f. sensibile. E semn bun.
In cate sapt. esti? Si cand mergi la medic? Alte simptome mai ai ?

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

buna dimineata
am facut dimineata un test sure check si mi-au iesit din primele secunde II, a doua fiind destul de pronuntata, aproape ca cea de control..oare e adevarat sau..? sunt Z35 si nu am deocamdata nici un fel de simptome..poate ceva dureri ca la ciclu din cand in cand(cam o data-de doua ori pe zi in ultimele 2-3 zile)
Ce ma sfatuiti? sa mai fac un test in cursul zilei?alta marca? stau ca pe ghimpi daca e sau nu adevarat..nu vreau sa ma iluzionez inutil..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Kriss
FELICITARI!!! Esti sigur insarcinata. Eu zic sa mergi sa faci un test de sange si o sa fii sigura. Bravo!!! Sarcina usoara si bebe sanatos, frumos si destept. Nici nu-ti imaginezi cat de mult ma bucur.

Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.
Asteptam barza

Mergi la inceput